Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

OLA fetiliiii
Eu am fst la o runda de shopping pt si de aceea am intrat asa tarziu...
Am dormit foarte bn aseara nu m.am trezit decat o data pe la 6 am sa ma duc la toaleta in rest am dormit ca un pruncusor si eu dorm tot pe partea dreapta cel mai bn ac dc raman mai mult pe stg nu mai pot respira cum trebuie...
De aseara ii simt pe k se misca in capul pieptului oare s-au intors?
Deseara ma duc la gratarel abia astept sa pap imi e pofta de aseara de cd am fst invitati
Hayat ma bucur k te simti mai bn
Sei felicitari pt cele 38 sapt

30+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hayat ,bine ai revenit in shaaAllah sa fie totul bine si bebe sa vina la termen

In ultimul timp si eu dorm cam jumate de noapte pe partea dreapta,stiu ca nu e indicat ,dar ma simt atat de bine,atat de relaxata si dorm foarte adanc. Pe stanga nu prea pot respira,am palpitatii ,niciodata n-am putut dormi pe inima de fapt .
Am intrebat-o pe tipa de la cursurile prenatale daca e naspa rau sa dormim pe dreapta si cica cat ne simtim bine si bebe nu ne sperie cu miscarile sale,putem sa dormim si asa.

Eu sunt super nervoasa ,m-am trezit de dimineata sa iau analizele de la doctorul de familie si n-au venit mi-au luat sange luni,mi-au spus sa vin miercuri dupa rezultat ,venisem...nu erau gata si m-au chemat vineri (azi) ,m-am dus de dimineata si mi-au zis sa vin tocmai luni deci mor de nervi ,mi-a fost rau pe drum ,eram transpirata toata ,nu puteam respira si uite cum ma poarta astia pe drum .

Va rog mult, nu mai vorbiti rau de Romania ,ca se intampla ciudatenii peste tot ,chiar ma supar cand scrieti ...numai in Romania se intampla ! pai nu e asa ,se intampla peste tot chiar si mai rau .
De ce credeti ca a plecat May in Ro ?
Si eu atatea probleme am avut pe aici cu spitalele si doctorii ...offf nici nu vreau sa ma mai gandesc ,mai ales cand am pierdut o sarcina am trecut prin momente de cosmar intr-un spital

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hayat..[pup], cum sa uit de tine.. doar stii ca te iubesc , chiar voiam sa-i cer alui meu telu de firma sa te sun, insa ieri a ajuns la 9 acasa, alaltaieri la 9.30, nu am vrut sa te der la ora aia, si pe motivu asta nu am trimis mesaj.. uras sa imi fac cost fie si 10 centi, nush de ce am oroarea asta ca bani stric destui...
eu ma apropiu de pus bebe in cos deci am voie sa ma agit, desi azi m am agitat degeaba ca ce am cusut toata ziua nu-mi place unde trebuia sa fie, asa ca o sa descos sa reinventez..
Cu mama .. da .. a fost tare faza.. sper sa nu iti imaginezi ca noi asa vb unu cu altu dar am socat-o... imi zicea ca se uita la mine si nu stia cine sunt, doar burta a recunoscu-o

Nati de unde ai luat body pana la urma? finet ai gasit?

Alayna.. da se intampla peste tot.. dar in Ro luxcrurile astea nu sunt intamplari, au devenit obisnuinte..

Atho...[pup] ce sa-ti yrez? 2 sapt inainte sau nastere rapida? da de ce nasti cu ceza? optiune personala?

Marina ce ai cumparat? da e posibil sa se fi intors.. darla gemeni chiar nu stiu ce sa zic pt ca inghesuiala e dubla..

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Hayat - bine ai revenit acasa! Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie sa mergi la spital si sa mai stea bb in burtic pana cat mai aproape de termen!

Eu am terminat cu hranit fetele si pe mine...am fost prin piata si mi-am luat zmeura, mure si afine si am papat de fac poc.Acum cred ca voi trage un pui de somn impreuna cu fetitele mele.

I-am cumparat la piticica 4 body, un costumas si un combinezon intreg pentru maternitate...foarte dragute Le-am spalat, astept sa se usuce, le calc si le pun in bagaj. Iar s-a sucit maimutica asta de pe partea stanga pe partea dreapta

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 38+ sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Natalia, ti-am vazut pozele de pe flickr, ai o familie foarte frumoasa. Sa va bucurati unii de altii .
Cum se simte tati cu 4 fete? Probabil, e foarte mandru

Lena - 31+

Eu zic ca il cam trage curentul ,asa il intrebau mereu pe tatal meu,daca nu i ldor urechile ,dintii,ceva,ca la cate gauri are in casa nu s-ar mira nimeni! ,ca si noi suntem trei surori.

Hayat bine ai venit acasa,asa,sa il asculti pe dr si sa nu te misti din patuc.

Athosik uf mami,si tu mai ai puti nsi vine bebele! Am asa nesete emotii cand ma gandesc ca se tot apropie data!

Alayna tu ai avut probleme acolo unde sunt astfel de probleme izolat,aici,in Romania sunt mai peste tot. Cand te duci la spital te gandesti daca la iesire nu iesi cu doua boli in plus, daca ai bani deajuns la tine, daca nimeresti la un dr cu inima sau la unul care iti arata buzunarul non-stop si nu ii pasa si de pacient. Din pacate asta e realitatea. Nu uita ca si acolo majoritatea problemelor le ai din cauza unui dr roman,care putea sa se poarte macar egal cu tine cum se poarta cu nemtoaicele. Nu mi-o lua in nume de rau , sunt si dr-i buni ,dar aia rai sunt mai multi. Si ca sa le si iau apararea putin , mai sunt si pacientele de care spunea si Hayat, cele prost-crescute , care ii fac pe unii dr-i sa se scarbeasca si sa devina rai. Plus ca sunt altii dinaintea noastra care i-au invatat tare prost iar noi acu e musai sa ne conformam.
Uite,de exemplu eu nu sunt de acord cu datul banilor inainte ca la curve la medici. Ca imi vine mie medicul de acasa? Pai atunci da,il platesc pentru ca imi face un favor. De ce nu putem avea incredere in medicul de garda cum se face in alte tari? De ce e nevoie sa chemam medicul care ne-a urmarit sarcina si nu e deajuns sa mergem cu analizele dupa noi si cu ecografiile? De ce daca dr-ul nostru nu e disponibil, de cele mai multe ori suntem invatate sa spunem ca nu avem medic ,ca nu am vb cu medicul care ne-a urmarit sarcina sa vina si la nastere? Iti spun eu de ce,pentru ca sunt asa de rai si asa se mananca unii pe altii incat sunt in stare sa nu se uite la o femeie gravida ce naste,pentru ca e pacienta lui X, ca asa ii trebuie daca nu a venit la el/ea( la dr-ul de garda) in timpul sarcinii. Eu la prima nastere nu am dat un leu inainte,am dat numai dupa ce s-au purtat ca niste oameni cu mine . Care a asteptat inainte , si nu a facut treaba buna pentru ca nu i-am dat la timp s-a vazut. Din pacate la moasa nu trebuia sa ii dau nimic. Eu m-am bucurat ca mi-a vorbit frumos,ca nu m-a bruscat si nu m-a jignit,cum auzisem la alte mamici ca se intampla. Iti dai seama? Am ajuns sa ne bucuram ca ni se vorbeste civilizat. I-am dat dupa, si mi-a multumit, dar pe fisa era totul o varza. Am mai spus eu, ca mi-a facut una,si pe fisa scria alta,de puteam sa nu mai am al doilea copil in veci,sau Paul acum sa fie fara mama. Ar fi multe de spus de ce credem noi ca "asa e in Romania" ,dar vad ca te doare si ma opresc aici. lasa-i pe medicii de aici, nu mai pune suflet pentru ei,ca au demonstrat cu varf si indesat cum sunt.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Lali eu nici nu ma gandesc sa dau inainte ... nici la dr nici la moasa, si e nu vine dr la nastere nici nu cred ca dau ceva... adik cum? dau inainte si apoi si de ma omoara el ii cu banii n buzubar drept multumire?
Romania....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Nu m-am referit numai la cadrele medicale ,asta l-am dat exemplu ca suntem pe subiect .
Pe de-o parte as da spaga unei asistente sau doctor sa fie mai blanda cu mine ,ca am avut atatea de tras,dar nu se procedeaza asa pe aici .
In ultimii 5 ani si ceva de cand sunt aici ,mi-am facut o idee cam cu ce se mananca treaba pe aici ,am intalnit multe cazuri ciudate si multi nervi adunati ,multe dezamagiri in acest timp ,nu e o tara atat de corecta precum se crede
Asta e ,pana ce nu vezi ,nu crezi
Ne jupesc de bani pe toate caile ,legile sunt fff dure si unele idioate tare ,offf as pleca si maine de aici ,dar din cauza lu barbat-miu stau lipita pe pamantul asta aici ca eu as pleca si acum
In Romania ,chiar daca e greu ,macar stiu ca am familia aproape ,ba un sfat ,ba o mangaiere si mai uit de probleme ,dar aici cand ma trezesc singura la suparare urlu in gura mare de durere

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salutare burticute,

suparici ,nesuparici nu puteam sa nu o felicit pe Andreea sa ii urez sa aiba lapte din belsug si un bebe sanatos si papacios!!!

Hayat bine ai venit acasa ,stai cumintica la pat si totul o sa fie bine

May stiu ca m-ai intrebat daca am vazut maternitatea.Am vazut-o cand am fost intr-o seara la urgente crezand ca mi s-au fisurat membranele dar a fost alarma falsa.Maternitatea e faina,e nou deschisa,camerele sunt spatioase cu baie in camera e ok .O sa vad care e treaba cu moasele ca pe ele am boala :)Eu am sa stau acasa inca un an cel putin,eu nu imi permit sa ma intorc la lucru.Daca ar fi sa ma intorc la lucru ,eu nu as lua nici macar cat sa le platesc gradinita .Aici e 50 de lire pe zi si cum o sa am 2 ar fi vreo 100 de lire pe zi ,pai eu raman cu banii astia in mana daca ma duc la lucru?Unde mai pui ca as pierde si cei mai frumosi ani din viata lor

Sei parca tu ziceai de scurgeri ,eu acu 2 sapt m-am dus la spital din aceeasi cauza,se pare ca asa e pe ultima suta de metri.Eu nu imi aduceam aminte la fata sa fi avut asa scurgeri dar acu fiecare sarcina e diferita.Apropo voi cum socotiti dpn ca tu esti dupa mine cu o zi si eu abia maine stiu ca schimb semnatura

Am schimbat si eu semnatura de azi ca sa fiu in ton cu voi

Ma bag la o portie de somn cat mai doarme mandra ,pupici la toata lumea

38+ si de Alessia(30.08.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Hayat..[pup], cum sa uit de tine.. doar stii ca te iubesc , chiar voiam sa-i cer alui meu telu de firma sa te sun, insa ieri a ajuns la 9 acasa, alaltaieri la 9.30, nu am vrut sa te der la ora aia, si pe motivu asta nu am trimis mesaj.. uras sa imi fac cost fie si 10 centi, nush de ce am oroarea asta ca bani stric destui...
eu ma apropiu de pus bebe in cos deci am voie sa ma agit, desi azi m am agitat degeaba ca ce am cusut toata ziua nu-mi place unde trebuia sa fie, asa ca o sa descos sa reinventez..
Cu mama .. da .. a fost tare faza.. sper sa nu iti imaginezi ca noi asa vb unu cu altu dar am socat-o... imi zicea ca se uita la mine si nu stia cine sunt, doar burta a recunoscu-o

Nati de unde ai luat body pana la urma? finet ai gasit?

Alayna.. da se intampla peste tot.. dar in Ro luxcrurile astea nu sunt intamplari, au devenit obisnuinte..

Atho...[pup] ce sa-ti yrez? 2 sapt inainte sau nastere rapida? da de ce nasti cu ceza? optiune personala?

Marina ce ai cumparat? da e posibil sa se fi intors.. darla gemeni chiar nu stiu ce sa zic pt ca inghesuiala e dubla..

NU este optiune personala ........ la ultimul ECO avea cordonul de doua ori in jurul gatului si plus mai exista o mai veche problema de a mea despre care am vb la inceputul odiseei ... UN CHIST OVARIAN STANGA care nu stim daca mai este acolo sau nu ....

Daca este mai bine pentru BB asta este!!!!

Asteptam miracolul!!!!

38+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

theea, sa treaca supararea

Eu sunt pe picior de plkecare am intrat sa va spun ca bebelusa este micuta are 2,600 Kg, nu am stabilit nicio ceyariana si pe 22 la urmatorul control.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

"Theea .., 100 L pe zii.. mamaaaa iti dai seama ca in ro unii oameni nu castiga 200 L pe luna...
Platesti nasterea sau esti asigurata?
eu calculez dpn dupa ultima eco, pt ca stiu ca in functie de eco si dpn dupa UM o sa imi induca nasterea daca depasesc termenul...

Sper sa fie ultima suta de m dupa secretii si toate cele.. vb cu o prietena si dupa simpt mele ea a dus asa 2 sapt , cu una pste termen...Imi zicea ca ei nu i-a coborat burta deloc, a pierdut dopul si dupa aia contractii din 3 in 3 min..in ultimele zile era varza si nu mai dormea noaptea... oricum a nascut la aproape 42 sapt o grasuna de 4,5 kg..

Rach nu e mica.. a mea la 36 avea 2600. a lui Natalia avea 2600 la 35 si vreo 3-4 zile..

Atho.. da imi aduc aminte de dubla circulara de cordon... credeam insa ca nu erai sigura ce faci..., pana la urma conteaza sa fie bine mami si bebe...

Mergi la inceput