Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Sei am vazut si eu pozele mai devreme dar n-am apucat sa-mi dau cu parerea. Iti shade bine in toate felurile. :) Esti mumushicka oricum.

Fetele eu am o senzatie f ciudata daca stau prea mult pe scaun... simt ca si cum as avea un OB la intrarea in vagin... :(((( ce-o mai fi si asta?

29+

Daca nu e constipatie inseamna ca a coborat bebe cu capul in bazin

Mneatza, macar la al doilea mesaj, si aproape de amiaza

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu

constipatie la intrarea in vagin? :))) nu, nu-s constipata. :)

Lali, incerc.

Dar totusi cat de dese au voie sa fie contractiile astea la varsta asta de sarcina? Si prin nedureroase intelegeti banuiesc faptul ca nu va doare toata burta cu spate cu tot, nu? ca eu am asa... ca un junghi care tine cateva secunde...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Sei, iti sta ffffffffff bine cu noua tunsoareDar ce am vazut eu acolo?Ce poze secsi ai pus
Burtica nu este lasata rau

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Sei, iti sta ffffffffff bine cu noua tunsoareDar ce am vazut eu acolo?Ce poze secsi ai pus
Burtica nu este lasata rau

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

sunt o nerusinata , da ma vindec.. le-am sters..

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lanolina, gasiti si in magazinele DM( cine are in oras) si e fara niciun adaos, doar lanolina. E foarte ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu de pe 18 august ma mut la neptun. Sper sa nu stau prea mult pe acolo sa astept.
Kora mai vii la cta?
Lali poate ne dam intalnire intr-una din zile la cta.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

aveti grija cu lanolina de la dm, eu am luat una in iunie care expira in iulie nici nu stiu ce sa fac cu ea, nu m-am indurat sa o arunc desi am luat=o la reducere cu 20ron. ma gandeam sa o pastrez pt calcaie

eu nu-mi dau preventiv cu nimic, garmastan am folosit la prima sarcina dar am auzit ca lanolina este mult mai buna.

mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 32+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Fetelo de multa vreme vreau sa va intreb. Ce este DM - spuneati mai devreme de lanolina de la DM.

32+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

ANDREEA FELICITARI, WELCOME EVA, sa fie sanatoasa si papacioasa ; cat despre peripetii, un singur raspuns am : Romania, tara tuturor posibilitatilor! bine ca a trecut si ca sunteti amandoua bine

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

despre noi, aproape imobilizati la pat, durere insuportabila jos, pur si simplu fara ajutor nu ma pot ridica din pat abia sapt viitoare la control, speram sa aflam si data cu aprox a nasterii si sa scapam odata de burticuta si sa-mi strang bebelul la piept

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Fetelo de multa vreme vreau sa va intreb. Ce este DM - spuneati mai devreme de lanolina de la DM.

32+ cu minune de

www.dm-drogeriemarkt.ro/" target="_blank">DM

Mergi la inceput