Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

-ailed- nu fi prostutapepenele are multa apa, care ti s-a acumulat normal in tesuturi, asa ca , dureaza ceva sa se elimine, nu?si ce regim are efect asa cum zici bing-bang? vb lui roxy-timp, rabdare, perseverenta. asta e deviza mea!sunt una din tipele care a fluctuat mult cu greutatea, de-a lungul anilor..adica cand mi-am pus in cap sa slabesc, am slabit- miscare- alergam pe malul marii pe timpul studentiei- de-mi iesea sufletul( dar na, venea banchetul de la finalul faculttii), udam hainele pe mine-ati alergat pe nisip? e superb primele minute, ulterior, e cam obositor, nu?, faceam aerobic in camera,si regimul meu propriu-cu multe ceaiuri,sau mai bine zis-mai mult ceaiuridar miscare frate..mers pe jos zilnic..

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

stiu , ca si eu am slabit dupa Maria si dupa ingeras cate 15-20 de kg, toto cu miscare, dieta etc...
dar acum de cand am avut liber la miscare m-am porcit , da-i cu praji...stiu ce am facut nu am baut apa in ziua cu pepenele... si ieri am mancat slaninutza si jumari, carea erau sarate....
pb e ca deobicei dupa o zi de pepene aveam un kg dat jos, si de data asta nuu...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

am si eu o INTREBARE:
dupa ce am intrerupt alaptatul la Maria si dupa ceza la ingeras am luat brocriptina... acum, avand in vedere ca numai am pic de lapte de vreo trei saptamani se justifica sa mai iau?.... ideea era sa nu ramana prin san niste resturi sa se pietrifice

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ailed-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neatzaaaaaa!

yasmi asteptam filmulet si cu lucas

cami am vazut la stiri cum a fost cu furtuna aia de nisip de azi cica o sa fie din ce in ce mai bine...pana la urma cred ca plecam de azi dar eu prioritar nu vin pt stat la plaja ci ca sa mananc hamsii proaspete si bune am descoperit acum 5 ani o bomba in 2 mai unde se mananca absolut senzational, in seara asta direct acolo ne oprim

deea[red] da, mama a avut parte ieri si de instructaj sa o vedem acum in weekend...cat despre supa, in reteta data de pediatra mea spune sa pun 400ml apa. eu pun 500 pentru ca oricum scade foarte mult, o las sa fiarba la foc mic si ramane jumate. cert e ca am gustat inainte sa ii dau lui luca, imi era teama ca ii dau apa chioara, dar avea un gust foarte bun!

eu aseara i am facut copilului bagajul si acum intr o ora vin ai mei sa l ia. am niste emotii de zici k ma duc la examen stiu ca o sa fie bine, ei se simt bine unii cu ceilalti, emotiile sunt strict ale mele ca nu imi vine sa ma despart de el. incerc sa ma gandesc la ce spunea [red]madutza de mamicile vulturoaice doamne ce as vrea sa nu fiu si eu asa...presupun ca in timp o sa vina mai multa relaxare

Mergi la inceput

scrish, relax!
o sa fie ff bine
daca te agiti se agita si baiatul!
iti spun din experientza: uite aseara m-a enervat al meu , care desi nu misca un deget in casa, decat sa manance si sa se uite la tv de cele mai multe ori ieri imi zice sa numai pun alea acolo( periutele de dinti langa el pe canapea-erau ale lui dodo -) ca si asa stau lucrurile cu vf: adica doua pungi de la cump si trei tricouri calcate
asta dupa ce facusem curat in baie, schimbasem asternuturi si facusem curat in dormitor si curat in bucatatrie
si tocanitza facuta
si normal ca m-au apucat nervii
si i-=am zis ca decat sa ma critice mai bine m-ar ajuta
dar fiind nervoasa pe Dodo a apucat-o urlatul asa deodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ailed ai dreptate, incerc sa stau zen eu sotului tau i as fi scos televizorul din priza

Mergi la inceput

uitati aici periutele de dinti... sunt trei forme:
pentru acum doar pt gingii, pentru cand ii dau dintii si pentru cand apar:
http://www.babylove.de/cgi-bin/daheim_und_unterwegs.pl?id=schlummerzeit&sid=g10v7gycoexk6z4sqmu85b755ufnvu1p&k=&hp=1313134278

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

cafeluta careva? eu acum bag una sub nas ca azi noapte vreo 2 ore m-am foit in toate partile si directiile, nu stiu ce am avut, cred ca pentru ca ieri nu am iesit deloc din casa la plimbare din cauza ploii si gatitului, dar azi nu mai merge smecheria, chit ca tuna , fulgera si toarna cu galeata eu ies un pic cat sa ma misc cativa km ca uite ce se inatmplta daca nu ies deloc, insomnii Pe la 3 jumate am auzit piscoata cum visa si se scancea prin somn, am stat si am ascultat-o pana pe la 4 si ceva , chiar 5 ..ca deh, nu aveam somn... mai scotea cate un marait, mai plangea putin eu de obicei nu mai aud deloc nimic, dupa ce ma pun in pat seara , aud dimineata alarma la 7 , in rest dorm lemn... nici barbatu sforaind nu-l mai aud deja ma gandesc cu groaza cum o sa fie 2 sapt cu fata in camera , ca noi tot o sa mergem din hotel in hotel si din casa in casa precume u tresar la cel mai mic oftat al ei, din parti somn pentru mine macar bine cat o sa stau la ei mei pot sa i-o plasez mamei ca si asa abia asteapta si deja mi-a spus ca so o cred eu daca mi-o lasa ea pe piscoata sa doarma in aceeasi camera cu mine, o ia la ea in pat... ce mai, o sa aiba ce o alinta 2 sapt, vad eu pe unde scot camesha cand m-oi intoarce in UK cu ea alintata si invatata numa in brate dar macar atata bucurie sa aiba si ei ca si asa nu o vad ei destul, ca de cate ori merg eu in ro intr-un an ?

azi dimineata pentru eu am stat si am pazit iepurii vreo 2 ore azi noapte, cand a sunat alarma la 7 eu nu am auzit, ori am auzit-o si nu i-am dat importanta si s-a ridicat barbatu, s-a dus la baie si a auzit piscoata foindu-se si vorbind in legea ei in patut, deci era treaza si voia sa venim la ea ca a auzit usile si scartaitul podelei si eu dormeammmmm nu am auzit nimic pana la un moment dat cand a inceput ea a se chicoti cu tac su si am sarit ca fripta din pat ca nu stiam ce e , asa buimaca eram cand ma duc in camera piscoatei, ea deja era schimbata de pampers... deci s-a ocupat daddy de dat jos sacul de dormit, schimbat pampers... ce mai, am barbat care baga la cap ce si cum fac eu cu fata, a luat lectii si acum le pune in aplicare cand m-a vazut piscoata a inceput a rade , mai avea tacsu ca ii inchida cativa butoni la pijama si gata, am luat-o la smotocit , se bucura ca ma vede si radea cu gura pana la urechi

Azi e vineriii.. uraaaaaa!! maine mergem la shopping pentru hainute pentru piscoata, pantofi albi pentru mine daca oi gasi ceva, fara toc, ii vreau plati ca daca ma urc pe tocuri sunt mai inalta decat Nick si nu vreau sa il bat pe chelie pe care nu o are si care nu cred sa aiba vreodata ca are un par bogat si des des de numa , tare as fi vrut sa il mosteneasca la par piscoata , dar a luat lalaiul asta de par a meu cu fir subtire si asa de rar iar duminica e ziua lu` domnu` Smith si sarbatorim el vrea sa mergem undeva in afara Londrei dar am vazut vremea si arata ca o sa ploua, deci nu ne-am hotarat ce o sa facem duminica dar vedem noi o feliuta de prajitura sau tort tot gasesc eu de cumparat si mancat, am o poftaaaaaaa

ia sa termin eu cafeluta si sa mai citesc ce ati mai povestit de aseara pana azi dimi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata!
Strumphy, hai ca iti tin companie la cafea. Doar ca eu sunt la a doua.
Nus' ce-a avut Luca aseara... s-a culcat pe la 9 si 10 si s-a trezit la 11 si ceva . Zic, hai sa-i bag suzeta ca poate il ia somnul. Nimic. Il iau in brate, tot se foia, maraia si o data incepe sa urle . I-am facut lapte, numai ca urletul a devenit isteric. Vreo 10 minute m-am chinuit sa-l linistesc. Apoi a mancat si s-a culcat. La 1.30 s-a repetat intocmai episodul , cu deosebire ca de data asta s-a trezit tac'su si l-a linistit si i-a dat sa manance. Apoi a dormit pana la 6.15 cand s-a trezit sa faca un caca. A mancat ceva si a adormit iar pana la 9 si ceva

SImona, Deea, Yvyana, Scrish, multam ca mi-ati confirmat ca si pe ai vostri ii apuca nervii dupa ce stau o perioada pe burta... m-am mai linistit.

Scrish, daca mai esti in zona, imi spui si mie ce pui in supa? Poate ai mai scris, dar n-am citit eu...

Ailed, mie mi-a zis ginecologul sa nu iau bromcriptina decat daca simt ca mi se mai intaresc sanii si ma dor. Inainte sa iau mi-a zis sa incerc sa ma mulg. Exact asta am facut. Dupa ce n-am mai avut lapte m-am muls 2 zile si gata. Mi-a zis ca e bine sa evit bromcriptina daca reusesc ca da dureri de cap si nu mai stiu ce...

Gata! S-a trezit prichindelul. Ne ducem si noi pe afara.
Puup!

Scrish, Viss, concedii placute!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata!
Strumphy, hai ca iti tin companie la cafea. Doar ca eu sunt la a doua.
Nus' ce-a avut Luca aseara... s-a culcat pe la 9 si 10 si s-a trezit la 11 si ceva . Zic, hai sa-i bag suzeta ca poate il ia somnul. Nimic. Il iau in brate, tot se foia, maraia si o data incepe sa urle . I-am facut lapte, numai ca urletul a devenit isteric. Vreo 10 minute m-am chinuit sa-l linistesc. Apoi a mancat si s-a culcat. La 1.30 s-a repetat intocmai episodul , cu deosebire ca de data asta s-a trezit tac'su si l-a linistit si i-a dat sa manance. Apoi a dormit pana la 6.15 cand s-a trezit sa faca un caca. A mancat ceva si a adormit iar pana la 9 si ceva

SImona, Deea, Yvyana, Scrish, multam ca mi-ati confirmat ca si pe ai vostri ii apuca nervii dupa ce stau o perioada pe burta... m-am mai linistit.

Scrish, daca mai esti in zona, imi spui si mie ce pui in supa? Poate ai mai scris, dar n-am citit eu...

Ailed, mie mi-a zis ginecologul sa nu iau bromcriptina decat daca simt ca mi se mai intaresc sanii si ma dor. Inainte sa iau mi-a zis sa incerc sa ma mulg. Exact asta am facut. Dupa ce n-am mai avut lapte m-am muls 2 zile si gata. Mi-a zis ca e bine sa evit bromcriptina daca reusesc ca da dureri de cap si nu mai stiu ce...

Gata! S-a trezit prichindelul. Ne ducem si noi pe afara.
Puup!

Scrish, Viss, concedii placute!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

dar mulsul nu stimuleaza lactatia...?
ideea e ca la mine nu mai curge... dar azi dimi ma durea sanul pe care dormeam, acum nu ma doare..

Mergi la inceput