Sa o ajutam cu bani si pe Mioara Roman

Sa o ajutam cu bani si pe Mioara Roman | Autor: aniastef11

Link direct la acest mesaj

Scandalos!Ce justitie,ce dreptate.Mioara Roman ramane in continuare bine mersi in casa in care s-a instalat Petre Roman,din functia de Prim Ministru(care acum nu mai e).
Si ... e o vila ditamai de protocol, in Primaverii...pentru care plateste frumoasa chirie de 81 de euro pe luna.

Vila din Primaverii are o suprafata de 219 metri patrati si o gradina de 1800 metri patra#355;i.Pana in 2008, chiria pentru acest domeniu era de 81 dolari pe lun#259;.Tot din 2008, aceasta a crescut la 8.900 de dolari pe lun#259;.
Mioara Roman spune ca nu are de unde sa plateasca acesta chirie dintr-o pensie de 1.800 de lei pe lun#259;.... dar nici nu vrea sa plece de acolo...si deci nu plateste nimic.

O ajutam sa isi dea datoriile din urma,de peste 300.000 euro ????cu o cheta ? Si in acelasi timp ne luam speranta ca exista lege in Romania...
halal si jenant ...Mioara Roman.Tocmai ai ignorat orice lege in Romania.La ce bun mai sunt legile in aceasta tara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Daca tu crezi ca pe Mioara Roman o doare-n basca de lege, eu zic ca te inseli. Intotdeauna, pentru oameni de "clasa" ei, interesul n-a depasit perimetrul propriei persoane. De la tinerete, pan' la batranete!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am o curiozitate in plus: cat plateste(plateste?)Mircea Geoana daca inca mai locuieste in casa de protocol?
Desigur este in "fonctie", dar ce suma a stabilit RAPPS-ul drept chirie pt. casa fam.Geoana?
Daca gresesc, adica daca M.Geoana s-a mutat in casa proprietate personala atat de greu construita(!), imi cer scuze pt. acesta intrebare.
Intrebarea este legata de subiect pt. ca sunt curioasa daca toate aceste case de protocol au chirii asemanatoare si daca nu cumva chiria pe casa lui Mioara Roman este asa de mare tocmai ca sa fie scoasa aceasta din locatie.
Sa nu se inteleaga ca ii plang de mila in conditiile in care legea este f. clara in ceea ce o priveste deoarece a mai avut o casa in proprietate pe care a vandut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu chiar nu inteleg ce mai cauta Mioara Roman inc asa de protocol, atata timp cat este divortata de cel care avea dreptul la o asemenea casa.Adica daca erau casatoriti, era oarecum ok treaba cu casa de protocal, dar am inteles ca Petre Romana e casatorit legal cu o alta femeie, iar daca a parasit domiciliu conjugal si are alt domiciliu, ce mai cauta Mioara Roman acolo.
Mai era candva un subiect cu alesii neamului care stau in case de protocol, desi sunt proprietari a numeroase imobile in Bucuresti.
A fost o perioada cand au tot aparut prin presa si tv, dar is ferm convinsa ca si acum tot acolo stau, bine merci.
TUPEU ROMANESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

eu chiar nu inteleg ce mai cauta Mioara Roman inc asa de protocol, atata timp cat este divortata de cel care avea dreptul la o asemenea casa.Adica daca erau casatoriti, era oarecum ok treaba cu casa de protocal, dar am inteles ca Petre Romana e casatorit legal cu o alta femeie, iar daca a parasit domiciliu conjugal si are alt domiciliu, ce mai cauta Mioara Roman acolo.
Mai era candva un subiect cu alesii neamului care stau in case de protocol, desi sunt proprietari a numeroase imobile in Bucuresti.
A fost o perioada cand au tot aparut prin presa si tv, dar is ferm convinsa ca si acum tot acolo stau, bine merci.
TUPEU ROMANESC!

Ba mai si plange pe la tembeliziuni ca sunt interese mafiote sa i se ia casa, pt valoare terenului. De parca e casa ei de la tatutza batran. Acu de ce sta acolo cand nu ar mai avea dreptul nemaifiind casatorita cu Petre Roman e una ... Dar de ce are pretentia sa stea acolo in conditiile in care nu a platit chiria pe cativa ani, e datoare cu cateva zeci de mii de euro, asta chiar nu o inteleg.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Pai daca nimeni nu o deranjeaza cu nimic pe doamna, de ce sa nu stea gratis.
Si daca tot are pensie doar de 18 milioane, cum isi permite sa plateasca cheltuielile casei, ca eu la un apartament de 3 camere aveam media de 4 milioane, dar ea la asa casa.Plus traiul bun pe care il duce.
Io chiar nu inteleg cum nu le este rusine, mai ales ca se tine mare intelectual adica ma gandesc ca are putina demnitate.

Mergi la inceput

de ce sa ne miram ca doamana fosta Romana insista, cand uitati ce se intampla aici!
www.adevarul.ro/actualitate/Galati-_Smecherii_de_la_stat_isi_iau_case_la_pret_de_cort_0_536946903.html" target="_blank">http://www.adevarul.ro/actualitate/Galati-_Smecherii_de_la_stat_isi_iau_case_la_pret_de_cort_0_536946903.html
un apartament cu 40.000 de euro a fost vandut cu 40 de euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

de ce sa ne miram ca doamana fosta Romana insista, cand uitati ce se intampla aici!
www.adevarul.ro/actualitate/Galati-_Smecherii_de_la_stat_isi_iau_case_la_pret_de_cort_0_536946903.html" target="_blank">http://www.adevarul.ro/actualitate/Galati-_Smecherii_de_la_stat_isi_iau_case_la_pret_de_cort_0_536946903.html
un apartament cu 40.000 de euro a fost vandut cu 40 de euro

mai copii, daca pe doamna fosta Roman casa aceea o costa doar 40euro, ii dau eu, nu ca imi prisosesc, dar daca stau sa ma gandesc bine, eu nu pot cumpara cu ei o casa, iar o casa e o realizare, de ce sa nu pun si eu umarul daca mi se ofera sansa asta nesperata?!!... cat despre corturi de 40euro nu stiu daca ma aranjeaza vreunul, eu sunt persoana cu mofturi si pretentii se prea poate sa nu corespunda cerintelor mele....

Nina, 22+,

Mergi la inceput