Mamici din Germania, am nevoie de SFATURI. Urgent

Mamici din Germania, am nevoie de SFATURI. Urgent | Autor: marlene_ludi

Link direct la acest mesaj

Bine v-am gasit. M-am hotarat sa fac primul pas pe acest forum si sa ma inregistrez, dupa multa vreme in care am stat in off, cititnd din cand in cand informatii interesante de la mamicile care au rabdarea necesara in a-si impartasi experientele pe-aici. Am facut pasul de a ma inregistra pentru ca am nevoie urgenta sa vb cu mamicile care au copii la scoala si au plecat cu ei din Romania in Germania. Suntem la faza ultima cand ne facem bagajele, foarte tarziu pentru inceperea scolii (sunt motive serioase pentru care ne-am decis pe ultima suta de metri) si sunt foarte ingrijorata in privinta integrarii copiilor acolo.
Rog mamicile sa ma contacteze pe yahoo mess. Va rog, mai ales pe cele din zona Saarbruken, nu ma lasati la nevoie. Mizez pe solidaritatea feminina si pe amintirea unor perioade in care si voi esrati la inceput. Multumesc din tot sufletul meu strans de ingrijorare pentru intelegere si sprijin!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

marlene, scrie la sectiunea Diaspora la subiectul Viata in Germania, acolo sigur gasesti raspuns. Eu inca nu am copilul la scoala, mai are 1 an pana atunci.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlene_ludi spune:

Imi cer scuze, nici nu m-am asteptat sa apara mesajul, la inceput mi-a dat eroare. pana m-am lamurit eu cum functioneaza toate pe-aici am picat ca musca-n lapte.Abia acum am intrat pe diaspora si-am vazut cum sunt organizate mesajele... Multmumesc!

Mergi la inceput