Iul-Aug 11-Bv Mady&Eska! Hai Michelle&Krissy! (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME ASTAZI!!!
Eu ii dau Nataliei si ceai pt ca daca e treaza ar sta toata ziua cu titi in gura, mananca un pic si apoi sta pur si simplu cu titi in gura nici nu mananca dar nici nu ii da drumu; asa prefer sa o mai pun jos si daca plange ii mai dau un pic de ceai si se mai linisteste, titi incerc sa ii dau la 1,5ore-2ore sau dac doarme si la 3 ore.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

La multi ani tuturor MARIILOR si MARINILOR din viata voastra!!! si mai ales bebelusilor care isi serbeaza astazi pt prima data in viata lor ziua numelui!!!!!!!!! Sa aveti o zi cat mai frumoasa!!
Felicia , multa sanatate, de asemenea pt LULUSOR si puiul ei!
Noi am avut o noapte cam zbuciumata .... cred ca nu numai Filipii sunt urlaciosi, si Gabriel urla cat il tine gura, de zici ca nu a mai mancat de o saptamana, si apoi cand il vad ca adoarme in timp ce suge , mor de ciuda... dar ce sa le faci , vorba aia .. EU SUNT MIC , NU STIU NIMIC!

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Krissy , Florina imediat vine momentul
Am pus o poza la mine in album cu primul cuplu de indragostiti al odiseiiva invit sa il vedeti !
Noi suntem cuminti, dormim , papam si facem kk cam 2 ori/zi. Sa bag seama ca este o constipati sau este normal sa fie doar atat ? Eram obisnuita pana acum cateva zile ca la fiecare schimbat sa gasesc pampersul plin , acum ciu-ciu, doar pis.
Noi ne impacam tare bine cu pampersul premium care , nu a facut deloc iritatie, nici in spital nici pana acum, banuiesc ca daca era ceva il apareau bubite.
AAA si ieri la 10 zile ne-am cantarit 3 kg , si la iesirea din spital aveam 2630. Oare nu a luat cam mult in greutate ?
Cred ca am devenit eu cam paranoia

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi numele

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 zile :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor celor ce isi serbeaza astazi ziua de nume

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani plini de bucurie sarbatoritelor si sarbatoritilor zilei!

Daca Krissy si michelle inca nu vor, eu vreau de voie, de nevoie... maine nasc prin cezariana, desi mi-am dorit atat de mult ca si aceasta nastere sa fie naturala... deci, de maine ne vedem la bblusi:)

Ionela 38+ mami de Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Sa traiasca cu numele, toti sarbatoritii acestei zile! Va dorim si nio multa sanatate si clipe frumoase alaturi de cine va e drag!

Si noi am luat in greutate! de la 3350g la nastere am ajuns la 3870 acum 2 zile. Inca nu ne-am format un program si sunt cam zombi toata ziua desi o am pe mama alaturi si ma ajuta si sotul noaptea...dar deh, cand ne e foame urlaaaaam cat putem de tare, ajungem la tzitzi si adormim in max.10 minute, apoi mai molfaim ceva si tot asa...de tine vreo 1,30 h toata chinuiala, apoi nani 2-3 ore, sau benoclat pe pereti ori urlaturi de suparare pe colicii uraciosi inca 1-2 ore, pana nu mai putem adormi de oboseala si ne vine iar cheful de tzitzi..., incat nu mai stiu in ce zi suntem, cat e ceasul sau cand am mancat ultima oara...

Musafirii inca vin in carduri, 1 de 2 ori pe saptamana - doar avem multi prieteni curiosi sa ne vada minunea

Iar azi sarbatorim un an de la casatorie...uraaa! Nu ne dorim decat sa facem nani amantrei.
Va pupam pe toti-toate si tinem pumnii celor cu emotiile nasterii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Fetele, io nasc azi, am ajuns azi noapte la spital cu dil 5, mi-au pus deja epidurala si mi-au rupt apa. Acum astept sa mai inaintem, dar pot naste si tripleti ca nu ma mai doar
e nimic. Va tin la curent prin americance.Va pup, tare rau scriu dr pe telefon.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 39+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

celor care si-au sarbatorit ziua de nume ieri

Krissy tinem pumnii azi

Vero intreb si aici cum esti?

L-am dus pe Razvi azi la gradi dupa pauza de o saptamana, bineinteles ca s-a lasat cu lacrimi si suspine . Important e ca trece. Sper sa nu ia vreo raceala sau ceva de genu, taman acum cand am intrat pe ultima suta de metri.

Eu sunt cu ochii pe net, mai cumpar una alta (biberoane, suzi, recipiente de lapte - asta ce sper sa ma pot mulge si sa las acasa pt cand revin la munca)....mai am de luat carucior, carusel (ca cel de la Razvi e stricat)...destul de multe chestii si costisitoare, ca sa nu mai zic ca vizitele la dr in fiecare sapt ma cam usuca de bani.

Sambata am zis ca nasc...am ajuns din Herastrau pana in Dr. Taberei in 10 min...noroc ca au cedat contractiile dupa 2 No-spa...nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata, ma cam speriasem , plus ca mami plecase in week-end la ea acasa si nu stiam cum sa facem cu Razvi...etc... Bine ca a trecut pana la urma.

Azi am iar monitorizare, sa vedem ce mai face matza mica.

fetele, o zi usoara va doresc si sa auzim numai vesti bune

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Fetele, io nasc azi, am ajuns azi noapte la spital cu dil 5, mi-au pus deja epidurala si mi-au rupt apa. Acum astept sa mai inaintem, dar pot naste si tripleti ca nu ma mai doar
e nimic. Va tin la curent prin americance.Va pup, tare rau scriu dr pe telefon.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 39+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

HAI KRISSY
nastere usoara iti doresc si bb sanatos.
tin pumnii

Mergi la inceput