Salutare tuturor!
Ma intereseaza daca exista pe aici cineva al carui copil a fost in tabara de limba engleza de la Bran in iulie anul acesta, cazarea a fost la pensiunea "La Valtori". As vrea sa aflu impresii despre tabara si despre conditiile de cazare, pentru ca anul asta as fi vrut sa o trimit si eu pe fiica mea in tabara, dar a trebuit sa schimbam planurile de vacanta. Dar vor mai fi ocazii si la anul viitor, poate, asa incat as vrea sa aflu mai multe despre tabara aceasta.
Va multumesc!
Buna! Fetita mea n-a fost, dar intentionez sa o las la anul. Au fost 2 fetite din grupa ei si baiatul unei colege de serviciu si au zis ca a fost f. bine - stateau cate 4 copii in camera, fiecare camera avea baie proprie si mancarea a fost f. buna. Copiii au venit f. incantati de acolo.
Cati ani are fiica ta? A mea face 7 in toamna, dar mi-a fost cam teama ca n-o sa se descurce singura, poate...acum imi cam pare rau ca n-am lasat-o.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Un prieten de-al meu , clasa a III a, este in tabara internationala de dans de la Reghin. Mancare si cazare buna, program pentru antrenamente si fel de fel de activitati organizate de profesorii (antrenori) de care ei, copii , sunt foarte incantati!
Poate foloseste cuiva aceasta informatie!
Va multumesc pentru raspunsuri.
Lora, fetita mea are 11 ani. Eu am avut o retinere fata de aceasta tabara, pentru ca citisem lucruri nu prea bune despre conditiile de cazare din pensiune. Apoi a trebuit sa ne schimbam planurile de vacanta si nu s-a mai pus problema sa mearga.
Chiar ar fi interesant sa aflam informatii si despre alte tabere, activitati si conditii de cazare, pentru ca sunt multe care se organizeaza in fiecare an.