Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Olga, am ras cu lacrimi si eu. genial!
INA, dar ce experienta cerea postul? In ce domeniu era?

VINZARI!
Nu ar fi fost complicat sau imposibil sa ma prezint ok, pentru ca am facut niste simulari, nu nustiuce mare filozifie. Nu eram stresata. Pur si simplu, am dat-o in bara. Mi-e ciuda ca am atins limita de cretinoidinitate cind m-a pus sa improvizez o campanie de marketing in anul 1700 pentru un telescop. Cu asta, puteam "sa ma scot" dar...da' de unde! Tabula rasa in capul meu

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

tu, nu te mai da cu capul de pereti! daca nu ai "facut bine" (ca tu asa zici) inseamna ca jobul asta nu era pentru tine, pentru ca tu pleci in concediu acum si jobul tau vine undeva in toamna dupa ce se va obisnui Ian la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, eu zic ca lucrurile au cai nebanuite de a se aranja!

Pup fetele! Am plecat! Ne auzim luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ina, si eu zic la fel, nu te mai necaji, nu era asta jobul tau, sau mai stii ce raspuns primesti ?!!

Anaan, drum bun si distractie placuta sa aveti !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

N-am mai reusit sa tin pasul cu voi zilele astea, acum am ajuns la zi, dar nu mai retin mare lucru

Spun fetelor plimbarete:drum bun si distractie placuta!

Am inceput sa am emotii, ca mai o luna si o luam de coada, am ceva emotii cu acomodarea lui Luc la gradinita, ca o sa fie cel mai mic si pe Sebi il mut la alta scoala.

Aris: nici nu vrau sa ma gandesc ce patimesti, cu atatea bunatati pe langa tine

Si Lucian, imi tot spune ca e frica cand ramane noaptea singur in camera lui, dar nu plange, il linistesc si ii trece.
Ii mai pun pampers seara si mai face, ca bea multa apa si mananca si pepene, imi propun pe viitor sa ma trezesc sa-l pun o data pe noapte pe olita, sa vad daca imi iese, i-am propus la al meu sot sa facem cu schimbul o noapte cu o noapte

Olga: ma bucur de vestile bune de la doctor si eu la fel nu prea ma vedeam mama de fata.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Fetelor, multu' mult ca ma incurajati.
In ceea ce ma pirveste, in momentul in care le stringeam alora calduros mina a multumire, pentru mine subiectul cu job-ul aparut "inoportun" a fost inchis. Va povestam numai "kum fu" Daca as fi avut un interviu "la stat" cu prestatia de azi, m-as fi dat cu capu' de pereti Cred.

Bianca, sa te auda Universu' si sa-mi caute ceva de lucru pina ma intorc!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Da, da, Anaan, distractie placuta si sa umblati bine!

Uitai sa specific ca sint tare mindra de nora-mea ca vorbeste cea mai grea limba! Cred ca e ceva sub-dialect inrudit cu sub-dialectul lui Ian. Ce se mai "vijasc" copiii astia ai nostri!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bine, cuscra, da-l incolo de interviu, ce sa zic, amu o sa ai remuscari ca ai fost "nepregatita", ce sa spun...da' ce ingeniosi se cred aia, auzi, ce test, sa vinzi un telescop la 1700...acolo chiar ca mergea vrajala
Am fost azi cu Phiphi sa vedem gradinitza, cand copiii dormeau. I-a placut asa si-asa, nu prea a fost in largul ei vreo 10 minute...no, educatoarea parea foarte faina si priceputa, menu-ul ok pentru un copil...ok (dar am depistat cateva feluri care sigur ii vor placea si lui Phiphi, din pacate numai ciorbe/ supe, mira-m-as sa manance altceva la cat de conservatoare e...). Cred ca vor fi 5-6 copii in grupa 1-3 ceea ce mie mi se pare foaarte bine. Si-mi place ca platesti exact cat mergi, daca lipsesti 10 zile intr-o luna, de ex, nu doar ca nu platesti cei 8 lei/ zi pentru papa, dar ti se scade si din taxa de luna aceea.
Novus, te tin io la curent, numa sa se-ntoarca prietena ta din concediu...sau sa-ti dau nr. ei de mobil, sa nu-i tihneasca?:)))))))
Olishka, deci nu vine animatorul socio-cultural Chitzi la Moeciu?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Drum bun fetelelor calatoare!!! Sa aveti parte de vreme frumoasa!!!

Si eu as vrea o minivacanta, dar in 2 daca se poate Sunt o mama rea? Doar ca in ultima vreme ca cam solicita copilul. Noroc ca merge la gradi, caci altfel turbam

Chato harnicuto venim si noi Am virat banutii. Imi pare insa tare rau caci am luat 2 camere, ca sa poata veni si Chiti, dar ea este in Ucraina si nu are cum sa ajunga pana atunci Apropos, cand este intalneala?

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

26-28 august.

Noi o sa plecam in "mini-vacanta" (ca am cam terminat cu concediile) la Targoviste si o sa o sarbatorim acolo pe Marisa. Tre sa fug sa-i fac un tortuletz, dar am intrat sa-mi mananc salata cu voi. Ma duc sa-mi iau si-un pahar de Cola si zic ca am mancat...

A-propos de gradi, kiar ma gandeam ca, daca as fi avut cu cine sa o las acasa, cu siguranta nu as fi dus-o la gradinita si MARE GRESEALA as fi facut!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Ilinca, am uitat sa-ti multumesc pentru blogul recomandat
Unele lucruri mi se par foarte interesante; de asemenea, am gasit chestii...compatibile cu mine

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anamariame stai linistita, in nici un caz nu esti tu cea rea. Eu sunt Nu pot sa zic ca am o dorinta nebuna sa am o fetita, pentru Cristi imi doream mai mult Stiu sigur ca isi dorea tare mult una, desi acum zice ca nu este chiar asa, si ca o sa fie fain sa avem 2 baieti

Si eu tot cu bebe 2 fetita te vad! Asa ca domnu'doctor sa mai verifice o data, ca noi ne-am hotarat!

Ca tot suntem la marturisiri despre bb2... noi ne dorim sa fie baietel, dar parca tot mama de fetitza ma vad. Nu sariti! E doar "programare".
Desi in ultimul timp mi-a incoltit un gand de "fara bebe 2"... of... mai tre sa cuget. Ma cam oftica niste lucruri care s-au skimbat in lipsa mea si ma gandesc ca daca mai dispar "de-un bebe"... pot sa ma reprofilez, iar la noi nici cale de mijloc nu prea exista...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Edit: nu am precizat ca nici mult timp nu mai am, ca am si io o varsta iar peste 2 saptamani implinesc... alta.

Mergi la inceput