INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 7
dankutza spune:
Of, of, of! Ce naiba nu-i ies Cezarei IA-urile? Sa speram ca dupa concediu, vine cu mana buna...
Eva, eu stiu ca avem sanse ca 1 din 5-6 IA sa reuseasca. Totul e sa nu ne lasam! Dezamagirea este mare. STiu! Am trait-o pe pielea mea de cateva ori. Lasa ca o sa reusim toate!
Andra_C spune:
Buna dimineata, fetele!
Cu unele dintre voi am mai vorbit la subiectul anticorpi antispermatici.
Ieri am facut si eu prima inseminare cu Bechir, Cezara Bucur fiind in concediu, doar ca deja avusese loc ovulatia, la eco s-a vazut corpul galben. Eu am simtit ca ar fi avut loc ovulatia undeva cu o seara inainte asa ca am zis sa mergem inainte cu inseminarea, poate mai prindem ovulul in viata.
Am avut ghinion pt ca a fost Cezara in concediu, iar dr Bechir care ii tinea locul venea la cabinet doar lunea si joia, iar cum lunea asta a fost Sf Maria si a fost liber....
Nu am mari sperante, dar macar am inceput procedeul...Doamne ajuta!
Eva, stiu eu ca data viitoare o sa ramai
Laura, ce ai facut? Da Doamne sa fie cu ochisori!
Va pup pe toate!
missy40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauricea2002 Beta 2,1. |
Draga mea, imi pare rau pentru tine...Ma intristez ori de cate ori o fata draga mie de aici are esec...
Iar o luam de la capat...Nu avem alta altenativa...
Nu inteleg de ce IA-urile au sansa 10-15 %...De ce atitea femei raman imediat gravide si apoi nu stiu cum sa mai scape de ei...
Andra_C spune:
Imi pare tare rau, Laura! Si la tine si la Eva IA nereusite la Cezara...imi pare tare rau!
BelissimaEva spune:
Andra, poate este cu noroc IA la Bechir! Se pare ca Cezara chiar avea nevoie de o vacanta ....
dankutza spune:
Laura cand vad valoare 2 la beta mi se face parul Imi pare rau ca nu ai reusit. Nu avem ce face! Stergem lacrimile, ne tragem nasul si mergem inainte!
Cezara vine la cabinet miercuri pe 24 august.
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra_C Eva si Laura, dupa concediu ne rezolva Cezara pe toate trei! |
... patru, cu mine!