INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Tinuta anticorpii acum i-am facut la Medlife, dar eu cred ca pana la urma e vorba doar de interpretare pt ca Medlife are limita sup mai mare decat Synevo.
Eu am inteles ca cei de la Medlife lucreaza anticorpii la Cantacuzino .
Si dr ginecolog si endocrinolog mi-au zis ca nu am anticorpii acum nici eu nu stiu ce sa mai cred.
Sper sa reusec ceea ce iti doresc si tie


PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Xdidi, organismul tau e deja stimulat de luna trecuta, de-aia ti-a dat doza mai mica. Citeste putin mai in urma cazul Dankutzei si vei vedea. In prima luna a avut un sg folicul, iar in a 2-a era buna de FIV. Ai incredere in dr. si bafta multa!

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Astazi, ziua 6 de IA, la o ecografie transabdominala, aveam putin lichid in Douglas(10mm), 3 foliculi/chisturi/imagini de corp galben pe ovarul stg, de ~ 4,5cm fiecare(unul mai aplatizat, probabil se sparsese), iar pe dreptul unul de ~ 2,5cm. Ce sa mai inteleg eu de aici? Nici nu vreau sa ma gandesc la ce dimensiuni vor ajunge maimutoii astia!


Maine nu voi fi acasa, Dankutza, insa-l voi pune pe sot sa verifice forumul din ora-n ora, in asteptarea raspunsului tau de la beta. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Dragele mele, va pup pe toate!
Dankutza, astept rezultatul tau....
N-am mai intrat o vreme, dar am citit toate postarile si sunt alaturi de voi!
Lauricea, imi pare rau de ce se vede pe acolo...Sincer, te cred si parca nici eu nu mai am asa curaj sa merg mai departe...
Bun venit fetelor noi!
Sensibila!

Luna asta nu am avut asa productie ca luna trecuta, OD are chist luteic de 3/3mm, iar OS nu prea l-a vazut Doc Ion. Este pobibil sa fii fost ecranat de alte organe, oricum parca a vazut ceva in spatele uterului, un F de 20mmm.
In orice caz, am facut totusi Pregnylul 10000 UI ieri la 10 dimineata, am avut CSD si miercuri merg din nou la eco de control, sa vad daca s-a spart amaratul asta...Ceva presiune am simtit in ovare.
L-am rugat pe Doc sa ma opereze, poate se mai poate face ceva, asa pe ultima suta, caci pentru mine ar fii ultimul tren...
Daca nu s-a produs ceva pe acolo, poate ca o sa-mi faca un drilling ovarian luna viitoare.


Nu stiu ce sa zic...Deja mi-a spus ca ar fii mai indicat FIV-ul pentru mine...Nu pot face FIV, asa ca...


Va imbratisez cu drag si sunt alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Doamne Dumnezeule.. sunt de cascadorii rasului, pe bune!!
S-a trecut la capitol nou iar eu dadeam refresh peste refresh la capitolul precedent si eram ingrozitor de contrariata ca nimeni nu am mai scris nimic :)))))
Dancutza , draga mea, astazi este vineri, aproape sfarsitul zilei si tu ne tii pe jar cu rezultatul testului ... pleaseeeeeeee da o veste buna curand!
Aruam shi Alexa78, faptul ca aveti anticorpi antispermatici prezenti peste valoarea normala nu inseamna ca orice speranta este spulberata sau ca ultima sansa este FIV-ul!
Prietena mea cea mai buna, cea care m-a indrumat catre Cezara Bucur avea o valoare foarte mare de antispermatici iar dupa monitorizare si prima IA are o minunatie de fetita de un an shi 3 luni, iar acum face demersurile pentru o a doua IA( sa speram in septembrie) cu toate ca toti o indrumau spre FIV!
Eu cred ca voi trebuie sa perseverati si sa nu va pierdeti speranta!
Sensibilia iti multumesc mult mult de tot pentru incurajari!
Cat despre mine.. ieri a fost ziua sotului, iar azi cand am iesit pe balcon si am dat cu nasul de scrumiera in care erau cateva mucuri de tigara de la invitati , am zis ca mor instant!! O greata cat casa m-a izbit, pe care o am si in momentul asta ...
Am uitat sa va spun ca la vreo 24 de ore de la IA , am simtit o durere teribila de burta care mi-a taiat respiratia vreo 5 minute!
Acum cateva zile am citit postarile din urma in care Dancutza povestea despre presiunea dureroasa pe care a simtit-o la 36 de ore de la IA! Sa inteleg ca pregnyl-ul si-a facut treaba si ca ovulele au fost "violate"? LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza




Acum am ajuns acasa, insa sotul mi-a citit tot ce misca pe aici. L-am pus sa se uite de doua ori la data si ora postarii tale. Sa inteleg ca ai facut beta de ieri? Ce s-a intamplat, Pui mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Missy, ne-a fost dor de tine! Bine ai revenit printre noi!
Ce face Alexandra?
Ce fel de ecografie ai facut de spui ca imaginile nu erau foarte clare, transabdominala(cu vezica urinara plina) sau transvaginala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Gata! Mi-am lins ranile si acum pot sta de vorba.

Da, am facut beta cu o zi mai devreme. M-am dus joi in loc de vineri pt ca sotul nu s-a simitit bine si a facut work from home. Am plecat in creierii diminetii, cu un zambet tampit si speranta multa. AM fost la matei basarab. AM platit sa fac la urgenta ca ma ucidea curiozitatea. DE acolo am plecat in Unirea, sa vanez niste reduceri la hainutele de copii.

Se face ora 11 si sun. "Nu sunteti insarcinata. Valoarea este 2." A cazut cerul pe mine. Mi s-au umplut ochii de lacrimi si am inceput sa tremur. Nu puteam sa inteleg. Cum naiba??? Cum e posibil? Hello!!! AM avut 8 foliculi intre 17 si 24mm.

AM inceput sa ma gandesc la cauze:
1 O fi fost doza prea mica de pregnyl????
2 Nu au avut loc sa spraga toti si a iesit o ciorba pe acolo???
3 Nu am facut la momentul oportun?? Desi eram convinsa ca am facut-o chiar la ovulatie.
4 Nr de a fost prea mic???

In concluzie, dracu' stie.
Ma gandesc ca vina a fost a lui. Am ajuns la concluzia ca sunt miopi. Nu vad bine la distanta. Trebuie sa pun chiorii astia de direct in trompa, ca atunci cand trece ovulul prin apropiere si cum trompa e stramta, sa-l vada macar in scurt si, pac, violul.

M-am urcat in tramvai si in capul meu se invarteau o mie de intrebari, dar carora nu reuseam sa le gasesc un raspuns. AM plans pe ascuns sa nu ma vada altii. Ma ascundeam dupa galetusa de la KFC. Imi mai trecea plansul de la mirosul imbietor de aripioare picante.

Am venit acasa si i-am spus si lui. Am luat-o pe Pinky in brate si am inceput sa plang. Mititica de ea, nu intelegea de ce mami. Incerca sa-mi prinda lacrimile. E prima data cand ma vede plangand. Am starns-o in brate tare tare si mi-am adus aminte vorbele unei pritene: "Dana, nu uita ce norocoasa esti ca o ai pe Pinky. Altele vin acasa si plang pe perna si nu au copil."

Sotul m-am luat in brate. AM plans si la el. Mi-a zis sa nu mai plang ca "nu ne lasam noi asa usor. O sa continuam pana reusim." El asteapta o putzica. Dar una singura. Nu ce se prefigura. O puzderie.

Stateam in sufragerie si ma gandeam si ma smiorcaiam mancand aripioare, ca oricat asa fi de suparata, mancarea tot pe primul plan e. O aud pe Pinky stranutand si vine fuga la mine cu un degetel adanc infipt in nas. S-a oprit la mine in brate si si-a scos degetelul. Din nara aia, numai din una, curgeau mucei si ea a incercat sa-i ... opresca pana ajunge la mine. Gata, mi-a trecut! Cum sa mai fiu suparata?

AM plecat cu ea la leagane si cat ma chinuiam sa-i strecor cate o lingurita de mancare, am ajuns la feelingul ala "show must go on!" Ce e de facut? Am sunat-o pe Cezara. Nu era la cabinet. Mi-au spus sa sun a doua zi la 12. Eu vreau noul plan de bataie. Sunt dispusa sa merg si cu dr Bechir.

AM venit acasa. AM culcat copilul si m-am ... refulat... cumparand bielete. Plecam la Londra, toti trei in octombrie. AM luat biletele de avion, am facut booking. E batut in cuie! Vreau sa o duc pe Pinky in locurile mele preferate din Londra. Chiar daca e anu va intelege mare lucru, tot o duc.

Asa ca mi-am revenit! M-au autosugestionat cum stiu eu, ca sa trec de ziua in care am avut cea mai mare dezamgire din viata mea. M-am simit ca o pasare, care cineva i-a retezat aripile dintre data. Eram convinsa ca pot zbura si ... totusi cineva mi-a retezat aripile.

Azi am vorbit cu Cezara. SChimbam tactica si adoptam step down protocol. Adica, pornim cu doza mare din ziua a 3 sau a 4. Doza de 150 ui dupa 4, maxim 5 zile, ma duc la Bechir sa ma vada. Posibilitatile sunt:
imi taie gonalul
imi mai da o doza mica
facem IA.
A zis ca Bechir tb sa o sune pt ca asta e un protocol sigur, dar un pic riscant, daca-l faci aiurea. Injectiile tb s ale fac numai seara, ca sa ma vada ele intre timp.

Cezara mi-a zis clar ca la mine nu merge contact sexual dirijat si nu scap fara IA. V-am zis, e cazul de miopie. Le vom pune ochelari cu cate 2 spermotrend pe zi. Poate or vedea mai bine.

Dupa cum vedeti, azi scriu intr-un ton pozitiv pt ca m-am linistit. Stiu ce am de facut. Gonaluri si bagaje la londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ia uitati cu ce ma binedispun eu la ora asta

Mergi la inceput