Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 8
doinita_g spune:
Mariana, multam pt variante de menu de regim
Chiar uitasem de marul copt...odata manca, sa vad ce succes am azi
Mai, dar ce rabdare si talente ai sa-i faci fetisoare si alte chestii atractive, eu am incercat 1001 combinatii, bucataria arata ca dupa razboi, iar rezultatele...zero barat
Dar sper sa o aduc treptat la normal...ieri scaunul l-a avut ok, a mai servit un hidrasec si azi...si cu ajutorul DD sper sa ne revenim...ca altfel o iau razna!
alina_satena spune:
Fetelor si eu simt k o iau razna cu bubitele Deliei si cu toate treburile casei
ma apuca batu sper sa trec ok peste toate
nyny spune:
Mariana nu ai unde sa vezi continutul
. Ce pot sa-ti spun ...e o poveste cu 2 indragostiti (cu numele lor) care lupta pt dragostea lor (ajutati de nasi- numele voastre) si totul se termina cu o nunta ca-n povesti in data X la restaurantul Y la care bineinteles ca asista si parintii ... totul personalizat. Wooow ..ce meniu complet i-ai pregatit Biancai.
Bine de stiut daca Doamne fereste o fi nevoie vreodata
.
Doinita
eu o repar pe Mara cand e deranjata cu colostru ala cu probiotice. Ai incercat?... zic eu ca e mai bun decat hidrasecul. Nu o forta cu mancarea daca nu vrea. Covrigei, stixuri, uscaturi ... nu vrea?
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Nyny
am evitat sa-i dau colostrum ca-i vine sa vomite de la el, nu mai stiu in ce sa il amestec sa nu-l simta, tu cum spuneai ca il dadeai? Pai da, cu uscaturi...numa' ca i s-a cam acrit si de astea, vrea desert
Eu ii dadeam Baby Jaro...pe asta il lua
, dar mi s-a terminat si nu mai dau alti 80ron si pe asta...
Alina, i-ai dat ceva Deliei pt bubitze? Acum cand are Teo bubitze...pana-i trec ...ma trec si pe mine toate cele...dureaza vreo 2-3 sapt. la noi. Sa va ajute DD sa scapati mai repede de ele

alina_satena spune:
Doinita yi dau Deliei Zyrtec impotriva alergiilor 6 picaturi dimineatza 6 seara,acum
k am o groaza de treaba si o lene de nu ati vazut asa ceva
doinita_g spune:
Alina, zyrtec ii dau si eu...dar o 'ungi' si pe bubitze cu ceva? eu am un preparat, contine oxid de zinc...un fel de cutaden pt. copii dar care sta mai bine intins pe piele...si o dadeam non-stop si cu chestia asta...
nyny spune:
Doinita eu il diluez in foarte putina apa ( 7-8 ml cat sa intre tot intr-o seringa d-aia dozatoare) si pe urma il dau undeva intre obraz si maselele ca sa nu mai intre in contact cu papilele gustative. Aprope ca se scurge singur pe gat... ii mai zic din cand in cand sa inghita. Ehe.. e munca de lamurire si la noi, dar parca sa zic ca nu mai incneste sa vomite... ca tot asa facea si ea la inceput
.
Alina dam
Deliutei sa treaca mai repede bubitele. Sa ai spor la treburi si azi. Cum a iesit zacusca
?
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Zacusca a iesit ff buna,mi-au iesit 4 borcane si mai am 1 un borcanel de 275 de grame l-a mancat Delia singura ieri:)si acum trag de mine sa fac curat in casa:(( si nu am chef deloc
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, multam pt variante de menu de regim ![]() Chiar uitasem de marul copt...odata manca, sa vad ce succes am azi ![]() Mai, dar ce rabdare si talente ai sa-i faci fetisoare si alte chestii atractive, eu am incercat 1001 combinatii, bucataria arata ca dupa razboi, iar rezultatele...zero barat ![]() Dar sper sa o aduc treptat la normal...ieri scaunul l-a avut ok, a mai servit un hidrasec si azi...si cu ajutorul DD sper sa ne revenim...ca altfel o iau razna! Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Offf, Doinita, ma chinui si eu cu chichireze de-astea sperand sa manance cupilu' cu pofta
. Da de unde! Mi-e ciuda rau cand vad ca la cresa mananca bine si acasa...
. Aseara i-am pregatit rulouri cu sunca slaba de pasare umplute cu branza proaspata si in mijloc am pus firisoare subtiri de ardei gras rosu asa de design, cand tai ruloul sa se vada alta culoare la mijloc. Si pana n-am hranit-o eu ca pe puisori nu a mancat...
. I-am mai facut la cuptor si budinca de macaroane cu branzica proaspata. Da' nu i-a placut neam, am mancat eu Sa dea DD sa-si revina repejor
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Doinita yi dau Deliei Zyrtec impotriva alergiilor 6 picaturi dimineatza 6 seara,acum k am o groaza de treaba si o lene de nu ati vazut asa ceva![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, cand a avut Bianca bubite pe fondul unei alergii ne-a prescris pe langa Zyrtec, Aerius 2,5 ml dupa masa de pranz si mixtura mentolata preparata in farmacie.
Nu se spune lene, ci nu am spor
Deliei sa-i treaca mai repede!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

>>