Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 21
doinita_g spune:
Alina ai PM!
Eu i-am luat lui Teo o pijamaluta cu maneca lunga...mai subtire...niste pantofiori din panza de interior,...vreo 2 dresuri, 3 ciorapi, 3 bluzite cu maneca lunga, un sarafan, un colantel...si chilotei...vreo 4 perechi...pantofiori pt ext.
Cam asta pt. start...mai vedem cand incepe, rechizite tot atunci ca inteleg sa va fi o sedinta si ne va zice ce si cum si..cat![]()
Nyny, te-ai distrat la nunta? Noi doar am cotizat la botez, dar ceva mai putin decat daca ne-am fi dus...
doinita_g spune:
Mariana ce-ti face spatele?...cealalta problema s=a rezolvat?![]()
Vroiam sa va spun ce m-am apucat eu sa iau...extract de orz verde, am citit de bine despre el...asa ca m-am gandit sa tin si eu o cura de vreo 3-4 sapt., nu-i prea scump, asa ca oi vedea eu cat intineresc dupa asta![]()

alina_satena spune:
Fetelor eu am o stare foarte proasta al meu sot s-a "saturat sa suporte atatea din partea mea"si sa decis sa ne paraseasca .
Asa ca va trebui s ama descurc singura
Doinita ai PM
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Am pregatit cafea in cantitate industriala
! E una am mare nevoie...sunt la fel de zombi ca si ieri. Bianca are amigdalita si ne-a dat antibiotic, ne-am luptat cu febra
, pe la ora 24:00 a inceput sa scada, am convins-o sa-i pun sosetele cu otet si sa-i fac impachetari cu prosoape ude, asteptam ca antibioticul sa-si faca efectul. Joi mergem iar la consult. Eu cu spatele mi-am revenit din mers, cu chestia cealalta vad ca o mai trag...
Doinita, Teo sa stapaneasca sanatoasa lucrusoarele
! In privinta orzului...astept foto inainte si dupa
.
Alina, imi pare rau ca ai iar probleme
.
Sa-ti de-a DD putere sa treci peste toate.
Nyny, cum ai petrecut la nunta?
Va doresc o zi linistita
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor eu sunt kt de kt mai ok:adica al meu sot a venit acasa dar cu un comportament foarte rece vizavi de mine,ieri iam luat Deliei o pereche de adidasi ,o pereche de adidasi din panza pentru interior,un treining cu un tricou.
Restu sa vad de ce banui mai fac rost.
Astazo am o groaza de umblat : la doctora Deliei de familie,la gradinita si la spitalul Budimex
Ms ptr cafea va urez o zi buna
doinita_g spune:
Mariana, multa sanatate Biancai
Parca si Teo a inceput sa sfornaie...un pic, adica nici n-a inceput gradi si...
Alina spor la umblaturi azi, si sa treci si de problemele care vad ca iar au aparut

alina_satena spune:
Fetelor am revenit de la doctor,doctorul pneumolog de la budimex ne-a dat sa facem o hemograma si un exudat faringian si apoi sa venim cu rezultatul inapoi,apoi cu scrisoarea medicala care neo va da dansa sa mergem inapoi la doctorul de familie sa vedem ce va mai fi acum fug ca am ramas in uram cu treaba .
Trebuie sa gatesc sa spal sa fac curat si toate cele
MarianaPop spune:
Salutare fetelor
!
Ma tot chinui si scriu mesaje sa trec de moderare cu SuperMame08 si...
nu vrea si pace....
Dc oare
?
Alina,
! Incet, incet le rezolvi tu!
La multi ani Deliei (Alexandra)! Sa fie sanatoasa, mult noroc si bucurii 

!
La multi Alexandrelor si Alexandrilor 

!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**