Prichindei nazdravani 2008 (10)!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna
scuze de lipsa, dar sunt cam singura la servici si nu am timp nici sa suflu.
Noi suntem bine, Yari a fost plecata 2 zile la mare , a venit aseara si acum asteapta sa plece cu noi. De duminica speram sa fim si noi la mare. Dupa cazare ma tot uit si eu, as incerca anul asta 2 Mai, am gasit ceva dar o sa facem diseara consiliu sa vedem ce zice familionul.
Am gasit ceva si la Eforie Sud,dar in ultimii ani numai acolo am fost, poate mai schimbam peisajul.

Mergi la inceput

Alina, chiar daca ti s-a mai spus eu iti mai repet:daca tu nu te menajezi , nu o sa te menajeze nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Stiu ca trebuie sa ma menajez dar nu prea am ajutor la treburi si deja ma apuca crizele de plans cand vad ca am atata treaba si nu resusecs sa o fac pe toata

Mergi la inceput

eu te inteleg ca ai treaba, dar gandestete ca vei incepe serviciul, si atunci timpul iti va fi si mai limitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

Va doresc o zi buna in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Buna
scuze de lipsa, dar sunt cam singura la servici si nu am timp nici sa suflu.
Noi suntem bine, Yari a fost plecata 2 zile la mare , a venit aseara si acum asteapta sa plece cu noi. De duminica speram sa fim si noi la mare. Dupa cazare ma tot uit si eu, as incerca anul asta 2 Mai, am gasit ceva dar o sa facem diseara consiliu sa vedem ce zice familionul.
Am gasit ceva si la Eforie Sud,dar in ultimii ani numai acolo am fost, poate mai schimbam peisajul.

stoian

Te salut, Magdalena! Bine ai revenit !
Yarinei plimbarete!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

multumesc mult.
Chiar e plimareata Yari a mea, doar ce aude ca pleaca cineva, ca ea ar fi cu bagajele la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Am rezervat aici http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_amanisimelisa/camere-vila_amanisimelisa-c43787.html
e 70 ron are si loc de joaca ..vedem noi sper sa fie ok
Alina, sanatate multa eu stiu un dr. bun dar e in Braila...
fug sa pun niste bagaje ca dupaamiza avem o petrecere la nepotica...si maine vrem s-o tulim mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Am rezervat aici http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/vila_amanisimelisa/camere-vila_amanisimelisa-c43787.html
e 70 ron are si loc de joaca ..vedem noi sper sa fie ok
Alina, sanatate multa eu stiu un dr. bun dar e in Braila...
fug sa pun niste bagaje ca dupaamiza avem o petrecere la nepotica...si maine vrem s-o tulim mai repede

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Ma bucur ca ai reusit sa faci rezervarea ! O pastram in baza de date . Va urez drum bun si timp frumos !
Sa-ti traiasca nepotica si distractie placuta dupa amiaza!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

sunt intr-un mare dubiu, nu stiu ce sa aleg : Eforie sud sau 2 Mai

Mergi la inceput