Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
Buna dimineata, poftiti la 

!
Alina, sper ca te simti mai bine astazi! Sanatate
!
Doinita, ai reusit sa gasesti cazare? Sa mai caut?
Nyny, mami ce faci? Sper ca nu au puiutii probleme...
Va doresc o zi minunata
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza
... si eu la cafea. Sarumana Mariana, e tare buna
. Nuuu, n-au probleme copiii, sper sa ii tina DD asa ca la cate cazuri de viroze si enterocolita am auzit
... m-am speriat.
Alina
cum te mai simti?
Doinita gata bagajele
? Ati gasit pensiune?
Mi-e dor de perlele Tatianei. Oare cat mai sta plecata?
Eu cu treaba la serv... una, alta. Sunt prin zona...
Sa aveti spor sa realizati ce v-ati propus pe ziua de azi. Va 
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Doinita stai linistita ca vei gasi tu.
Eu astazi am o zi plina si imi este foarte rau 

si sa mai si gatesc + de asta al meu sot e suparat pe un motiv banal.
Trec eu si peste asta
Va las un fresh de portocale
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g sunt si eu... nu am gasit cazare ![]() daca mai stiti ceva...pls! ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, la un moment dat s-a postat pe DC info despre www.travelo.ro/cazare-eforie-nord/vila-ayla/" target="_blank">Vila Ayla, unde proprietar ar fi tot o fata de pe DC. Incearca si acolo poate e OK pentru voi!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor sa imi dati si mie de veste daca stiti vreun doctor cardiac bun ca eu deja numai rezist astazi am mers pana la posta mai mult dea busilea ca sa spun asa cu delia dp mine
si mai am si o groaza de treaba

eu numai vad iesire din aceasta situatie a mea ptr k numai pot va jutr ca am ajuns la capatiul puterilor
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Eu astazi am o zi plina si imi este foarte rau ![]() ![]() ![]() si sa mai si gatesc + de asta al meu sot e suparat pe un motiv banal.Trec eu si peste asta ![]() Va las un fresh de portocale http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, multumesc pentru fresh. Sa stii ca te compatimesc
. Eu nu stiu cum poti rezista sa tot smotruiesti, sa speli si sa gatesti zilnic
. Eu as fi luat-o pe aratura de mult
. Si in privinta sotului...e cateodata nevoie sa ceri iertare chiar daca nu ai gresit
.
si spor la treburi!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor sa imi dati si mie de veste daca stiti vreun doctor cardiac bun ca eu deja numai rezist astazi am mers pana la posta mai mult dea busilea ca sa spun asa cu delia dp mine si mai am si o groaza de treaba ![]() ![]() eu numai vad iesire din aceasta situatie a mea ptr k numai pot va jutr ca am ajuns la capatiul puterilor http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Eu stiu asa:
Clinici bune de cardiologie in Bucuresti:
1. Spitalul Universitar (fost municipal) clinica Prof. Cinteza si Prof. Vinereanu
2. Institul CC Iliescu - Fundeni
3. Spitalul Floreasca
Cel mai bine ar fi sa mergi la un serviciu de urgenta la Fundeni de exemplu, sau la alt spital (nu cunosc prin Bucuresti) si le explici problemele tale si in mod normal se face un EKG pe loc si daca se gaseste ceva este necesara o internare pentru controale mai amanuntite.
Mai stiu si www.cardioclinic.ro/contact.html" target="_blank">asta.
Sanatate
!Mariana, mamica de
alina_satena spune:
La ultima clinica care mi-ai scriso Mriana este foarte scump chiar nu imi permit.
si eu cred ca incep sa o iau razna c8u atata treaba deja numai rezist sunt obosita mai rau cand ma trezesc decat cand ma pun sa dorm

>>