Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 9
ppisic spune:
De cand am inceput sa scriu si pana am terminat voi ati mai scris 4 pagini...
Madalina, merci pt raspuns...hihi,sper sa se obisnuiasca fundulet de Adeline cu scutec parfumat :)
Bebelu, off..sanatate la buburuza....
Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize
roxx26 spune:
MAIMUTICA, nu am primit nimic...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
gabivalceanu spune:
Sal!
Pe fuga, ca ma ciriie fata!
Fragrant, zbor usor si sejur placut!
Bebelu, sanatate!
Andri, cred ca lactoza e de vina, daca la brinza nu face.
Ppisic,nu e corect cum scriu eu. Nu e corect din punctul lingvistilor de azi de la institut. Dar transformarile acestea, modificarile cu I din A si nu din I implica mult mai mult decit zic istia si noua scriere e gresita. Prin urmare, eu nu ma aliniez noii ortografii (nici unele reviste de specialitate, nici ziare precum Romania Literara nu scriu cu I din A). Acum sunt la Sibiu si mi-e greu foarte sa butonez de pe mobil, dar cum ajung la laptop promit ca-ti explic pe indelete de ce aleg asa.
Daca scrii nici o si nici un (adj) e gresit, pentru ca DOOM (cel mai recent dictionar) le-a modificat putin statutul, revin si aici cu explicatii.
Acum, ca te-am bagat in ceata si mai rau, dispar (ca magaru', daca tot e ceva ceata). Promit ca-ti voi scrie un mesaj edificator de indata ce ajung la o tastatura.
Sibiul e frumos cum il stiti, bobinez de zor niste shaorme de la un turc Abdul.
In rest, cam frig.
Miine muzeu.
Pup,
G
bebelu86 spune:
multumec mult pt incurajari.
nu stiu de unde a luat. ideea e k nu a fost tratata la timp si e cam de vreo 2 sapt toata chestia asta. cred k de aia a si zis enetrocolita. k nu are scaune multe si moi, adica diaree in adev sens. are max 4 scaune, dar cam moi. de ieri vad k a icneput sa faca mai legat, dar la final tot da una moale.
sper sa ii treaca acu cu ce ne-a dat si sa fie bine.
chiar nu stiu de unde, cum, in ce fel. doar k cica e per lor acum, ea a luat contact cu alti copii. acu nu stiu inca dc se transmite sau nu. o sa caut si sa vad de la ce ar putea sa faca. dc nu gasesc nimic, ramane sa am muuult mia multa grija la jucariile care le baga in gura. desi le spal si le dezinfectez des...
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
roxx26 spune:
Ppisic, tu mesteresti bijuuri si nu zici nimic??? (sau ai zis si-s io blonda rau?...)
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz IMPORTANT! (PT MINE) Cum administrati Espumisanul, cate 25 de picaturi pe zi sau 25 de picaturi la fiecare masa? In prospect scrie asa: Doza uzuala zilnica este de 1ml (25 picaturi), administarta cu biberonul sau cu lingurita inainte su dupa fiecare masa. Ce intelegeti? Farmacisti zic ca la fiecare masa, ediatra sa impart in 3 doze (nu are niciun efect). Daca A daT cineva ce doza A folosit? Infacolul contine tpt 40mg/ml de simeticona si recomada 0,5ml la o masa sau daca e cazul 1 ml (25 picaturi) la fiecare masa. Mami fericita de bebe Petru Nectarie (30.06.2011) |
Dai numai cand are dureri! Altfel organismul se obisnuieste cu medicametul si nu-i mai face efectul.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
loutzy spune:
Asa e Ppisic daca pui ceva acru in lapte se branzeste.
Mayane spune:
andri, eu fac din lapte 3,5%, din 500ml mi-a iesit un bot de branzica cat o jumatate de mar.
mamutz, eu i-am pus 25 ml la fiecare masa.
ralu, sanatate la buburuza, sa treaca repede.
ppsic:
www.copiiyumi.com/index.php/Patuturi-tarc-de-metal/View-all-products.html?DescOrderBy=ASC&keyword1=0&keyword2=0&orderby=product_price" target="_blank">patut 1
www.articole-pentru-copii.ro/patuturi/patuturi-pliante/prange-1/" target="_blank">patut 2
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
loutzy spune:
Ppisic in Iasi gasesti si Carrefour si Kaufland. In hipermarket sigur gasesti ce vrei.
Ralu sase fare repede bine Nati.
Mayane spune:
In alta ordine de idei, ma simt manipulata si folosita. Fi-miu nu mai vrea sa bebeleasca la mine in brate, nici la bibe nu mai sta in brate, vrea sa-l tina el, in patut. In schimb sta la mine in brate atata timp cat imi face "parturi" cu gura pe genunchi (stiti voi, pune gura pe piele si sufla, imita zgomotul de part)
Si mai mult! Azi de doua ori mi-a facut aceeasi faza. Sta popandau in mijlocul patului si lalaie cu canuta goala in mana... o mai baga im gura, rade la ea, iar lalaie, dupa care mi-o intinde brusc si ciripeste "ghie... iete!", "gaie... itaaa!" si imi intinde cana. Pe limba mea suna "uite cana, da-mi mancare"
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)