Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

multumesc mult pt urari!

Bebelu sanatate lui Naty. Tinem pumnii sa treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fragrant, am facut asa
Alfa-lactalbumina
Beta-lactoglobulina
Cazeina
Soia
Imunochimie
Ig E
Electrochemiluminiscenta

La Cazeina si soia valorile sunt ok, dar restul sunt anormale, adica mari. Doctorita zicea ca suporta iaurtul si branzica pentru ca e ok cu cazeina. Dar daca ma hotarasc sa-i dau lp sau alte lactate sa am mare grija, sa o urmaresc.Dc nu-l suporta pe cel normal sa-i dau hipoalergenic sau de soia dar cu lactoza in el.Eu ma gandeam sa-i mai fac o cereala cu lapte sau un gris sau un orez etc In legatura cu cerealele fara lapte in ele, am fost prin farmacii si am gasit ceva de la Topfer si Milupa dar nu am luat. Pe cutii scrie ca se prepara cu lp si cum inca nu ii dau...poate peste vreo luna o sa incerc. Ma gandeam sa i le pun in forma lor fara lapte in iaurt dar nu stiu dc ar fi ok pt stomacelul ei. Pana sa ma mai gandesc si sa ma informez intentionez sa-i fac biscuiti de casa.
Ma bucur ca ai scapat de asisentele alea.

Mergi la inceput

Carnita am inteles de la un medic pediatru ca se da in jur de 30-
40 g . Eu am cantarit o data si acum o fac ochiometric. Dar nu papam in ficare zi.

Tunde, te-ai pedichiurit si manichiurit sa fii frumoasa, sa te simti mai bine si pentru ca pleci in concediuuuuuuu tu si fifi ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

mirela - nu e nevoie sa-mi trimiti banii aici, ca te ajung mai mult taxele decat crema; ii dai lu buni;

roxx- o poti contacta intre 16-20 aug si apoi dupa 29 aug.
iti trimit nr pe pm

ppisic - si tu tot din iasi? pai poate ne intalnim toate 3 in iasi (cu doloress) daca ne nimerim in aceeasi perioada; eu o sta stau cca 3 sapt in iasi, in sept.

nici aici nu miros deloc scutecele de la pampers. si am incercat mai multe modele: cruisers, swaddlers, baby dry...

andryiii - te intrebam de analize pt ca aici mi-au zis ca la varsta asta e f greu de diagnosticat o alergie; adica da, daca nivelul IgE e ridicat, e indiciu de alergie, dar e mai greu de descoperit la ce; in genere aici se prescriu teste de sange doar pt depistarea nivelului de imunoglobuline de tip IgE, iar testul prick, de piele, pt a vedea la ce alergen reactioneaza...
eu cerusem sa i se faca teste de sange pt diferiti alergeni si mi s-a spus ca rezultatele n-ar fi fiabile pt varsta ei; de asta au mers pe testul prick.

ce ma nedumereste pe mine e ca daca dr zice ca fetita e ok la cazeina, atunci alergia e la ce? ca mie asa mi s-a zis aici, ca alergia la lapte inseamna de fapt alergie la cazeina. Or branza si iaurtul au si ele cazeina.
M-am gandit si eu, ca si gabiv ca poate de fapt e o intoleranta la lactoza, dar vad ca ti-a zis sa ii dai lp cu lactoza...

eu mi-s mai carteziana de felul meu, tre sa inteleg ce si cum, si am senzatia ca cu cat citesc mai mult despre alergiile astea, cu atat inteleg mai putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, ia uitati ce fata ingenioasa avem printre noi - si nu zice nimica-nimicutza - ntz, ntz, ntz: http://ppisic.blogspot.com/2010/05/bratara-multi-functionala.html

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Intradevar si mie mi se pare cam ciudat ca mi-a spus sa-i dau cu lactoza. Mi-a zis medicul de familie ca testele astea nu sunt relevante acum. Doctorita asta spunea ca daca ii fac branzica in casa se elimina nu stiu ce si de aia o tolereaza. Prea multe explicatii nu am primit.
Intradevar despre alergiile astea chiar ai ce citi; te ametesti efectiv si nici nu mai stii ce sa crezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mi s-au luminat si mie ochii la ideea de inchiriere jucarii, dar apoi imi aparu intrebarea: nu exista riscul sa ia tot felul de "minuni"de pe jucarii???

Bebelu, eu folosesc LP Humana, dar pe site-ul ala n-apare ce folosesc eu ci o alta varianta, care, culmea, nu apare pe site-ul producatorului.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

imi spuneti va rog cum se face trecerea la formula de la etapa 1 in etapa 2...ca am uitat de la primul copil parca se facea treptat, nu??

bebeii vostri de cate ori fac kk pe zi??? al meu face de cate 4-5 ori/zi

monik, stii ca spuneam azi ca nici al meu nu vrea sa stea in fundulet??? uite ca azi mi-a facut surpriza sa il vad cum sta fara sprijin (pt putin timp momentan!!) in carucior!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT - tu razi de Patrick, eu rad de tine cu furtunul

Chiar poate o punem de o intalnire daca o sa aveti timp (nu ne-am intalnit in Montreal, dar ne intalnim in Romania ) tu PPSIC, THIERRY. Noi stam 2 luni, deci va prind pe toate.

Azi am fost la ultima cardio-pousseta, mai ca-mi venea sa plang cand am plecat de-acolo. Ca uite asa se mai duce o vara frumoasa, cu pitic mic, cu timp berechet de citit, de plimbat, de bucurat de viata. Acusi ma inchid in birou si nu mai scap vreo 35 de ani de-acum incolo. ca bune mai sunt concediile astea de maternitate, mai ales cand ai pitic cumintel, sanatos si linistit.

Multumim de urari! Iata ca jumate de an s-a si dus, nici nu stiu cand.
LMA tuturor buburuzelor de 10! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MADALINA- eu ii citesc in general lui Patrick povesti cu talc, gen fabule, din care se trag invataturi. Sau desene animate gen Caillou, unde sunt intamplari din viata de zi cu zi, explicate pe intelesul lor. Mi se par mai potrivite pentru varsta asta. Si pe cele clasice le cenzurez la greu. Desi tot degeaba pentru ca vine de la gradi cu varianta originala si ma corecteaza. Oricum am reusit sa-l fac sa inteleaga pana la urma ca nu e Ok sa omoram pe nimeni, nici macar pe cei rai, Mai bine ii prindem, ii legam si ii ducem la poltie sa ii bage la inchisoare.
Daca mergi prin librarii imposibil sa nu gasesti si genul asta de povesti. Pana pe la 5-6-7 ani zic eu ca sunt suficiente. O sa vina si vremea povestilor clasice.
Lui de exemplu ii place la nebunie Motanul incaltat, dar nici asta nu mi se pare OK pentru ca motanul e un mincinos si jumatate. Si ii transimt cumva ideea ca e OK sa minti sa obtii ce vrei.

Mergi la inceput