Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Hai Natalia

am vb cu Jade
simte ca nu mai are mult, dar a trecut de 34 de saptamani asa ca nu mai e pericol. are contractii la greu dar nu regulate.
din pacate se inchide maternitatea peste o saptamana si nu stie incotro s-o ia. vineri vorbeste cu dr ei ce va face.

daca vreti s-o sunati, aveti nr ei pe grup. numai ca sa fie liniste cand sunati ca vb incet si nu o intelegeti altfel.

32+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna, fetelor
Eu am dormitat toata ziua, cred ca din cauza vremii, a plouat torential s acum sunt nori...dar e tare bine asa, ca e racoare
sei tu vrei sa mai stai doua saptamani pana nasti dar nu ai stare deloc ...pai in ritmul in care te agiti tu, eu nu cred ca mai sta bebelina 2 saptamani
rach si eu vomit dimineata..ma lasasera starile astea de vreo 10 zile dar ieri si azi au reinceput...numai ca eu vomit si chestia aia verzuie (scuzati detaliile) de la fiere
Felicitari pentru noile achizitii! Azi trebuia sa merg si eu sa cumpar pentru bagajul de spital dar mi-a fost lene, imi astept sotul sa ma care cu masina, am cam mult de mers pe jos si nu rezist...
oana si eu snt cu tensiometrul langa mine, eu chiar am insa o problema, am tensiunea 13.8 de vreo luna, mi-e tare frica sa nu treaca peste (normal o am 11.6-12.6). Si eu ma uit mereu sa nu fac edeme si sa nu iau brusc in greutate, anul trecut o colega de la scoala a facut preeclampsie in ultima luna de sarcina si ea habar nu avea, cand s-a dus la control si a vazut-o dr. cum arata, a bagat-o de urgenta in operatie..
Felicitari Marina pentru cele 30 de saptamani implinite!
ralu si mie imi trec arsurile tot cu lapte..dar sa fie rece.Norocul meu ca nu prea am arsuri, am avut de vreo 3 ori toata sarcina, de fiecare data cand am mancat linte...
marryan imi pare tare rau ca nu poti naste natural, asa cum iti doreai. Pana la urma important e sa fiti in siguranta, bebelina si tu, o sa te refaci si o sa uiti de operatie
didi eu am cosulet de rachita, nu e din acela cu suport, ma gandeam sa tin pe bebelina la inceput in cos cu mine in pat (patul meu oricum e urias), mai ales ca operata fiind, m-am gandit eu ca imi va fi mai usor asa. Fac bine sau e mai bine sa fie pusa in patut de la inceput??
dar 500 pentru un cosulet...mi se pare foarte mult...pentru perioada in care il vei folosi...parerea mea.

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

am terminat de intins rufele bb-ului , aaaaaaaa si am primit prima pereche de ghetute,stil botosei, sunt asa mici si draguti

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am fost sa-mi analizele hepatice si nu venise de la laborator,incerc maine sau vineri .
Dupa ce am iesit de la doctor am fost si am papat o shaworma mare se misca bebelina atat de tare ca nu puteam sa ma ridic de pe scaun .

Vroiam sa va intreb ,aveti scurgeri mai abundente? Mie azi aproape imi trecuse prin pantalni,simteam deja ca era uda si port numai bumbac si pantalni larguti.
M-am simtit penibil toata ziua pe strada sa nu se observe

Natalia,m-am gandit toata noaptea la tine.....cred ca ai avut emeotii,fiind singura acasa doar cu fetele.Bine ca avenit sotul si ai pe cineva aproape si pe timp de noapte
Noi inca facem galerie aici

Seidana ,multumesc duminica cred ca o sa primesc un patut pt bebe de la cumnata-mea si cand o sa-l asamblez am sa pun o poza.
De lucrusoare ce sa zic.....am luat doar ce vezi ,mai am atatea de luat de sapt viitoare cred ca ma apuc serios de cumparaturi .
Dupa cum ai vazut la hainute,am o manie sa fie cu capse in fata si multe culori ,nu-mi plac numai hainute roz pt fetite sau bleu pt baietei .

May ,mai ai gereturI ? Ti-ai mai masurat burta?

Didi, ce departe e clinica Spitalul unde vei naste e mai aproape?

Fetelor,vad ca incepeti ca mine sa va ingrijorati de greutatea bebelui. Eu abia am scapat de obsesia aia legata de lungimea fatului.Ce-o fi ...o fi ....
Tineti minte cand trebuia sa nasca Bahmuteanca i se facuse eco inainte, i s-a zis ca bebele va avea 4.000 gr si la nastere a avut 2.900 gr ???
Deci ,am inceput s-o las moale cu chestiile astea Numai Dumnezeu stie ce e in burtica

P.S cumnata mea era programata la cezariana deoarece bebele era cu capul in sus si cu o saptamana inainte de nastere s-a intors cu capul in jos !!!!!!!!!!!
Deci nu va ingrijorati ,se poate intoarce si mai incolo

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MIKKA si mie mi se pare mult, dar in patut nu l-as pune ca mi se pare ca se pierde in patutul ala "mare"..Probabil ca o sa iau unul mai ieftin si o sa ii gasesc un loc stabil sau vad eu cum fac.
Eu in pat nu cred ca il pun, in primul rand ca George si acum plange sa doarma cu noi in pat din cand in cand (nu vreau sa il invat asa si pe BB ), si probabil ca o sa mai doarma uneori si dupa ce se va naste BB, ca nu pot sa il gonesc asa dintr-o data, sa nu se simta exclus.Si in al doilea rand ca desi si patul nostru e imens (2 m latime ) noi parca tot nu avem destul spatiu, ca ori ma urc eu pe sotu, ori vine el si ma inghesuie pe mine..Daca mai doarme si George cu noi, e dezastru..
Gasesc eu o rezolvare, poate se poate regla cumva cosuletul..

31+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

SEI la clinica respectiva o sa nasc.Fac cam 1 ora in conditii normale pana acolo.Daca nasc noaptea facem in jur 30/40 de minute, ca e liber drumul..Prima data am intrat in travaliu dimineata la 5, si am ajuns destul de repede, asa ca sper si acum sa fie la fel ca as innebuni sa il vad pe sotu conducand nebuneste si depasind masina dupa masina..

Mergi la inceput

fetelor stau in pat ma uit la grey's anatomy si va citesc pe voi,iar bb-ul face la tumbe prin burta ca ma si sperie uneori...e un nebunel

34+ cu

Mergi la inceput

Apropo de nastere, eu ieri am vazut ca am colostru, n-am avut pana acum decat o scurgere transparenta..Oare e semn ca sunt pe aproape?ca mai vreau sa stea acolo 2 saptamani macar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Apropo de nastere, eu ieri am vazut ca am colostru, n-am avut pana acum decat o scurgere transparenta..Oare e semn ca sunt pe aproape?ca mai vreau sa stea acolo 2 saptamani macar

eu am de mult colostru, este normal stai linistita

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

didi mie mi-a curs colostru dintr-un san (acelasi, celalalt cred ca e defect) de vreo doua luni, nu stiu ce sa zic, nu cred ca e semn de nastere, dar eu nu ma pricep.
iar cosuri de rachita cu suport, dragute, au cei de la bebedesign, intra pe site-ul lor, sunt 300 ron.
nici eu nu vreau sa invat pe bebe in pat cu noi, eu ma gandeam sa o tin in cos 2-3 saptamani sau ceva de genul, pana imi revin dupa operatie, ma gandesc la faptul ca la inceput o sa fie destul de greu si dureros sa ma dau jos din pat de fiecare data cand plange, o sa fie mai greu sa ma aplec...dupa ce imi revin, o mut in patut. E posibil sa nu mai vrea sa stea in patut din cauza asta?

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput