Prietene la bine si la greu - 131
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Dankutza, eu si pe la rusi am vazut intrerupatoare de alea, sau la bazar..Incearca peste tot, nu cred sa nu gasesti! Gata, pregatiti camera printesei? ati redecorat tot? Cand incepi scoala?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
many_bani spune:
Asa cum va spuneam, nu am platit ptr. cutia de valori din camera si ptr. ca ieri m-am dus nervoasa la receptie ptr. ca nu ne-a lasat prosoape tanti camerista si a zis ca dupa ce le spala ne aduce, la plimbarea de seara cand am vrut sa ne luam cate ceva nu mai aveam nici un ban, ne-a luat si leva si euro si leii ce-i avea la noi. Dupa formalitatile de azi, ne intoarcem in tara. O sa postez comentarii peste tot, despre Bg. si in special despre Sol Nessebar Palace, sunt de toata jena (ca sa nu vorbesc urat). Sunt mai jegosi ca romanii de 10.000 ori, macar romanii nu au pretentia ca fac turism de calitate, dar astea.............
Lumi_Richard spune:
Many,ce urat!!! Imi apre rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva... Mi se face rau cand aud de astfel de locuri.... E clar ca femeile care fac curat in camera v-au luat banii!
Baga si pe TripAdvisor(in mai multe limbi,daca se poate)
dankutza spune:
Multumesc de raspunsuri. Am retinut Praktiker si Baumax. Sa vad cand ajung pe acolo. Am gasit pe un site si o priza in forma de floare sau un intrerupator era 20 lei. Nu stiu. Parca e cam mult...
Laura camera lui Pinky e aproape gata. Mai e ceav de lucru. Ieri am calarit Ikea de unde i-am luat pat, perna mare ca sa doarma calare pe ea, plafoniera alba mat cu norisori albi transparenti, 2 babetele bluza pt ca trebuie sa o invatam sa pape singura. abtibilde cu ingerasi si inimioare.
Ea si-a ales patul. S-a dus si sa- urcat in pat si sa lefaia in el. Deci, a ales ea. A fost singurul pat neetajat in care s-a aruncat. Am studiat sa vad cum coboara din pat si mi se pare ok. E destul de mare 70cm pe 2m. Cu saltea cu tot, a fost 230lei. AM prins o oferta. Poate de aceea l-a ales Pinky.
Azi am fost in Bucur de unde i-am luat perdea din voal cu flori roz, albe si bleu(au diametrul de 5cm), material de lenjerie cu ursuleti pe biciclete si altul cu animale. Vreau sa-i fac doar ceraceaf de pat si pui de perna. Am pilota de la celalalt patut pe care nu a folosit-o. Perdeaua ama les-o eu cu tati, dar lenjeria de pat ea. Ii aratam si ea zicea daca ii placea sau nu. A ales 2 diferite si tati a platit.
Camera e vopsita in roz si mov. 2 pereti ros si 2 pereti mov. In catalog erau mult mai deschise decat ce am eu pe perete. Ma enerveaza asta, dar nu am ce face. Sora-mea mi-a spus ca numai in Ferentari gasesc combinatia asta. Ma bazez pe artistul meu mic, care imi va distruge peretii destul de repede si o sa fiu nevoita sa zugravesc iar.
Saptamana asta ma duc sa-i iau si covor. Sa vad la ce o sa-mi sara ochii. Mai imi trebuie si o paturica ca sa acopar patul.
MAny imi pare rau pt concediu nereusit.
A facut cineva vaccinul Varilix?
Mi-e frica ca daca i-a Pinky, slabeste si mai tare. Zbuciumix pleaca la gradi in toamna si mie frica cu ce o sa aduca acasa.
Stie cineva vreun "vaccin" homeopatic impotriva raceliilor? Vine in curand sezonul virozelor si tare mi-a frica sa nu mai raceasca iar. Viroza pe care a avut-o a dat-o peste cap rau. In plus, a mai chinuit-o si un canin, careia i-au trebuit 3 sapt sa iasa.
Declar ziua 1 de CM. A inceput lupta din nou!
smaranditza spune:
many, abia acum am citit ce ati patit. Trimit PM. Daca mai sunteti inca in Bg te rog sa ma suni.
Mami de Timi nazdravan si 39+
laurairina13 spune:
Many, nasoala experienta, imi pare tare rau de ce ati patit! Ciudat, toate cunostintele care au tot fost pe la bulgari erau multumite de conditii..Ati avut voi ghinion..
Smara, cum mai sunteti? Cum decurge acomodarea?
Firefly's shop
BLOGUL MEU
smaranditza spune:
Licu, sa stii ca am intrat cat de cat intr-un ritm...desi nu neaparat cel bun/dorit. Printesa e setata dupa ceasul Americii . Cat e ziulica de mare doarme, mananca si iar doarme, si noaptea...incepe concertul live. Se screme enooorm de mult ca nu poate da afara gazele. Dar nu stiu de ce ziua doarme bine, si doar noaptea o apuca scrematurile.
Am scos din meniul meu efectiv tot ce i-ar putea provoca gaze. Nu am mancat nici lubenita, nici piersici, nici mere, nici pere...de fapt..nu am mai mancat aproape deloc fructe crude, (ca sa nu fermenteze si sa dea gaze) de simteam ca mi se face rau. Nici prajeli nu mananc nici chestii care imbaloneaza...deci habar nu am de unde atatea gaze, dom'le.
Chiar vroiam sa va intreb daca va mai amintiti: in prima luna auzeati explozii de bombe la curucelul lor cand faceau kk? La noi asa e fiecare kk. Se aude si din cealalta camera cum face, asa presiune are.
In rest e foarte bine deocamdata. Spre marea noastra surprindere, Timi nu e deloc gelos inca. Vine si o mangaie gingas si usor pe par, cum l-a invatat mama mea sa le faca "draga-draga" copiilor micuti din parc. Apoi imi arata ca are si Teodora par, urechi si ochi, cum are si el, zambeste, o mangaie iar si pleaca. Ii place tare mult sa ma asiste cand ii schimb pampersul si rade jmekereste.
Oricum, suntem cu ochii pe el ca pe butelie, ca nu se stie ce-i trece lui prin capusor; din joaca sau neatentie o poate lovi...
E bine ca la momentele de seara: baitza si adormitul pruncilor suntem si eu si tati, deci ne impartim: tati il adoarme pe Timi, eu pe Teo. De spalat ii spalam amandoi, pe cel mai obosit dintre copii - primul.
Deocamdata nu ma plang. Sa vedem cum o fi dupa ce nu mai are tati concediu.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
many_bani spune:
Smara , multumesc mult, esti draguta insa am ajuns deja in tara. Nu vreau sa te superi si nici sa te simti jignita in nici un fel, a fost ghinionul nostru, am renuntat la sejur (cat mai ramasese), imi era lehamite. Am insistat sa ne inregistreze la hotel o plangere, sunt convinsa ca degeaba, si apoi am mers la politie, care a zis ca numai dupa ce platim taxa de procesare a plangerii se apunca de ea, oare nu au inteles ca ni s-au furat banii. Noroc ca am avut cardurile cu noi, ca sa platim parcarea, taxa la politie si taxa de pod la Ruse. La hotel, cica de 5 *, ce m-a indignat foarte tare a fost faptul ca unii spuneau ca sunt camere de supraveghere, altii ca nu sunt, dar era ceva montat la fiecare usa. Am solicitat inregistrarea, intr-un anumit interval si nu au vrut sa ne puna la dispozitie caseta, ca cica nu sunt camere, cu toate ca de la receptie ni s-a sugerat sa solicitam. Nu mai inteleg nimic, dar acum important este ca am ajuns acasa cu bine, incercam sa ne adunam si sa uitam de tot. Asta este, ghinion. Gata fug la , ca am aproape 24 de ore de gand nu am mai dormit.
grigore_tina spune:
Buna seara,
Smara ma bucur mult ca ai scris.Legat de kk cu rasunet eu nu am avut probleme la Geo dar prietena si cumnata da.Ambele au fetita.Nu stiu ce sa te sfatuiesc.Poate sa bei ceva ceai (stiu ca ala de fenicul e recomandat pentru bebei).
Legat de fusul orar invers cred ca asa sunt setate fetele.Cele pe care le stiu eu,cea mai mare face 4 ani asa au fost.
Ia partea buna a lucrurilor:ai mai mult timp ziua pentru Timi.Si partea rea...cred ca esti super obosita dar super fericita ca ai 2 comori.
Many imi pare rau de conditiile pe care le-ati avut.Din cate stiu de la cineva cre se ocupa de burse si alte minuni in afara la bulgari daca in hotel nu lucreaza decat bulgari conditiile sunt jalnice.Nu stiu daca are legatura dar cica asa e.
Si acum despre noi...sau de ce nu am chef de scris.De 4 nopti Geo nu mai primeste tzitzi.Aseara a plans,peste noapte la fel.Mi-a cerut de vreo 2 ori si nu i-am dat.Ieri pe zi tot marait a fost.Ma simt ingrozitor.Stiu ca fizic nu mai rezist sa il las sa suga si nu vreau sa dau inapoi acum.Azi a fost mai ok.
La serviciu ma voi intoarce pe 1 septembrie.Si iar am o strangere de inima.El nu prea sta fara mami.
Imi vine sa cand ma gandesc.Va sta cu tati 3 zile si una cu bunicii cand voi incepe eu munca.Asta in functie de programul lui tati.
In rest ii plac cartile,vorbeste tot mai mult,recunoaste cateva culori si pronunta clar doua:mov si albastu(albastru).
Ii place enorm de mult sa se joace cu cateii si pisicile si sa hraneasca gainile si puii.
Il ador pe zi ce trece mai mult.Zilele astea a fost un mic terorist.Daca imi cerea tzitzi si nu ii dadeam facea o nazbatie.
Va .
Sper sa imi revin curand.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
laurairina13 spune:
Smara , Amalia nu avea caca asa exploziv, dar neceza si se frichinea si ea toata noaptea, a dormit pe noi pe burtile noastre pana tarziu tare, pe la vreo 6-7 luni, altfel nu ne odihneam deloc noaptea. Stiu ca o alaptam si des tare, cam la o ora si jumate, maxim maxim 2 ore, si eram terminata, de asta ma strange in spate deja ce ma asteapta iar
Hung on there, here I come!
Many
Firefly's shop
BLOGUL MEU