Prietene la bine si la greu - 131

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ramo eu am cos cu majoritatea jucariilor d ecare nu se atinge. Un raft, de jos din sofonier plin de plusuri, binenteles neinteresante. LA indemana, are setul de pahare care il pune unul intr-altul, un puzzle (pe care nu stie sa-l faca, ne pune pe noi), 2 turnuri montessouri, un pinguin ca o pusculita unde baga monede de plastic, un joc cu capse de quercetti. Deci, la suprafata are chestii care fac ceva, care o stimuleaza. Acum e indragostita de un whiteboard pe care "scrie" sau deseneaza (ca nu ne-am dat seama inca).
Jucaria preferata ... sunt eu. Si zau ca nu ma calc. Ma calareste bine. Imi aduce cei 2 companioni cu care doarme Tiger si Pami sa-i pup. Ii pupa ea, apoi trebuie sa-i pup si eu. Imi trage clamele din par, ma zgarie. ma ciupeste. Fuge de mine doar cand vin cu mancare, in rest, e calare pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Ramo si la noi masa e un chin. Nu trebuie sa pasez mancarea. Carnita o tai bucatele mai mici, dar in rest, cum e din fabricatie. Macar Xoricelul nu e slab. Gandeste-te ca Cezara are 8,4kg. Deci disperarea e si mai mare ca nu mananca. Am bagat-o pe vitamine, pt ca se impune. Nu mananca cum trebuie si nu are cum sa-si ia vitaminele din mancare. Of...

e grele Danku...e grele. A avut soricelul 13 gk, dupa episodul enetrocolitei a ramas la mai putin de 12, de atunci evit cantarul, dar vad ca nu-i mai vin nici o pereche de pantaloni, la toti tre sa le pun vretele. Are 94 de cm, aproape ca ma intep in oasele lui de la coloana. Insa eu nu de kg ma plang, ci de faptul ca e efectiv slabit, alearga mult si abia se mai tine pe picioare cateodata. Siropele nu mai am sanse sa ii dau curand, asa ca ma gandesc la o cura de injectii ceva, dar totusi ii mai dau 2 saptamani de ragaz, ca parca suna prea drastic. Acum ii ies 3 canini si un incisiv si sper din suflet astea sa fie cauza.

edit: tare de tot fraza"fuge de mine doar cand ma apropii cu mancare de ea!!parca o si vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Cap. 132

Mami fericita de strumfita si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu m-am apucat de scris un mesaj acu vreo 2 zile asa ca desi expirat il postez ca sa nu credeti ca am disparut.
Danku imi pare tare rau ca nu s-a lipit. Important e ca ti-a revenit optimismul.
Many e urat tare ce ati trait voi in concediu. Si noi ne-am intors ieri de la Bg si a fost supet ok la un hotel de 3*+.(ori ma asteptam eu la ceva nashpa …). Eu una nu prea ma pot plange de nimic in afara de curatenia din baie si balcon(unde faceam eu ca oricum dupa fiecare sosire de la plaja era plin de nisip). Nici noi nu am luat seif ca era 30 de leva pe sapt si l-am vazut abia dupa vreo 3 zile in sifonier dar am avut noroc ca nu ne-a disparut nici un leu si aveam la noi(lei si euro) vreo 4.000 de ron.
Culmea e ca Danut a papat cu noi, i-am spalat biberonul cu apa lor, a mai “furat” de la copiii prietenilor lucruri interzise(corn cu ciocolata, inghetata, suc) si nu a avut nimic si ieri i-am dat un borcanel de la nestle abia cumparat si m-am ales cu vomit(in pat la el si la tati) si kk(in pat la tati). Acu spal perne si lenjerii si fac mancare de regim.
Ionela Danut a avut colici de la 10 zile si pana la 8 luni m-a omorat cu gazele si plansul noaptea. Cred ca tine de fiecare copil in parte si la fel ca Smara si eu am renuntat la toate fructele, lapte, cafea, ciocolata si am baut tone de ceai anti colici si tot degeaba.
Lumi sa va fie de bine amenajarea si mult spor in continuare. O pupam pe Alexa cunoscatoare deja de doua limbi. La noi nici cu romana nu merge si deci progrese ioc.
Ramona eu am vorbit cu pediatrul lui pt prelungire. La el se aduna mai multe malabsorbtia(are abia 10.2kg), problemutele de la inima, recomandarile de la psihiatru pt terapie psihologica si dr lui mi-a zis ca as putea prelungi medical. Saptamana viitoare trebuie sa mergem la psiholog. Daca nu pot prelungi pt probleme medicale o sa incerc sa imi iau fara salar maximul posibil(si cat imi dau de la serviciu si cat pot eu sa stau fara banuti).

Mergi la inceput