Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 7
ale1212xa spune:
neata
haideti la
iar ploua nu-mi place
sa aveti o zi minunata
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cafelutza Ale1212xa. Cum mai esti cuuu... durerea?
Nu prea sunteti cu chef de vorba.
Mamica fericita de Mara si de David
plateea spune:
neataaaaa...
ce face fetele?
va citesc, dar nu mai apuc sa zic mare lucru. teo are 2 canini afara si unul pe teava si sunt creata rau de tot...
asa ca va pup individual si pe fiecare si va doresc sanatate si putere si muuuult rabdacol!
miremia spune:
Neatza!
Multumim de coffe ale!
Nyny avem si noi cizmulite de cauciuc, e o veselie pe Mara cand i le dau, toate baltile el plescaie. Ne lipseste raincoat-ul.
Plateea , inca putin si scapi. Eu tot visez ca-i creste Marei o masea, dar doar visez.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Buna dimineata
Ale de cafea, ti-a trecut durerea?
Micki , imi pare rau de Kiti ca e bolnavior, un pupic de la A. sa se faca bine repede
BF si Lali ce frumos ati vorbit de puii vostri
Nyny sorry de noaptea bigudoasa (asa se scrie?) azi esti mai odihnita?
Sorina o duce bine bona ta , pupam fetele frumoase
auzisem si eu despre lactate cum ca ar fi cancerigene, acum ce sa zic... stiu ca arabii consuma foarte mult lapte, kefirul cica ar fi sanatos... Oricum suntem si singura specie care consumam mancarea preparata termic, acum ce ar trebui ca sa fim in rand cu natura... ma gandesc la carne... In orice caz suntem o specie evoluata, care s-a adaptat in timp, ne-am format anumite obiceiuri alimentare, si sincer acum cred ca am ajuns la prea multa informatie, orice lucru e bun pe de o parte si strica pe de alta , zic si eu o parere....
BF eu am dus-o pe A. la perfuzie, toamna trecuta cand mi-a facut o viroza urata tare, care s-a complicat si cu otita, mititica o saptamana si ceva nu mancase si bause nimic, doar ce reusea sa suga, dormea intruna de la febra, bineinteles ca slabise atunci, chiar nu o mai cantarisem, era deshidratata destul de tare, asta vad doctorii la piele, la gurita, Dr. la care am fost mi-e prietena si mi-a spus ca daca tot am venit la consult la ea, sa-i punem si perfuzia, nu ca ar fi fost extrema urgenta.
La diaree severa la copii mici stiu ca se pune perfuzie ca intradevar e riscul sa se deshidrateze foarte repede, o fi si procentul de 5% un reper de al lor; dar parca la Dani nu a fost diaree nu?
Simply sa-ti raspund la intrebare o zi obisnuta:
-5/6 sau sapte trezirea pentru laptic - cam 200ml, apoi somnic pana in jur de 10
- 10/11 papam - painca cu almete, omleta sau fructe pasate amestecate cu cereale alternez
apoi afara pana pe la 13, afara ne plimbat prin curte, mergem pe la vecini sau vin ei pe la noi, alearga dupa mate, se joaca la nisip unde are o placere nebuna sa-si verse nisip peste tot inclusiv pe cap...
- la 14 papam legume cu carnita ne uitam un pic la desene la Barney si de la 15 somnic - uneori doarme o ora alteori 2. 3 ... cum are chef
cand se trezeste ii dau un biscuitel, pufuleti sau almete, asa o gustare usoara si iar afara pana la 20-21 cand intram in casa , papam, baitza si somnic .. intre masa si somn , cam o ora, de obicei ne uitam in carticele, imi aduce ea cartea , se pune in brate la mine si ne uitam amandoua- ea imi arata imaginea, eu ii spun ce este / eu o intreb unde este..., ea imi arata pe carte/ eu o intreb cum face... chstii de genul... e simpatica tare cand imi arata cu
degetul ceva si eu ii spun altceva decat este, bate mai tare cu degetul pe carte , pe imaginea respectiva si face o mutrita asa de serioasa de-ti vine s-o mananci toata
Pe langa rutina asta, cel putin doua zile pe saptamana iesim in oras, mergem in piata, sau cel mai adesea la car4, ii place sa intre prin magazine, sa zambeasca la vanzatoare, in car4 ultima data s-a dus la oua kinder si in loc sa i-a unul a luat vreo 4 , si-a facut provizii nu gluma, imi pare rau ca nu am fotografiat-o s-o fi vazut cum tinea cu amandoua mainile outele; ii place sa faca cumparaturi, pune singura in cos, eu dn urma ce consider ca e absolut inutil pun inapoi pe raft si tot asa....
Mai iesim si in parc, dar fiindca este foarte departe de noi, cam odata la o saptamana sau chiar doua, dar avem aproape de noi un loc de joaca pentru copii cu o miniferma, destul de dragutz, se mai duce acolo cu mama;
gata s-a trezit, de la 8 am inceput placintica asta, trimit, va pup si sper sa revin azi
blue_flower spune:
Neata fetele,
Ce vreme ciudata/ploioasa pentru august. Eu nu vreau sa vina toamna. Vreau sa mai fie vara!!!
Interesanta ideea cu cizmele de cauciuc. Desi le raman mici cu viteza luminii.....Dani deja poarta 23.
pups, sa aveti o zi frumoasa.
nyny spune:
Plateea e bine daca au iesit deja 2 canini. Inseamna ca sunteti pe sfarsite... privind jumatatea plina a paharului. Eu ma uit luuuung in gura lui cand il prind si... nimic. Doar nervii sunt prezenti. Ma intreb ce scuza o sa mai am pt bazdacii lui dupa ce vor iesii toti dintii.
Danasor daca fac abstractie de trezirea de la ora 2 cu care m-am obisnuit deja... da, pot sa zic ca m-am odihnit.
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
neatza fetili....la amiaza/...
sunt la zi insa imi vajaie creierii....
jiji nu era f ok..a fc aseara un kk de-a imputit tot blocul...si spere dimi gemea.....in fine l-am dus la dr...
ideea e ca are enterocolita...i-am luat si kk cu el sa-i faca analiza...are si putin rosu in gat...iar maine plecam in concediu....
tre sa-i dau regim si LP fara lactoza si NU VREA..i-am dat si simplu si cu cereale...si...nu stiu ce sa ma fac..tre sa ma car cu legume...orez si alte kk...nik nu-mi tihneste...
nu pot anula..bagaj n-am fc...JM e si el cu prb la munca...numai de mare nu ne mai arde...
ar mai fi varianta...sa plecam asa suparati si fara chef ( desi ne-am dorit tare mult vacantza asta) si sa fie bine...
ma doare si capul....sunt nedormita...ca gemea noaptea....etc
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
lalitica2000 spune:
hai mai fetelor...am ajuns pe pagina a doua...
ale1212xa, multumim de cafea....uita acusica iese soarele
BF, si eu la fel ca si Danasor am auzit ca lactatele ar fi cancerigene, dar tot asa din diverse surse mai mult sau mai putin autorizate. Sunt total de acord cu Danasor ca orice lucru este bun pe o parte si in alta parte gasesti ca nu e indicat. Trebuie sa gasim un echilibru si sa consumam cu moderatie din fiecare.
MIRE, zici ca va plac plimbarile prin ploaie. David al meu, cred ca de la vremea de aseara i s-a tras ca a adormit la 8 jumate....tare demult nu mi s-a mai intamplat asta.
Sorina merci, am reusit sa dau jos cateva aseara. Am sa mai incerc si diseara cand ajung acasa. Noi bona am luat-o printr-o agentie si am propus noi pretul din start, stiind dinainte cam care este scorul in Bucuresti, intre 1100 ron-1500 ron. Programul ei este 08:30-18:30, dar de fiecare data pleaca pe la 7, niciodata nu m-a asteptat cu bocceluta la usa sa sparga usa. Din start am zis ca o angajez strict sa aiba grija de david (joaca, sa-i faca mancare, sa-i calce hainele,sa se joace cu el, sa iasa afara cu el, sa-l culce...tot ce trebuie sa faca o bona) si este alegerea ei faptul ca mai face cate o treaba prin casa. Asta cred ca tine si de materialul genetic al fiecaruia. Noi o tratam ca pe un membru al familiei, o platim si in concediu ca pana la urma munceste la fel ca oricare dintre noi, are program, doar ca nu are carte de munca. Noi suntem tare multumiti de ea si atata timp cat si David o place si ea ne place pe noi, toata lumea castiga si e multumita.
micky, cum mai sunteti? Ai reusit sa-i dai de furca temperaturii? Multa sanatate va doresc si sa va faceti bine cat mai repede.
dece, cum iti este in concediu....nu ai tu net acolo sa ne mai zici vreo 2 vorbe seara inainte de culcare?
alex, tu cum mai esti? Sper ca ti-a trecut si tie raceala si puteti sa va bucurati in voie de vacanta asta.
plateea, te pupam si noi si rabdacol mami ca pana la urma ies toti dintisorii...
nyny, aseara cu ce te-ai mai delectat inainte de culcare...ca deh, sa nu te culci cu burta goala :)...eu din pacate am cam lasat-o mai moale in ultima luna si imi este ciuda pe mine de mor. Tocmai ce vroiam sa mai dau cateva kg jos si am sfarsit prin a pune la loc 1,5kg. Am mai mancat seara cand am fost in vacanta, am mai baut o bere....Musai tre sa revin la mancaricile mele.
Mie fetele imi tropaie picioarele....nu mai am rabdare...vreauuu la mareeee...diseara fac bagajele ca maine dupa masa de pranz a lui David sa plecam direct spre mare. Sper sa nu prindem aglomeratie mare ca ma gandesc ca multi vor fi cei care vor pleca spre mare de vineri de la pranz.
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....la amiaza/... sunt la zi insa imi vajaie creierii.... jiji nu era f ok..a fc aseara un kk de-a imputit tot blocul...si spere dimi gemea.....in fine l-am dus la dr... ideea e ca are enterocolita...i-am luat si kk cu el sa-i faca analiza...are si putin rosu in gat...iar maine plecam in concediu.... tre sa-i dau regim si LP fara lactoza si NU VREA..i-am dat si simplu si cu cereale...si...nu stiu ce sa ma fac..tre sa ma car cu legume...orez si alte kk...nik nu-mi tihneste... nu pot anula..bagaj n-am fc...JM e si el cu prb la munca...numai de mare nu ne mai arde... ar mai fi varianta...sa plecam asa suparati si fara chef ( desi ne-am dorit tare mult vacantza asta) si sa fie bine... ma doare si capul....sunt nedormita...ca gemea noaptea....etc Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
si io care credeam ca esti la mare si te balacesti....enterocolita zici...numa asta va mai lipsea...nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de lapte ca si al meu vad ca incepe iar sa refuze laptele dimineata....e obligatoriu sa-i dai lapte, adica daca nu vrea nu poti sa-l inlocuiesti cu altceva macar pana se face bine...orez cu lapte din ala nu e bun...zic si eu...recunosc nu ma prea pricep.
asta este, te cari cu mancarea la voi, dar eu zic sa mergeti in vacanta. sunteti destul de tracasati, banii oricum sunt dati, nu mergeti in captul celalalt de lume in caz de ceva...cu siguranta va va prinde bine vacanat si Luca va fi cooperant si se va face bine. Pana la urma daca nu o sa va simtiti bine sau daca te vei simti mai insiguranta cu el acasa, va puneti pe masina si veniti acasa. sanatate multa si muuulta rabdare