Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
alina_anto spune:
lexi
lalitzuza felicitari pt micutul gimnast/a! Cat de curand o sa ii simti miscarile!
bulinuta Asa mult stai la serv??? Felicitari ca rezisti!
iaura Ce frumos!! Trimestrul 2 de sarcina este minunat!!!
silvi doamne ajuta sa fie totul asa cum v-ati rugat si cum sperati sa fie!
Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
adrianaBuc spune:
alina, la mine la 11 sapt a aparut Bine, de la 7 saptamani pana la 11 am avut o decolare de placenta. Cum ziceam, sarcina asta e mai dificila.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+
alina_anto spune:
Off, adriana, din pacate stiu sentimentul.. La 6 sapt am avut prima sangerare, care s-a dovedit a fi din cauza a 3 hematoame.. Si de atunci pana la 12 sapt am stat doar in pat, cu tratament intensiv. Dar bine ca am avut rezultate bune! Mi-era frica sa nu pierd si sarcina asta.. Dar rugamintile ne-au fost ascultate.. Te pup. Sanatate si succes maine!
Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
biancabia spune:
Buna fetelor!
Citind din urma aveam o gramada de raspunsuri si de comentarii, dar ma voi rezuma la a va ura tuturor mult optimism si totul sa mearga foarte bine. Sunt de acord cu Adriana: daca nu va ganditi sa nu pastrati sarcina in cazul in care bb are vreo problema, nu vad rostul amniocentezei. Celalalte teste sunt suficiente.
In legatura cu ecografia versus fetoscop, absolut sunt adepta ecografiei. La mine ieri s-a auzit si la fetoscop inimioara din cauza ca sunt f slabuta.
Alina si eu ma gandesc ce voi face cu somnicul. As vrea sa amenajam patul din camera lui Alexis in septembrie si sa incerc sa il obisnuiesc sa doarma acolo. La modul ca as vrea sa ii iau lenjerii haioase cu personaje, sa iau un protector sa nu cada din pat, etc. El doarme in pat la noi si in patut, care e lipit de patul nostru si fara gratiile din fata. In camera lui intra doar ocazional sa se joace.
Bianca ALEXIS-ARIAN si 13+
anangel_lexi spune:
Alina, si eu imi fac griji referitor la cum vom dormi. De fapt, imi fac multe griji pentru Maria, ea va suferi cele mai multe schimbari in anul care urmeaza... Ea acum doarme cu noi in dormitor, are patul ei dar doarme cu noi si nu vrea sa doarma singura, ii e teama. Seara ma intind langa ea in pat si ne tinem de mana pana adoarme. Bebe va dormi si el cu noi in camera, nu concep altfel. Cum Maria va incepe toamna viitoare scoala, va trebui incet-incet s-o mut in camera ei, pe care am inceput deja s-o pregatim pentru mobilierul de scoala. Totusi am decis s-o lasam pe ea sa aleaga momentul in care va dori sa se mute. I-am spus deja de pe acum ca bebe va fi foarte mic si va plange mult, inclusiv noaptea si e posibil s-o deranjeze. Asa ca daca o va deranja prea tare, poate sa aleaga sa doarma in camera ei. Daca va fi asa, ma gandesc sa fac cu schimbul cu sotul, o noapte dorm eu cu bebe si el cu Maria si o noapte invers. Dar cel mai bine vom sti la fata locului. Pana una alta incerc sa fac camera Mariei cat mai atractiva, i-am cumparat acum abtibilduri cu cai (adora caii) pe care le-am lipit impreuna pe pereti si am primit comanda de lampa cu printese si covor cu cai.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 18+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
biancabia spune:
Lexi si eu ma gandesc la fel, sa facem camera cat mai atractiva si sa facem cu randul cu sotul
Vom vedea, dar ar trebui sa incepem. In septembrie cred ca vom incepe amenajarile si practica
Bianca ALEXIS-ARIAN si 13+
Nicole1980 spune:
Off, fetelor, in jurul orei 18.00 au inceput usoare dureri in gat. Acum le simt mult mai puternic. Ce pot sa iau? Off si am aruncat toate lamaile din casa….
Mamici voi recoltati cellule stem ? Noi am recoltat si la David si dorim si acum cu aceesi firma. Cred ca am sa le scriu un e-mail in seara asta. Sper ca nu este prea devreme.
Bulinuta – si la mine ziua are 30 de ore…
Iaura – vreau si eu ….noi am ajuns abia la sapt 15, mai avem o luna si ceva…
Silvi – daca esti la primul copil atunci stai cu urechile ciulite. In curand il vei simti pe bebe, dar este posibil sa nu iti dai seama…
Adriana – iti uram sa fie totul bine
Alina - si eu ma gandeam la acelasi lucru in dimineata asta: cum sa redecorez camera pt bebe. Eu ma gandeam sa il culc pe David cu bebe si eu in patul conjugal (pe care nu l-am parasit niciodata din fericire). O alta idée ar fi bebe la el in camera in patut (tot aici am si un pat care mi-ar permite sa raman peste noapte), David – sa desfiintez dormitorul de oaspeti de la etaj si sa il amenajez pt el, iar eu si tati in dormitorul nostru… Am noroc ca sotul nu vede, nu aude daca doarme… Sau bebe la noi in dormitor, David in dormitorul lui…Da, nu prea sunt hotarata, dar am sa le incerc pe rand. Mi-ar placea ca pana la scoala copiii sa doarma in acelasi dormitor, in paturi suprapuse.
Iti dau pe PM detalii, dar drumul este cam lung 6-7 ore, nu stiu cum rezisti tu in masina, dar eu m-am cam foit…
in 14+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Alice_Elena spune:
Nicole, homeogene poti lua linistita pt gat. am luat si eu in primele saptamani ca ma incerca o raceala. sunt homeopate, surori cu oscilo
adriana, tinem pumnii
a inceput careva sa experimenteze scurgeri de colostru? eu tocmai ce am simtit cateva picaturi si cand m-am uitat pe maieu le-am si vazut
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+
ellenii spune:
Neata!
Ziua mea de nastere e 20 ianuarie.
Sunt o viitoare mamica, destul de veche pe forum. Am pierdut o sarcina acum 3 ani si de atunci nu s-a intamplat nimic. De asta am stat cu teama in primul trimestru si am preferat sa raman in umbra. Stiu ce inseamna sa lupti cu infertilitatea inexplicabila, sa faci zeci de analize si sa nu afli niciun raspuns. Noi ne pregateam sa trecem mai departe, la inseminare si chiar FIV, avand in vedere ca am deja 30 de ani impliniti.Din fericire nu a mai fost cazul si Dumnezeu s-a indurat si de noi.
Am facut si eu dublu test si a iesit ok: risc pt sdr. Down e de 1/1665. Mai e nevoie de triplu test? Eu nu l-as mai face, dar sotul meu insista. Nu as putea sa decid moarte copilului meu si nu doresc nimanui sa fie pus in situatia de a face o alegere. Mi se pare cumplit. Pe de alta parte, cunosc si chinul parintilor care au copii cu fel de fel de dizabilitati si e o lupta tare grea...
Se mai confrunta careva dintre voi cu dureri de spate? De doua zile am proplema asta. Astept rezultatul la urocultura pe sambata, dar pana atunci mai e tare mult... E posibil sa doara spatele in regiunea lombara din cauza faptului ca uterul se mareste? Maine implinesc 15 saptamani de sarcina.
Va pup si sa stiti ca sunt si eu pe aici. Ma bucur mai ales pentru faptul ca avem mamici mai experimentate printre noi!