Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kraluca

neatza.... asa de repede l-ati simtit pe bebe? am intrat si eu in 14 sapt, asa ca astept si eu. ideea este ca voi avea cateva zile foarte incarcate, incat bebe sa-mi dea ghionturi sa ma mai linistesc!

14+

daca abia ai intrat in sapt 14, atunci esti gravida 13+, nu 14+
14+ esti cand treci in saptamana 15

edit: acum am vazut ca ai DNP cu 2 zile dupa mine. Deci ai intrat in saptamana 15

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!

Am reusit si eu, in sfarsit.., sa pun cateva poze de la mare si de la bunica Sarei. Incepand de aici

Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Silvi, si eu stiu ca ecografia, fie ea 3d sau 4d, nu-ti poate spune cu certitudine daca bebe e sanatos sau nu. Amniocenteza in schimb, poate. Dar te inteleg ca ti-e teama de amnio, si mie mi-ar fi...
Despre Iosup am auzit si pareri pro si cateva pareri contra (mai putine, ce-i drept). Eu am fost la el, dar doar pentru o ecografie de rutina, cand doctorita mea era in concediu. Am fost multumita, insa am auzit si cazuri de persoane care nu au fost (a fost un caz aici pe forum).
Indiferent de decizia luata, noi suntem alaturi de tine!
Edit: Alina, eu nu reusesc sa vad pozele, nu merge linkul.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 17+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Ziua buna.Ieri am fost la control si l-am vazut pe bebeAre 7 cm si am vazut manutele si piciorusele.Ce mai...m-am indragostit completMaine fac dublu testul si sap viitoare eco transnucala

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

salutare mamici. Acum am intrat in 17 sapt, iar pe bebitza al meu il simt dimineata devreme cand ma trezesc pe la 06:00 si stau relaxata. Seara cred ca e tare obosit . De prima data cum l-am simtit l-am asociat cu o meduza ( pt ca eram la mare ). Parca aveam o meduza in burtica si se lovea de burtica . Acuma fiecare asociaza loviturile cu ceva. ma ingrijoareaza durerile pe care le am. Am inteles ca perioada asta se intind ligamentele, ok. Dar simt uneori ( 2-3 ori pe zi) in partea mai de jos cum parca se strange ceva, doare un pic, sa fie contractii? Am si mers mult pe jos, sunt o maniaca a plimbarilor, poate e si asta o cauza.
Puiutza, nu stiu daca ai rezolvat cu picioarele umflate, dar eu iti recomand sa renunti la sare vreo saptamana sa vezi daca te faci mai bine. Poate fi vreo problema la rinichi.
As vrea sa stiu ce parere aveti despre acest articol http://www.mamepentrumame.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79:ecografia-in-sarcina-moft-sau-necesitate&catid=35:nasterea&Itemid=54
nu stiu daca am voie sa il dau pe forum. Mi s-a parut interesant, dar controversat...
numai bine va doresc !!!

gravidutza 16+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

De fapt daca am 17 sapt si 2 zile am intrat in 18 sapt. La semnatura nu ma lasa sa schimb, imi da nusht ce eroare...offf

gravidutza 16+ de bebitza tzopaila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna seara!

nici acum nu am plecat de la serv

la noi a fost un weekend foarte obositor, am fost plecati la Ranca-transalpina - sibiu - calimanesti si acasa...in afara de plimbarea prin sibiu de cateva ore si peisajele superbe de pe transalpina...restul a fost un fiasco total si iar imi promit in mod solemn ca in tara asta nu mai fac turism ..ma rog...

m-a cam durut burta de la gropi si de la atat de mult stat in masina cred...

silvi si eu merg la iosup si am incredere in el desi stiu ca a dat gres intr-un caz aici pe forum

alina eu nu vad pozele

abia astept si eu sa il simt pe bebe...toti spun ca e fetita...eu nu am nici o senzatie de data asta...parca nici nu sunt constienta ca e acolo

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Era blocat accesul Ia incercati acum: poze

Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Am incercat si eu si o data am accesat pozele, o data mi-a spus eroare. E o problema cu picasa...

Mergi la inceput

nu mere

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

mi-e foame si somn...si vreau la mine acasa ...sper sa plec macar pana la 10

Poze noi

Poze

Mergi la inceput