Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
biancabia spune:
Multumesc pt info fetelor
Habar nu aveam. Eu stiam ca e sf Maria Mare si cum toata lumea ii zice "La multi ani" sotului meu, care e Marian, nu intelegeam care e treaba. Acum e clar
Bianca ALEXIS-ARIAN si 13+
My_Lady0091 spune:
sursa:wikipedia
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fecioara_Maria
citeste link-ul la subpunctul"sarbatorile Maicii Domnului"
Maria Mare-15 august-Adormirea Maicii Domnului=moartea ei si ridicarea la ceruri
Maria Mica-8 septembrie-nasterea Maicii Domnului
Sunt regiuni ale Ro care celebreaza onomastica si pe 15 august,desi e gresit dpdvdr al evenimentului in sine!
*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
Desi pare aparte , biserica ortodoxa , praznuieste (sarbatoreste) sfintii in zilele in care au trecut la cele vesnice ( in acele vremuri nici nu prea se consemnau zilele de nastere ); un exemplu pe care toata lumea il stie este sarbatoarea Pastelui sau cea a Sf Nicolae , care este praznuit la 06 dec (cand a decedat)
http://www.sfantulnicolae.info/viata.php
sarbatoarea Maicii Domnului nu este numai momentul in mortii Sale , ci si ridicarea la ceruri , deci un motiv de bucurie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
My_Lady0091 spune:
georgia.asa este, un motiv de bucurie...nimeni nu zice nu, insa pe 15 august se celebreaza mortii,conform obiceiului- in unele locuri,prin a se da de pomana,a se pomeni etc.Iar cei vii se celebreaza pe 8 sept.
*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
biancabia spune:
Asta seara am fost in port, sotul meu, mare pescar, insistand sa mergem si noi. Am fost mai tarziu decat el, am cinat impreuna, iar eu si Alexis am venit acasa. Sotul va petrece noaptea acolo impreuna cu finul, sa vedem dimineata cu ce prada vine acasa
Slabuta miscarea pe aici, se vede ca e vacanta si mai ales week-end
Bianca ALEXIS-ARIAN si 13+
puiutza27 spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu am fost foarte prinsa cu munca... si acum vreau sa ma apuc din nou de lucru (mi-am laut acasa). In rest suntem bine, cu starile de greata in fiecare seara care nu se lasa decat cu bagat la somn . Picioarele mi s-au desumflat complet si nu se mai umfla deloc, cred ca a fost o deshidratare puternica de la plaja.
Silvi eu joi imi sun medicul sa stabilim data exacta in care sa imi faca amniocenteza si abia astept acest moment, nu imi este deloc teama de recoltarea in sine, insa la mine este mult mai grav avand in vedere analiza clara care spune ca am virusul activ in organism si care este posibil in primele 7 saptamani inainte de tratament sa imi atacat bebelusul. Gandeste-te bine si decizia ta va fi cea mai buna. Eu sunt alaturi de tine.
Si eu i-am pus lui bebe sa asculte muzica....sper sa ii placa stilul si sa nu il stresez
Astazi sunt aici si va voi mai scrie, pupici!
12+
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, e gata ceaiul, fara cofeina si freshul!
Pe unde sunteti?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 17+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
bubbles21 spune:
Ziua buna.Am si eu o intrbare si sper sama puteti ajuta.Voi aveti scurgeri vaginale.Eu am destul de dese ,albe ,nemirositoare si nu stiu de ce sunt cateodata si ft abundente.
Va rog un ajutor
13+
Alice_Elena spune:
Neata!
Bubbles e normal sa ai scurgeri mai abundente, dar cred ca depinde de la pers la persoana. Daca vrei sa stai linistita fa-ti o lama
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
alina_anto spune:
Hop si eu!!
Am fost si ne-am plimbat putin prin ikea, am luat cate ceva pt casa si acum incet incet ne pregatim de somnic.
bubbles E normal sa ai secretie mai abundenta in sarcina. Atata timp cat nu ai alte simptome (miros, mancarimi, etc) e ok. Si eu trebuie sa folosesc tampon zilnic si inainte de sarcina nu aveam deloc secretie. Cat timp am facut tratament cu utrogestan am crezut ca se elimina ovulele, dar de cand pun doar seara, parca imi curge mai mult, deci nu e de la ovule..
Puiutza, Silvia Veti lua cele mai bune decizii pt voi si copilasii vostri. Aveti incredere!
Nici noi nu o sarbatorim pe Sara luni, de sf Maria. Eu mereu fac o masa de pomenire pt mama mea, Maria.
O sa ii serbam pe 8 sept. I-am promis ca ii fac un tort frumos, mai ales ca anul acsta, de ziua ei (9 mai) a fost putin racita si am sarbatorit-o doar cu bunicii. Acum vreau sa facem o mini-petrecere cu cativa copilasi.
Alina 17+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)