Cu copilul la petrecere
Am fost invitati sambata seara la ziua de nastere a unui prieten.N-am lipsit niciodata de cand ne cunoastem de la aniversarea lui, mai ales ca acolo ne simtim intotdeauna foarte bine.Asa ca am asteptat cu nerabdare acest eveniment. Teodora a fost si ea invitata.Prietenii nostri nu au inca copii si pe Teodora o adora.
Indata ce ajungem, intram pe la baie sa ne spalam pe maini.Teodora gaseste de cuviinta sa se spele in WC. Imi propun sa nu ma enervez si spal copilul, de data asta la chiuveta, cat pot de bine.Intram.Lume multa.Si toti intr-o singura incapere.Tata isi cauta un loc si munceste la un pahar de bere. Mama se distreaza urmarind copilul si incercand sa salveze farfuriile si paharele invitatilor asezate pe jos, din lipsa de spatiu. "Si eu papaaaa!" urla copilul.O.k., imi spun, ii dau sa manance, macar sta si ea o clipa linistita. Umplu o farfurie cu legume si ma apuc sa o indop.Ce bine ca-i place!Ma bucur, dar nu pentru mult timp.Boabele de mazare zboara din gurita copilului direct pe parchet. Adun. Si tac.Se duce sa se joace.Ii servesc sotului meu o portie generoasa de cafea. Copilul alearga prin casa si rade fericit.Rade si tata de rasul copilul.Copilul alearga spre el, ii sare in brate si-i zboara continutul paharului peste blugii lui noi, marca S.Oliver. Lui tati ii ingheata zambetul pe buze.Se retrage la baie unde incearca disperat sa-si curete pantalonii, apoi in dormitor sa si-i usuce cu fierul de calcat in vreme ce eu incerc sa curat tapiteria scanului botezata si ea de cafea.Cred ca sunt verde de nervi. "Relaxeaza-te", mi se spune. "E copil! Nu trebuie sa-ti faci probleme!".O.k., imi zic.Nu mai este mult pana la plecare.Si ma minunez cum a scapat camera video asezata intr-un colt al camerei pe un stativ, inca neatinsa.Se stig luminile.Se aduce tortul.Lumea ii canta sarbatoritului. Teodora urla ca vrea lumina.Se impart feliile de tort si sampania."Relaxeaza-te!" mi se spune iar.O.k, nu mai e mult, imi spun.Ma relaxez si ma asez tocmai pe scaunul patat de cafea si reusesc sa-mi ud fusta. In timp ce ma felicit in gand pt reusita observ cum Teodora ia paharul cu sampanie al unei invitate care isi manca linistita felia de tort.N-apuc sa zic nimic.In secunda urmatoare masuta de telefon, telefonul si una din boxele DVD-playerului musteau in sampanie. Noroc ca avusesem mai devreme inspiratia sa mut de acolo telefonul mobil al unuia dintre oaspeti care facuse greseala sa-l aseze tocmai acolo.Tati tocmai iese din dormitor, fericit ca-si uscase blugii.Vede si el scena si ingheata.
In sfarsit, plecam.Ii promit gazdei ca urmatoarea vizita i-o facem peste patru ani. "Mai bine peste cinci" mi se raspunde.Si-l aprob cu toata convingerea pe sotul meu care imi spune ca trebuia de mult sa ne facem o asigurare de raspundere civila.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Raspunsuri
EDDY spune:
Cami,kit ca te superi pe mine dar sa shtii ca tot nu ma pot abtzine sa nu rid.Moamaaa,ce rapida ie Teodora
Nu mai fac alte comentarii,nu de jena ci doar pentru ca ma gindesc (cu groaza,recunosc)ca sigur ma vede Doamne-Doamne shi in scurt timp vin sa ma pling la tine de noile aventuri ale lu' tero-chan.Shi nu shtiu de ce,dar simt ca se apropie cu pashi uriashi ziua aceea Sa fie oare pentru faptul ca plecam acasa shi v-om avea de vizitat N prieteni sau doar diferentza destul de mica intre virstele fetitzelor noastre cumintzi,ma face sa ma tem de viitorul apropiat
Lasa mey,copiii sa ne fie sanatoshi ca noi sintem pregatite pentru orice;shi kiar daca nu sintem,cel putzin incercam sa fim pe faza!!!
Multa sanatate shi gramada de la Teodora,o tzie shi lu' tati o sa-shi ia gindul de la blugii meseriashi.
Eddy & Antonia Naomi
aba spune:
Buna Camelia,
Stii ce am facut eu 4 ani cu baiatul si acu' cu fetita? Iau caruciorul. Asa bebe sta unde-i e locu',primeste cite un pupic, cite o imbucatura si mai face un pic de nani intr-un colt mai linistit. Poate ai mei sint prea cuminti? Nuuu, nici gind. Dar daca tot iesi din casa, cel putin sa te "aerisesti" si tu...
Salutari la toata lumea si sint curioasa sa aud si alte opinii,
Camelia.