Clasa a 6-a, anul scolar 2011-2012 (cap.1)
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
Activitatea de sambata a fost extrem, extrem de interesanta si intradevar nu merita sa fie pierduta pentru etapa I de evaluare la romana ce a avut un subiecte banale, copilul a recunoscut ca testul lor initial de la scoala a fost mult mai greu si mai complex. A rezolvat azi varianta din concurs in mai putin de 45 de minute perfect deci stia ce spune
Pentru activitatea de la faculttea de fizica urmeaza in zilele urmatoare sa scrie impreuna cu colegii lui un articol pentru revista scolii si vor face si un experiment in echipa, cu doamna de fizica ca sa completeze articolul.
Multa sanatate bolnavioarelor, vacanta placuta Bianca si tinem pumnii lui Victor!
Mercedes spune:
lala-felicitari pentru activitatea de sambata!
lala- In alta ordine de idei ai vazut cumva la librarii sau undeva pe standuri la voi acea carte despre modelul european de evaluare a competentelor de lectura de care ai scris candva in primvara? ajung la o conferinta saptamana asta la voi si tare frumos ar fi sa o pot gasi pe undeva...
Lala_D spune:
N-am zarit-o pe la nicio taraba...nici macar la Obor iar cea de mate inca nu s-a editat si nu cred ca o sa o faca curand, profa noastra le-a recomandat culegerile: Nomina, Niculescu, Euclid si Arhimede.
Lala_D spune:
A trecut si nebunia testelor initiale, copilul a fost super ok, cel mai mic rezultat 91 de puncte, incepe nebunia testelor "normale" ca toti profesorii au de recuperat note nedate si materie nepredata ( la fiecare disciplina din orar trebuie minim un nr de note plus una per nr de ore din orar) si pana acum n-a aparut nimic in catalog. Asa incat nu le ramane decat solutia testelor ca sa ii "rezolve" pe toti.
In plus si el si frati-su s-au "lipit" de o laringita pacatoasa...ala mic ( ce a adus microbul de la gradi) sta acasa, asta mare merge la scoala ca nu isi permite sa lipseasca la ce se preda daca nu se simte chiar jalnic.
Un weekend frumos si bafta celor care merg la evaluare la mate!
cge spune:
Mai sa nu mai gasesc subiectul !!
Si ramasesem datoare sa va povestesc despre Victor si examenele lui.
A dat 3 examene la 3 scoli diferite, si a intrat cu rezultate foarte bune la toate 3.
Asa ca am avut de unde alege, si am ales scoala internationala.
Care este o scoala publica secundara care are program intensif la toate materiile din primul an.
Urmeaza un program internationala, este acreditata de Organismul de la Geneva. La finalul scolii secundare, va avea 3 diplome.
Noi suntem multumiti de el, si el de noi ca l-am pus sa faca eforturi asa mari. Acum zice a meritat
Acum participa si el si Anca cu scoala la un concurs de activitati inteligenta toata luna noiembrie. Se numeste "Ascuteti neuronii!!"
Au cate o agenda, in care noteaza in fiecare zi ce activitate intelectuala au facut, si in functie de timpul folosit isi calculeaza cuburile de materie cenusie.
Noi ne invartim pe lg. ei, si visam la vacanta de iarna.
Alina, si Victor cu Anca sunt diferiti, Victor cel mai mult isi doreste sa inceapa temele si sa le termine, Anca isi face o intreaga procedura de "stimulare" ca sa le inceapa.
Lala, felicitari lui Bogdan !!
Andreia, ce mai face Bianca ?
Restul scolareilor de-a 6-a ce mai fac ?
Au inceput sa faca liste ptr mos Craciun ?
Un weekend placut,
Lala_D spune:
Wow....am dezgropat subiectul de pe pagina a patra
Cristina felicitari lui Victor si mult succes !
La noi lucrurile merg foarte bine, s-a mobilizat extraordinar la concursuri ( premiu la Euclid, premiu la Arhimede, probabil calificare la baraj la Cangur la romana) dar si la scoala. Ma bucura ca notele de la scoala se reflecta in rezultatele de la concursuri astfel incat stiu sigur care este nivelul lui adevarat. Se intra in linie dreapta pentru sfarsitul de semestru, unul foarte incarcat, saptamana asta dau teza la mate, urmatoarea la romana iar inceputul de decembrie vine cu probele pe scoala la olimpiade.
Multa bafta tuturor la teze !
Mercedes spune:
Felicitari pentru incheierea anului scolar si desigur vacanta placuta tuturor!
Stiu ca inca nu e momentul dar... totusi intreb poate aveti timp si acum in vacanta sa aruncati aici un ochi.
Aveti idee ce culegeri, carti sunt mai ok pentru lb.romana respectiv matematica pentru noul an?
LORE33 spune:
Editura Nomina
Teme de matematica clasa a 7 a.
Limba si lieratura romana .Comunicare clasa a 7 a.
Editura Paralela45
Mate2000+12/13
FB la lb romana
Lala_D spune:
La mate:
culegerile de la Nomina, Niculescu si Logos junior (cea cu un pui mare galben)sunt cele 3 culegeri ce se lucreaza la clasa inca din clasa a cincea, din scoarta in scoarta in fiecare an, la pustiul meu, evident anul acesta cele pt a saptea.
La romana : Nomina e nelipsita si mai apare una, nu stiu ce editura se va alege in acest an.
Mercedes spune:
Multumesc pentru raspunsuri lala_d si lore33.
Acum doi ani cred am mai luat o carte despre compuneri valabila pentru clasa a 5 a si a 6 a. Caut de ceva timp pentru a 7 a si nu gasesc, stiti voi cumva?
Ce faceti in vacanta? cristi e la bunici acum.