Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 18
oana_MVT spune:
Eduard a facut caca pe el aseara, eu l-am schimbat, nu i-am zis nimic, nu i-am tinut teorie deloc. Cand il stergeam se uita la mine si ma intreaba "esti supalat pe mine?" 
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
clodyac spune:
Buna dimineata
Oana ce scump
si eu cand eram mica luam ceapa coapta la cuptor se punea ceapa cu tot cu foi in cuptor si se lasa sa se coaca (sau 2 cepe mai mari) si dupa mama o storcea pana iesea zeama si era tare scarbos dar imi trecea imediat tusea magareasca multa sanatate
La munca e mai bine am inceput sa ma descurc mai binisor
Va doresc un week-end placut

alynta27 spune:
Beca ce faci?! Copii?! Cum e la scoala cu cea mare? Nu te-am mai citit de mult, e adevarat ca am absentat si eu o vreme!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Am pus poza la profil!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
oana_MVT spune:
Eduard a fost tare simpatic ieri. Am fost numai noi doi la biserica, dupa slubja ma ia de mana si imi spune: "mami hai sa mancam cocoloshi"
La noi la biserica sunt gogosi si cafea dupa slujbele de dimineata. El saracul a uitat cum se numesc si le-a zis "cocoloshi"![]()
maria_bunica spune:
Buna dimineata fetele!
Noi doar ce ne-am trezit!Tare matinal Darius azi tinand cont ca plecam spre Romania si as fi vrut sa doarma in avion!Vedem noi ce va iesi azi!
Am o mie de emotii de toate felurile!
Clody...felicitari pt noul loc de munca si rabdare ca vei invata cu timpul totul!
Razvan tot la tara la bunici este?
Oana..multa sanatate la baieti!Cum mai sunt?Felicitari pt integrarea lui Eduard la gradi!Tare scumpic este!
Alynta..o familie tare frumoasa!Ce repede a trecut timpul.ai deja domnisoara mare!
Ioana..
sa treceti repede peste toate!
fug ca ma striga buburuza!Pupicei la toate!
Relusha spune:
Buna,
oana, ce scumpi sunt acuma cand pocesc cuvintele.....
Maria, drum bun si calatorie usoara....o sa fie bine, lasa emotiile... merge si tati cu voi in tara....?
noi, suntem bine, mult pe afara ca inca avem vreme buna.... Dragos s-a invatat sa doarma in brate ziua, asa ca ma conformez....
va pup si sa aveti o saptamana buna.....
oana_MVT spune:
Drum bun Maria!
Relusha stim cum e cu dormitul in brate, pe Eduard il frigea daca il puneam jos ![]()
Eu si baietii inca tusim dar parca mai putin. Pe Eduard l-a trezit tusea azinoapte si a venit la noi in pat.
Edauard a inceput sa ne povesteasca ce face la camin si cu cine se joaca. Canta cateva cantece pe care le-a invatat la camin, incerc sa descifrez ce zice si care e melodia.
Ce mai fac albinutele? Sper ca i-au ocolit virozele.
alynta27 spune:
Buna!
Maria a crescut, ca nici mie nu-mi vine a crede!
Oana bv pt progrese si multa sanatate!
Are mama 3 mucosi! Si noi suntem in randul lumii cu alte cuvinte!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!