Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_MVT/oana_MVT.jpg)
oana_MVT spune:
Clody, multa bafta, cateodata faptul ca te straduiesti si arati ca nu te dai inapoi cantareste foarte mult in ochii angajatorului. Sa fie cu noroc.
Eduard a avut o zi mai usoara ieri, a stat mai mult in grupa mare si acolo nu plange. Copii mai mari il dadacesc si vorbesc cu el, el e obisnuit cu copii mari ca il are pe Tudor acasa. Am vorbit azi dimineata cu directoarea si a zis ca nu poate sta in grupa mare tot timpul dar il duc acolo de cate ori e posibil. Mai ales ca e indragostit de educatoarea de la grupa mare cand o vede uita de necaz
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac buna dimineata mamicute haideti la cafeluta ![]() ![]() ![]() ![]() va doresc un week-end placut si linistit si sa ne citim cu bine luni; azi plec la dudu care urla dupa mine incontinuu... offff si eu sper sa treaca cat mai repede etapa asta de terorizare ![]() despre mine : azi ma duc la al treilea interviu dupa ce am incercat sa invat limba italiana ... bineinteles ca nu am reusit mare lucru pentru a putea purta o conversatie imi trebuie practica ceea ce ![]() ![]() ![]() |
Clody, sa fie intr-un ceas cu cuc...daca te-au chemat de 3 ori eu cred ca apreciaza mai mult de atat!
Imi pare atat de rau cand va aud ca trebuie sa va despartiti de puiuti sau cand aud ca plang...ma uit la terorici al meu , btw, nu pot sa fac nimic de el-numai in brate mi-ar sta si ma pupa unde nimereste, doamne cum ma ia in brate ...si imi trec prin minte imagini cu el la mama, in alta parte, nu cred ca s-ar mai intelege nimeni cu el...si mai cred ca ne-ar bate cu nuiaua de cum ne-ar vedea
![](icon_smile_cool.gif)
Nu stiu cum s-a procopsit cu obieiul asta, dar cum nu-i faci pe plac cum t articuleaza.
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
mamica lui Matei Constantin
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
![](images/user_woman.png)
clodyac spune:
Buna fetele
Multumesc frumos de urari am reusittttttt : de pe 28 semnez noul contract de munca iupiiiiiiiiiiiii sunt asa fericita dau de baut azi
sa aveti o zi frumoasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bebe Beca/Bebe Beca.jpg)
Bebe Beca spune:
Pup fetele cucuietele! si va imbratisez cu drag.
Eu sunt intr-o continua lipsa de timp si de odihna, nu reusesc sa mai fac de toate mereu. Astazi este prima zi in care am impachetat copilul, am pus lapte la pachet si l-am trimis la mama pentr cateva ore, pentru ca nu reusesc sa mai functionez. Atat el, cat si sara, trec printr-o perioada de treziri dese. Iar sara vea sa-si rezolve trezirile numai cu mine. Si, asa cum este frumos, nu se trezesc la aceleasi ore, asa ca eu am ajuns sa dorm, cu mult noroc, undeva la 3 ore pe noapte. Declar ca nu mai pot.
In rest, toate bune si frumoase...
Oana, imi pare rau sa citesc despre neadaptarea lui eduard. Insa cred ca se va schimba in curand situatia...
Rebeca este scolar de-acum. Si deocamdata ii place, se vede treaba ca este fetita cuminte. Ma uimeste pe zi ce trece, se transforma intr-o domnisoara tare dragalasa. Incepe sa isi puna mintea la contributie, spune tot felul de povesti, unele fermecatoare.
oana_MVT spune:
Ioana multi si
Cred ca nu e usor cu 3, fiecare cu nevoile si "durerile" lui/ei. Ma bucur ca ai la cine apela in momente de criza.
O alta mama cu 3 copilasi imi zicea ca e gata sa depuna armele sapamana trecuta. Dupa vacanta de vara toata lumea era out of schedule. Nu se mai intelegea cu nici unul si nici ea nu avea spor la nimic. Ea nu are la cine apela in momente de criza asa ca trebuie sa gaseasca o solutie sa mearga inainte.
Sa va zic ceva funny
Eduard ciocane la usa de la baie: Tati esti acolo?
Tati: Da
Eduard: Faci caca?
Tati: Da
Eduard vine la mine: Mami o sa primeasca tati 2 gummy? (v-am mai povestit ca Eduard primeste 2 gummy daca face caca la olita)
dicirstea spune:
citat din mesajul lui oana_MVT Eduard ciocane la usa de la baie: Tati esti acolo? Tati: Da Eduard: Faci caca? Tati: Da Eduard vine la mine: Mami o sa primeasca tati 2 gummy? (v-am mai povestit ca Eduard primeste 2 gummy daca face caca la olita) |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
La mine deocamdata numai Matei scoate perle...chiar acum imi spunea ca s-a saturat sa astepte sa vina Mos Craciun cu sania, si daca nu e zapada acum...de ce nu ia o caruta?
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
oana_MVT spune:
Pai mi se pare corect ia sa vina mosul vara cu caruta si iarna cu sania, cum sa astepte copilul atat
A fost mai bine ieri la gradinita ca a stat mai toata ziua cu educatoarea de la grupa mare. E indragostit de ea iremediabil. Cum o vede se opreste din plans instant. Nu plangea cand m-am dus sa il iau si a zis ca el vrea sa mearga iar la gradinita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_micu83/ana_micu83.jpg)
ana_micu83 spune:
Fetelor, m-am distrat de minune la citirea perlutelor de albinute & bondarei.
Am intrat sa ma laud ca astazi Razvan a stat cuminte, nu m-a cautat , nu a plans si s-a inteles super cu Dana (pers care sta cu el). Asa mai merge...asteptam ziua de maine.
Ce bunataturi mai puneti pt iarna?
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ana_micu83 Fetelor, m-am distrat de minune la citirea perlutelor de albinute & bondarei. Am intrat sa ma laud ca astazi Razvan a stat cuminte, nu m-a cautat , nu a plans si s-a inteles super cu Dana (pers care sta cu el). Asa mai merge...asteptam ziua de maine. Ce bunataturi mai puneti pt iarna? |
Ana...nu te bucura prea devreme, stii cat o sa-l tina treaba asta? Fix cat o minune: 3 zile. Apoi se va obisnui cu persoana care sta cu el si o va lua de la capat.
Noi continuam cura de salinizare, ca sa zic ass, chiar daca a trecut tusea nu vreau sa-l bag pe Matei in colectivitate ca ma gandesc ca e inca sensibil.
Ma felicit ca am rezistat eroic unei saptamani de certuri cu soata, care considera ca neglijez baiatul , ca nu-i "dau ceva", si eu ma incarc cu energie electrostatica numai cand aud expresii de genul asta. Ca si cum daca i-ai da ceva dupa urechea oricui, fara niste analize amanuntite, ar fi muul mai bine decat sa-i dai chestii curate, naturale.
"Mai lasa ceaiurile si siropurile, da-i si tu ceva mai serios"
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
"Ce mama esti sa stai sa vezi cum se chinuie copilu' sa tuseasca"
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT