**Buburuze de 2009 in actiune(20)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

anna, cand punem de-o intalneala in bucale sigur nu te ratam . sa stii ca alex a fosta fata pana la 7 luni de sarcina. am facut eco mereu, acelasi medic mi-a zis ca e fata si apoi brusc mi-a zis ca am o mandrete de baiat . bineinteles ca l-am luat la omor, noi ne pregatisem de fetita, sotul se impacase cu ideea ca voia baiat...

eu nasesc duminica . la ora 18 e cununia religioasa si apoi la beuta si dansata .

ema, hai fata ca nu ti-am stricat dieta. la botezul lui mihaita am avut un meniu de am stat cu burtile in sus o saptamana. au fost 25 de persoane + copii, asa ca am muncit 2 zile si am mancat tot in cateva ore. parca eram termite .

de maine incep si eu sa ma poavazez. imi fac picioarele si manichiura, calc tot ce avem de impopotonat si sa ramana duminica doar dat cu oja si coafat. am chemat-o si pe coafeza din concediu ca avea si ea o saptamana .

lali, pe mine m-au dus parintii la tara, la bunicii materni, cand aveam 9 luni ca aveai serviciu si scoala, iar bunicii paterni au zis ca ei sunt tineri si au chef de distractii nu de crescut copii . la tara avea sora bunicii o caprita si-mi aducea in fiecare dimineata canuta cu lapte. altfel de lapte nu aveau de unde. si m-am facut mare, frumoasa si grasa ... bine, ca au fost alte probleme, asta nu mai zic. bunica paterna imi facuse niste injectii ca sa cresc mare, nu stiu cu ce, si eram drogata. a trebuit medicul din sat sa-mi injecteze din ce in ce mai putin ca sa ma scoata la lumina ca eram in sevraj . eeee... kestii urate....

revin mai incolo...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata ...Eva isi prepara singura laptele in biberon....si al naibii,biberonul ala nu stie sa-si puna capacul......ea nu stie sa-l infileteze bine si ce si-a preparat ea a curs pe pat.....nu ala nou....plus ca a varsat si juma de cutie cu lapte...eu ii dau inca lapte nan2+.....

Aseara m-am enervat si m-am dus la shopping...i-am luat Evei trei bluzite cu maneca lunga si desfacute pe umar,colanti rosii si lila....halat de baie pufos si fain...o nebunie....
Iar eu mi-am facut programare la epilat si tuns.....
Si am luat si huse noi la masina.....ca mi-a facut-o de comanda maimutza asta mica....si maine o bag la curatat.....masina desigur

Luni mergem din nou la chirurg si la Iml,apoi o sa construim casute..cu cuburile ei cele noi......adica eu fac si ea darama....

Anna lasa prostiile....te gandesti deja la nastere....
Lavi eu sunt singura la parinti asa ca....ma bucur pentru tine ca ai pe cineva din familie apropiat si de incredere..eu ii am doar pe mama si sotul meu....

Revin ca eVA A VARSAT CUTIA DE LAPTE PRAF....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Gata,cutia e compromisa....alta la rand...
Stiti care e mancarea preferata a Evei?Mai nou vrea paste cu ton...si nu orice paste ci farfale de la o anumita firma....acu` eu ii dau ton in suc propriu de la rio mare,dar destul de putin....nu mai stiu,nu prea e indicat nu?Si cu carne de pui nu vrea.

A slabit mult, s-a inaltat, are toti dintii si nici un semn de rahitism....s-a reparat complet...acu` imi spune"ale eva dinti,te musc"....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, la asta ma gandeam si eu ca nu ai timp sa faci aperitive foarte complicate. Daca te pricepi la ornat poti si cu mezeluri de cumparat sa faci niste aperitive f frumoase. De exemplu poti sa cumperi icre din acelea bobite rosii si sa ornezi tartinele cu icre cu ele, dau f bine. Poti sa faci tot felul de floricele, evantaie din mezeluri si branzeturi. Cumperi crema de branza si umpli legume cu ea si le ornezi frumos... Si eu zic ca maine trebuie sa petreceti cu totii nu sa stea cineva pe post de bucatareasa. in plus sunteti f multi ca sa faceti mancare gatita... Sunt sigura ca tortul e de vis, abia astept sa vad pozele
Cris, baga o cafea tare sa-ti limpezesti mintea dupa noaptea pe care ai avut-o Ce planuri ai pt azi, poti sa te ocupi de ele?
Emaaa, cum ti-ai propus sa-l sarbatoresti pe pitic?
Mady, eu ma gandesc totusi ca ar fi ciudat sa se schimbe sexul bebelului, nu de alta da la eco de am facut-o miercuri pitica mea statea cracanata si doctora imi explica "aici sunt labiile mari, aici sunt labiile mici" , si mi-a dat si poza cu pasaaaa Duminica ne gandim la tine sa iasa super nasitul!!!! Si asteptam povestirile cat de repede te trezesti din beuta
Mada, ce ma bucur ca Eva a scapat de problema cu rahitismul, ce bine ca stiu cat s-a chinuit mititica Ai gasit unde sa faceti mobila fetei?

Clodyac, sanatate multa lui Razvanel sa fii scapat de giardia

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele la pranz cine savureaza cu mine un ness,azi noapte am sta dupa burcane sa le fierb si apoi degetele mele parca erau lipite de tastatura si mous si cautau retete de conserve asta pana la vreo 3 dimineata.

lavi ce mult imi plac autostrazile tale, chiar imi era dor de ele, rares sa facut un frumos , si ce mare a crescut... si tortul de la ani a fost superb, si noruta si cuscra arat bine. este rau cu cez ca lucreaza asa, am avut o discutie cu nepotamiu si mia zis ca este varf de sezon si are nevoie de masini ff multe la peste ca sunt comenzi ff multe, asa ca deocamdata nu are ce sa faca dar...., in fine sper sa treaca perioada asta si sa fie binela Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca si sa se adaptaze mai usor(cez), de surioara ta nu mai zic nimik ca oricine isi doreste sa fie asa de inteligent, nu sunt harnicuta imi place sa fac conserve cat mai multe si diferite, si de la noi un mareee.

anna da este mezina si ma uimeste cat a inceput sa vorbeasca,

lali m-ai facut sa rad in hohote ca sa inteleaga si fetele am zis "ete p..a" si ary pua, asa ca gata cu prostiile ma abtin si nu tre sa mai scape nimik gata cu fisa de la doctor??

anna nu vreau sa te speri dar cpil mic nou nascut cand visezi se zice ca este necaz

simina lasa ca ai timp sa pui conservele la borcan, eu stau acasa cu ary si am timp ca daca eram la munca nici pe jumate nu cred ca faceam, distractie placuta maine si sa ne spui si noua ce ai ales pentru aperitiv, si ciar nu ne spui cat a costat tortu?

cris ce noapte de cosmar ai avut mamica, si ce conserve vrei sa faci pentru la iarna anu asta hai mai dami ideii

ema ma bucur ca incepi sa iti revi sper sa fie cat mai curand, si starea de somnolenta cared ca nu exista persoana care sa nu o aibe..fimea care sa sculat la 10 la 13 am bagat-o la nani ca nu se mai tinea pe picioare

clodiac eu am aici un vecin care are in jur de 3ani,si bea cam1 l de lapte pe noapte in conditiile in care ziua manca de rupe, cand a intarcat vaca nu a mai baut asa mult , si sa dezvatat singurel, depinde si de copil.

mady distractie placuta sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra la miri, apropo sa va povestesc ce m-ia urat zapacita de soramea la nunta : casa de "cacat" sa nu isi bage nimeni nasu in ea. mady ce oameni ce au putut sa iti dea ca sa intri in sevraj brbrbr....

eumada sa dea domnu sa fie bine luni la medic [pup eva mica sa treaca cu bine peste toate super "ale eva dinti, te musc " ary nu zice decat arat si este tare dureros

gata am terminat de recuperat de la 12 ma tin sa termin si acu am ajuns ary tocmai sa trezit ma duc sa o hranesc. sa va zic ce patii azi numai eu pot face asa ceva m-am apucat sa scurg zeama de la rosiile tocate de ierii si sa ramana pulpa si intr-o oala nu sa scurs cum trebuie zeama nu m-iam dat seama decat cand a inceput sa fiarba ca atare am facut sos de rosii cu mirodemii(verdeata din gradina) si a iesit o bunatate cred ca mai fac o portie.
gata fug sa pregatesc masa ca vine cez acasa este pe drum, a si diseara o sa fie show la mine :cez cu nepotamiu o sa va spun finalu

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Ku KU BAU....

am curat si mancare si liniste si ma apuc sa prasesc la niste acte.....
Serialbastre vreau si eu adresa blogului tau ca sunt in criza de inspiratie.......

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

vai, mada, exact ce ti-am zis cu interpretatul ca ai fi cerut bani... exact asa s-a intamplat. foarte urat. bine ca aveti un avocat bun, ca cine ii vedea la TV, cu fata aia de sfinti... offf, tare i-as mai fi tras una in plex idiotului care vorbea la TV.

tocmai cand ziceam ca le-am cumparat pe toate, mi-am dat seama ca nu am cu ce sa-l incalt pe alex . ce merge la pantaloni de vara, din in si camasa cu maneca scurta in carouri? (evident si sacoul din acelasi material...) tenisi? sandale?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Amuzativa putin

Program tv in 2020
---

JOI 13 august 2020

TV RO cid:1.1616432988@web38207.mail.mud.yahoo.com

6.00

Intonarea imnului na#355;ional Pu#351;ca #351;i cureaua lat#259;

6.10

Jurnal de #351;tiri
În cuprins, tradi#355;ionala transmisie în directÎntoarcerea zilnic#259; din Bamboo la Palatul Cotroceni a pre#351;edintelui Elena B#259;sescu

7.00

Diminea#355;a devreme
Matinal cu Marian Valorosu #351;i Magda Ciumac
Rubrici: #9679; Fitness cu Nikita; #9679; Tratarea r#259;nilor de cu#355;it #351;i a mu#351;c#259;turilor de leu cu Fra#355;ii C#259;m#259;taru, #9679; Horoscop cu vr#259;jitoarea Maria Câmpina #9679; S#259; mânc#259;m s#259;n#259;tos cu Oana Roman

9.00

Din dragoste (r)
Prezint#259; Petre Roman

10.00

RO minor
Program special pentru minoritatea românilor, câ#355;i or mai fi r#259;mas în #355;ar#259;

10.05

În direct de la Ateneu
Concert extraordinar: The Three Turbo Tenors Pe Sistem
Cu Sorinel Copilul de Aur, Baby Minune #351;i Florin Salam, sub bagheta Excelen#355;ei Sale Dan Bursuc

11.30

Talk-show politic
Cu Mihai Tatulici
Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministrul Daniela Gyorfi acuzat#259; de consilierul preziden#355;ial Monica Iacob-Ridzi c#259; #351;i-a operat sânii pe bani publici

12.30

Jurnalul de #351;tiri al amiezii
În direct de la Palatul Victoria: Conferin#355;a de pres#259; a primului-ministru Elena Udrea

13.00

Tân#259;r #351;i nelini#351;tit iSi
Episodul 127 857
În acest episod, Victor Newman toarn#259; în pahar 50 ml de gin tonic; în episodul de mâine va ridica paharul. Nu rata#355;i! Luni, 17 august la ora 13.07, imediat dup#259; Publicitate, va bea ginul!

14.00

Universitatea Spiru Haret prezint#259;:
Cursuri în direct
Ofert#259; promo#355;ional#259;! Urm#259;ri#355;i timp de 7 zile cursul de Medicin#259; #351;i primi#355;i o licen#355;#259; în Arhitectur#259; #351;i un doctorat în #350;tiin#355;e sociale!

15.00

Mondenii
Singura emisiune de divertisment în care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele #351;i politicienii se imit#259; singuri

16.30

Acces direct
Cu M#259;d#259;lin Ionescu
Subiectele zilei : #9679; Un pensionar i-a b#259;gat so#355;iei goblenurile pe gât. Imagini spectaculoase de la radiografie! #9679; #354;olea Ciumac l-a b#259;tut pe Horia Roman Patapievici pentru c#259; acesta nu l-ar fi salutat cu îndeajuns de mult#259; condescenden#355;#259;. #9679; Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a înghi#355;it to#355;i clien#355;ii unei terase. Printre victime, Costin M#259;rculescu! Trezit din somn, Costin vine s#259;-#351;i lanseze noul album de muzica l#259;ut#259;reasc#259;

19.00

Principalul jurnal de #351;tiri al zilei
Subiecte : #9679; Vizita oficial#259; a pre#351;edintelui Elena B#259;sescu în #355;ara vecin#259; #351;i prieten#259; Constan#355;a. #9679; Pre#351;edintele român #351;i regele const#259;n#355;ean Radu Maz#259;re negociaz#259; eliminarea vizelor pentru cet#259;#355;enii români care vor s#259; viziteze Regatul Constan#355;a. #9679; Avertizare de canicul#259;: cod infraro#351;u. Se a#351;teapt#259; temperaturi de peste 55 de grade.. Cet#259;#355;enii sensibili la foc sunt sf#259;tui#355;i s#259; r#259;mân#259; acas#259;

20.00
iFILMi

Târgove#355;ul must#259;cios
Tragedie romantic#259;, India, 2021
Povestea roman#355;at#259; a tinerei Khalya care pleac#259; din or#259;#351;elul natal pentru a-#351;i realiza visul de a deveni #351;oferi#355;#259; de TIR. La cursul de legisla#355;ie rutier#259; întâlne#351;te un tân#259;r orb care dorea s#259; devin#259; #351;ofer de taxi. Fata îl consider#259; urât, dar se îndr#259;goste#351;te de inteligen#355;a sa, se m#259;rit#259; cu el #351;i îi face doi gemeni. Nefiind de acord cu c#259;s#259;toria, tat#259;l Khalyei vine s#259; se r#259;zbune. De aici filmul devine cu adev#259;rat interesant. B#259;trânul afl#259; c#259; ginerele este de fapt fiul s#259;u nelegitim, a#351;adar gemenii sunt rodul unui incest. De ru#351;ine, gemenii intr#259; pe unde au ie#351;it, Khalya devenind din nou gravid#259;. To#355;i trei pleac#259; în c#259;utarea unui tat#259; de conjunctur#259; #351;i îl g#259;sesc în persoana unui traficant de ceai de mu#351;e#355;el, Jawaharlal Mumbay. Gemenii se nasc din nou, dar Jawaharlal îi ucide #351;i pleac#259; în America împreun#259; cu o pl#259;pum#259;reas#259; de care era îndr#259;gostit înc#259; de pe vremea Marii Foamete, când ucisese, tran#351;ase #351;i mâncase un târgove#355; must#259;cios. Cople#351;it#259; de durere, Khalya cânt#259; #351;i danseaz#259;

22.30

Tr#259;sni#355;i în NATO iSi
Episodul 23 500
Cel mai longeviv sitcom din toate timpurile!

23.00

În gura m#259;-liniu#355;#259;-tii
Pamflet de revista presei

0.00

Late Night Show
Cu Laura Andre#351;an #351;i invita#355;ii s#259;i.
Asistent#259; permanent#259;: Mircea Stoian.
Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani #351;i 100 de tentative de sinucidere!

1.00

Dan Diaconescu Direct
Serialul Elodia

3.00

Noaptea petrec#259;re#355;ilor
Program liber de manele

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Nu stiu dc mi-a aparut asa, ca e mai greu de citit

Am citit cam pe sarite ca nu am starea necesara si am retinut ca LALI intreba de laptele de capra. Eu de la 6 luni am fost crescuta exclusiv cu lapte de capra. Si din spusele mamei, mi-a mers ff bn cu el. Am vrut sa-i dau si lui Razvan, dar nu i-a placut deloc. Il simtea imediat ca nu-i de vaca, nici amestecat nu l-a vrut. Asa ca daca ii place si nu a facut nimik de la el, eu i-as da in continuare. E cel mai bun lapte.
Sunt trista pt ca puiutul meu nu vb deloc cu tati la tel (e suparat) , iar mie imi cere sa vina " acasa a noi" . Nu merg nici weekend-ul asta la el ....
Revin cand ma simt instare sa va mai scriu.
Va pup pe toate si mai ales buburuzele si va doresc un weekend placut.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Mady daca are sacou, eu i-as da pantofiori, iar fara sacou, merge orice. Parerea mea

Mergi la inceput