**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 2
getik1 spune:
neata fetele am venit la dar o ceasca nu este de ajuns ci imi trebuie o cisterna dupa o noapte alba facuta alaturi de al meu barbat va pup si ne auzim diseara
cris da m-am bucatarittttt zdravan
azi plec sa platesc la gaze acei bani de care vorbeam de prin ianuarie dar nu am avut sa demaram proiectu is instalatia , tinetimi pumni sa rezolv
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
pagina 2?
Eu trebaluiesc de azi-dimineata,de aia nu am avut timp sa intru mai mult. Dupa ce adoarme Paul poate intru iar.
Va pupic.
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
cris_82 spune:
ia ziceti repede unde ati disparut
Incepand cu data de 15.08.2011,vor avea loc modificari la sistemul de plati,pentru fetele care lipsesc.Taxa va creste la 2 euro pe zi,iar dupa 3 zile de absentare nemotivata,incep penalitati de 0,1 euro/zi.Postarea trebuie sa contina minim 3 randuri.
Va multumim pentru intelegere !
Cuscraaaaaa,ia uite cum facem rost de bani sa plecam in excursie
Mirunel terorista
BAZAR
clodyac spune:
Cris buna ideea de afacere primesti colaboratori miruna ce face ? au trecut bubitele? multa sanatate si o seara linistita
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Lali_mete spune:
Eu is pin preajma,am emotii ... Prima fata de la odiseea de sept-oct 2011 are contractii dese,colul deschis.. Ioooi,ca se apropie funia de par!!
Sustin si eu ridicarea sumei pentru absente...
Pentru Raisa
AMR 4 saptamani
cris_82 spune:
fataaaaaaaaaaaaa,acus parca vad ca ne apucam de galerie si la tine
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 fataaaaaaaaaaaaa,acus parca vad ca ne apucam de galerie si la tine Mirunel terorista BAZAR |
La mine pe 1 ,eu asa zic...
Fi-miu are o gramada de treaba,matura prin casa...
Pentru Raisa
AMR 4 saptamani
SoriLea spune:
Lali ce bn ca ai ajutoare. Al meu e puturos, acazut la datorie dupa ce am citit o gramada de povesti (pt ca "mai veau una buna") si o carticica plina cu rugaciuni. Acum probabil ca le viseaza
Cris cum mai stati cu bubitele? Noi bn. Se mai vede putin si nu se mai scarpina Dar in schimb e chin cand ii dau siropelul ca nu-i pace.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
\Lali cate sapt faci pe 1? Eu ma gandeam ca poate nasti de ziua mea
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois