**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 16
SoriLea spune:
Salutare dragelor.
Imi fac timp sa construiesc si eu o autostrada, ca sa ma iertati pt absenta si sa nu ma puneti la cotizat ![]()
Acum sa vad si cand o termin, ca e 19.30 ![]()
Simina multumim pt urari 
LauraOana
il tund o data pe luna ca ii creste ff rpd paruls i transpira ff mult.
Alynta super ca mergeti la mare, noi nu ajungem anul asta 
Anna din pacate parinti din astia intalnim peste tot. Sa vezi ce-o sa patim cand o sa-i bagam in colectivitate
Sanatate multa puiutului 
Lali multumim frumos, asa e, ne iubim mult 
LauraOana vine barza?!? Te cred ca ti-e greu, cunosc sentimentul cand ma despart de sora mea
Nu ai consultat calendarul chinezesc ca sa vezi ce-ti cade in grafic fetita sau baietel ![]()
Anna multumim. Concediul a fost placut ca am fost impreuna, dar prea scurt
De fapt sunt 22 de ani de cand ne-am cunoscut 
Cris eu te cred ca sunt batrane gainile tale, dar tu nu ai auzit ca gaina batrana face ciorba buna
si sa stii ac le pot tine si pt ouat 
DanaMi bine ai revenit. Multumesc pt urari
Am vazut pozele cu ingerasii tai si cu nepoteii. Ce mari si frumosi au crescut
, sa fie sanatosi 
Fetelor vad ca ati vb de alaptat copii la san sau la biberon. Razvan a fost exclusiv la biberon din 3 in 3 ore apoi din ce in ce mai rar (stiti si voi cum), dar la masa de peste noapte din jurul orei 2-3 nu a renuntat nici in ziua de azi
. Acum vin si eu cu intrebarea, ai vostrii mai beau lapte peste noapte?
Cris ma bucur ca te-ai intalnit cu Picky si cu buburuzele ei 
Lali asa face si al meu cand il pun la spalat pe dinti, identic
, dar macar ma bucur ca sta sa-l spal eu apoi se joaca ![]()
Cris ai aflat de unde a crescut copacelul
Poate ai inceput tu vreo plantatie ![]()
Mady poate de data asta e fetita si o v-a chema DARIA-Cristina
Petrecere frumoasa la nunta si te asteptam cu poze. Ma bucur ca Mihaita a invatat sa spuna cand face kk si pisu, asa ne dam seama ca au crescut 
Ema inca nu am vazut pozele cu Darius, dar sunt convinsa ca sunt mortale (eu sunt inebunita dupa ochii lui
), cand termin de scris intru pe mail
Sa inteleg ca esti mai bn si ca incet-incet depasesti momentul? 

Mady eu am o vecina care are trei baieti, deci e soacra cu 3 nurori (la propriu) si pot sa-ti spun ca e un caz fericit (o iubesc toate 3 nurorile
- pe bune)
Ninia sanatate multa, cum mai e puiutul? 
Lavi ne-a trecut alergia, au trecut si semnele. Sper sa nu mai apara
Imi pare tare rau ca ai probleme cu dantura (stiu cat de rea este durerea asta
) Refacere rapida mamei tale. Bafta pt locul de la gradi
Multumim de urari, dar mai avem destui pana la nunta de argint, abia facem in octombrie 17 ani
Da sotul a plecat in Germania 
Serialbastre petrecere frumoasa la nunta si asteptam poze. Vreau s-o vad pe micuta eleganta, cred ca v-a fi un deliciu s-o privesti 
Eumada eu v-am vazut la B1 seara pe la 22, eram aproape adormita (dar totusi mai auzeam cate ceva) si cand am auzit ca e vb despre voi, am sarit imediat sa ascult reportajul. Imi pare tare rau pt ce s-a intamlat cu micuta Eva si sper ca vinovati sa fie pedepsiti. Capul sus si putere multa sa treceti peste aceasta grea cumpana ce v-a incercat 

Sanatate multa ingerasului mic.
Simina wow ce petrecere mare faceti, abia steptam poze cu tizul sa vedem cat de bn s-a simtit la 2 anisori
Super tare ca a reusit sa invete marcile masinilor, clar e pasiune
Sotul meu a plecat pe o perioada nedeterminata (doar daca nu mai vrea sa mai stea revine definitiv in tara), dar v-a veni la intervale de 3-4 luni acasa.
Anna asta ma face sa trec mai usor peste toate, faptul ca o sa ne fie mai bn si pt Razvan ne sacrificam intr-utotul. Super tare faza cu autobuzul
. Eu l-am plimbat odata pe Razvan cu tramvaiul si a fost super incantat. dar nu-ti zic ca am facut cateva ture ca sa se sature copilul de plimbat ca nu are ocazia prea des. Si uite-ma pe mn cum mergeam 2 statii, ma intorceam inapoi si tot asa de cateva ori
, dar cand ii vedeam fericirea din ocisori, m-as fi plimbat non-stop cu tramvaiul ![]()
Cris cum am mai spus, nu se stie cand v-a reveni definitiv, dar ce stiu sigur e ca pe 21 decembrie seara la 23 e in tara si pleaca undeva pe 7-10 ianuarie.
Ema spor la despachetat si apoi la curatenie si lasa starea asta de kko
Anna nu stiu ce sa-ti spun de fibrom, cert e sa nu intri in panica acum. Ai rabdare sa vb cu medicul si dupa ce nasti vei vedea ce-i de facut
Abia astept sa-ti vad bebelina
Ooo ce baiat mare ai, sa-l tina DD tot asa si de acum in colo 
Revin cu povesti despre noi ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Eeee sa mai indrazniti sa ma puneti la cotizat ca uite cat v-am scris ![]()
Despre noi:
Cat a stat la Bucuresti a fost super incantat de tot ce vedea in jurul lui, de la oameni multi, masini multe, multele lu8i jucarii de-acasa (are si la tara dar nu le are pe astea) L-am dus in parc si i-a placut fff mult.
Am reusit in 3 zile sa-l fac sa spuna inainte de a face kk sau pisu ca sa mergem la wc si dupa drept recompensa tragea apa
si a mers. Dar am avut si 2 accidente in casa pe parchet, dar cand l-am intrebat dc n-a spus ce credeti ca mi-a raspuns
" am pus inainte" (am spus inainte - adica chipurile eu n-am auzit, dar el a spus
) Acum la tara spune mai mereu (adica in proportie de 95%), dar mai are si cate un accident.
Am reusit sa-l fac sa bea lapte doar la somnul de noapte si cel de peste noapte (ca nu am avut prea mult timp ca sa-l dezobisnuiesc si de asta) Adica am folosit in 4 zile doar 2 litri de lapte (o mare realizare pt noi, pt ac el bea 2 litri la zi
)
Vb din ce in ce mai bn si mult, mult de nu-i tace gurita si cand vrea sa se alinte spune " mami pang", dc il intreb, "asa veau eu sa pang" si apoi baga un plans fals ![]()
Nu pot sa-i mai fac poze ca vrea aparatul sa faca el
asa ca n-am decat sa-i cumpar si lui unul ca sa nu mi-l strice pe-al meu 
Cam atat despre el, eu incerc sa ma obisnuiesc cu singuratatea ca nu am ce face 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
madyrizi spune:
buna seara, buna seara...
sunt si eu vrednica rau, nu numai ema
. mai am sa-i cumpar lui alex niste sandale/tenisi asortati la tinuta si sa-i calc sotului costumul si camesa
.
andreea, cand sunteti nasi? si pe mine m-au dat gata cheltuielile de nunta. mihaita va sta cu socrela, alex va merge la nunta doar pana la 10-11 noaptea si apoi il expediez la socrela ca-i f.f. aproape. noi o sa fim cu socrelul si cumnatica. cica invitati din partea nasilor
. eu am gasit lumanari+buchete+cocarde super ieftine si am scapat mai cu o gaura in buzunar... nu doua
.
sorina, pt. copii faci orice
. nu mai fac inca un bebe nici sa ma impusti. cred ca nu mai pot s-o iau de la capat cu sarcina, analizeinjectii 6 luni, nastere, alaptat, stat noaptea cu okii beliti si apoi dezastrul care urmeaza la rasfatatii astia ![]()
.
cris, o sa-ti fie greu la inceput cu pupaza plecata de acasa, dar te gandesti ca acolo invata multe chestii frumoase, e in colectivitate, isi face prieteni si se joaca. alex a fost la gradi din an in pasti, ca lucreaza sptul in ture si cand era frig sau ploua sau era ger nu-l duceam
.
geto, cat are sotul de cand lucreaza acolo? poate ca nu s-a obisnuit inca sau nu suporta sa stea departe de voi
.
lavi,
si te astept sa mai vorbim.
anna,
bebelina ta e o dulce deja. pe mihaita l-am plimbat cu autobuzul de mic. socrii stau la 3 statii distanta de noi si mai mergeam cu autobuzul din lene
. miha face pishu si caca la olita, dar nu prea sta imbracat. e gol pusca de la brau in jos. tare sunt curioasa cum o sa-l invat sa-si tina pantalonii pe el
.
cris,
te-ai intalnit cu picky. foarte fain. cand a fost intalneala de 1 iunie in buc. m-am intalnit si eu cu multe fete de pe forum si parca era altceva cand te vedeai face to face.
ma duc sa halesc ceva ca mi-e o foameeee....
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
sorina, te cred ca iti e greu, dar poate il vei avea langa tine din toamna. va fi mai greu pt. tine, dar va fi tare frumos.
esti din bucuresti?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
SoriLea spune:
mady cu siguranta o sa-l am langa mine, dar de la sf de octombrie
, mai e destul (dar mai merg eu in CO in septembrie vreo sapt la ei). Da sunt din Bucuresti (stau relativ aproape de targul auto Vitan - intre dristor si vitan)
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
madyrizi spune:
ooo, stai in partea cealalta fata de mine
. speram sa stai mai aproape. cine stie? poate ne vedeam.
la sfarsitul lunii octombrie ma intorc si eu la serviciu
...
Mami
de
NOUTATI IN ALBUM
cris_82 spune:
e musai sa recuperez ca cu voi e de belea
ana ati facut in biserica cum am facut eu cand am botezat
.Atunci a fost greu, dar acum sunt sigura ca te amuzi
.Saraca mea masina a suferit o amanare pentru ca :sambata nu s-a lucrat,duminica are oricum zi libera,dar a mai fost si luni zi libera si abea de ieri au inceput sa apara pe la munca si oamenii
.Avet casco sau doar agigurare obligatorie la masina?Daca ai casco,eu zic sa mergi sa iti refaca acolo
.
[:-))) mortal Vladut cu bubica soferita
.Am luat-o si eu cu traseu cand cautam sa o inscriu la gradinita,dar a fost o adevarata aventura si saraca are asa de obosita la un moment dat si asa debusolata ca atunci cand vedea cate o masina care semana cu a noatra cerea "bruummmmmm",ca in rest toate era "tataiu"(tractorul)
.
ema macar a avut bunavointa sa trimita lucrurile baiatului,ca in rest no coment.. ,usor-usor o sa le asezi tu pe ici-colo
ana
e fetitza cu personalitate
.Nus tiu in sdarcina ce tratament ti se poate da,dar stiu ca la fibroabe depistate in stare incipienta,se da un tratament si se dizolva singurele
Sunt sigura ca o sa fie bine 
getik hai fetitza,nu mai fi asa negativista ca ti-o iei pe coaja
incearca sa vezi partea plina a paharului:sunteti sanatosi,aveti o fata frumoasa,nu va mai certati..uite cate lucruri bune ai aproape
.Multa sanatate Ariciului mic
sori fata,autostrada asta e pentu zilele lipsa
.oricum as da-o vad ca tot sunt buna de plata
zi cum trimit gaina..colet posta romana sau para avion?
.Miru bea maxim 300 ml lapte la 24 h,seara la culcare 150ml in biberon cu soricel
si dimineata o canita cu cacao.Macar in decembrie sa fie cu voi sa sarbatori,si e bine si asa
.Ha ha ha
ce smecher e cu plansul![]()
mady asa e,ai dreptate,dar ma gandesc ca pe langa atatea lucruri bune si frumoase pe care o sa le invete acolo,o sa dobandeasca si niate perle care nu-si au locul pentru varsta ei..dar astea sunt riscurile meseriei,nu?![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa...
haideti la 
,perfuzabila c nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue

Unde sunteti ?
cam tarzior si voi va faceti de cap?
Mirunel
terorista 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Intru sa semnez condica si apoi ma apuc de treaba!
Sorina-ce frumos se alinta Razvan
!Sper sa reusim sa facem poze ca si noi patim la fel cu Andutu-vrea el aparatul sa faca poze si sa-i scoata bateriile.Oau cat lapte bea Razvan-Andu de cand i-am scos biberonul nu stiu daca mai bea 200 ml/zi-nici nu stiu cum sa-l faca sa bea mai mult(ma gandeam sa-i dau iar cu biberonul)-si unde mai pui ca acum are cateva zile de cand nu prea mai vrea sa manance mancarica-am vazut ca i-au dat ultimele maselute jos insa chiar mi se pare putin cat mananca.La sfarsitul lunii ii fac niste analize(ca oricum trebuie si ptr gradi)si mai vedem daca trebuie sa luam ceva masuri.
Mady-ce bine ca Mihaita face numai la olita!Dar pe el nu-l luati deloc la nunta?Noi avem o nunta sapt viitoare si il vom lua si pe Andutu pe zi iar seara pana pe la 10-11.
Cris-offf cat ati mai tras cu masina..poate totusi pana la sf saptamanii o s-o aveti acasa.
Gata,v-am lasat!Mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
clodyac spune:
Buna dimi
Sorilea si razvan papa lapte noaptea si nu vrea sa si-l scoata deloc ... nu stiu cand il aduc de la tara am sa ii fac niste analize ca nu mi se pare in regula ...
va doresc o zi frumoasa