Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
brambu, multu pt coffe
ia uitati-o pe Mariuca, cica a dat pe branci ca a scris mult, 5 randuri .. pai fata, tu mananci bine si sanatos, eu nu ratez dulciurile deloc, zilnic mananc ptr ca sunt disperata dupa ele si nu pot sa ma abtin, n-as rezista niciodata 2 saptamani! iar fructe, nu ma omor, din pacate... acum, tine de organism, in conditiile astea, plus ca mananc fara restrictii de vreo luna, o duc minunat cu doar 3 kg luate, sunt f fericita, ca daca aveam altfel organismul.... ma bucur de bebelina ca e bine, nu e mare, e bine dospita!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

hehheee ... cu ce chef de vorba s-a trezit luny, asa un mesaj optimist de dimineata imi place!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

sunt la munca de la 7, asa ca sunt deja in priza la ora asta...

Mergi la inceput

cat de tare, bravo lor!! si e spital de stat!! aviz amatoarelor din Moldova! mie una, tare mi-ar placea varianta asta... pacat ca nu fac astia la Medlife..

http://www.adevarul.ro/locale/botosani/Premiera_la_Botosani-_bebe_nascut_sub_apa_0_533347230.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza tuturor.

Multumesc de cafeluta Brambu:)
In primul rand Luny scuze ca am intarziat cu reteta dar nu m-am simtit bine zilele astea.Ma dor toate-mai ales spatele si incheieturile.Eu am si o problema de sanatate ce va trebui investigata dupa nastere sa vedem daca am o boala auto-imuna ce-mi ataca incheieturile.Nu va spun cum dorm-de fapt nu prea dorm...ca Ralut...noroc ca merg inca saptamanal la fizioterapie si-mi face masaj(doare rau)si terapie cu ultrasunet ca altfel as intepeni.Cum incheieturile afectate sunt si pe stanga si pe dreapta si din start nu avem voie sa dormim pe burta si spate, vai de somnul meu.
Luny am pus poze in contul comun cu recolta de dulceata-ca nu cred ca s-a legat extrem de bine dar are un gust superb.Reteta de aici:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/28277/Marmelada-de-lamai/

1)Pt cine nu stie desi cred ca toate stiti,borcanele se sterilizeaza fie prin fierbere,la cuptor la 100 de grade 10 minute sau la masina de spalat vase.
2)Eu am folosit zahar organic brun-siropul meu a fost din start auriu.Nu va speriati de culoarea borcanelor per ansamblu-e poza facuta cu blitz si au iesit cam intunecate.Tot aurii sunt de fapt si de drept: vedeti exemplul din farfuriuta.
3)Faceti siropul mai intai inainte sa puneti lamaile si cojile.In felul asta nu se va innegri dulceata si va arata aurie.
Cojile trebuie fierte ca in reteta de 3 ori cate 10 minute-aruncati apa bineinteles.
4)Dupa ce terminati cu pusul in borcane acoperiti-le cu o paturica/prosop si lasati-le sa se raceasca in voie.

Cam atat din cate-mi amintesc.Daca ai intrebari Luny sunt aici

Luny-ma bucur ca ai reusit sa iei certificat de la doctor.Si eu am scolioza si am zile si zile
Dana si Diana-ma bucur pt vestile bune.Sanatate in continuare lui Stefanut-incerca si niste supe-crema,daca nu ai incercat deja.
Miere-super cumparaturi Pune poze cu rochitele.Nu arati grasa deloc.
Lia-te pup arati tare bine.
Mariucas si Nina-felicitari pt fetite.La fel si pt Ralut-felicitari pt vestile bune de la eco.
Emily-ce fericire o sa fie la voi in casa cu doi baietei.Greu dar peste masura de frumos sunt sigura
Madabout si OOka-la multi ani imi pare rau pt intarziere pt fetitele voastre.Sa va traiasca si sa va minunati de ele pana la adanci batreneti!OOka ce-ai facut cu strep B?Ti-au dat tratament pana la urma?
Ca sa inchei-aici prefera sa faca epiziotomie din start.O sa mai discut cu doctorita saptamana viitoare cand mergem sa-l vedem pe grasu'
Referitor la gama de cosmetice pt bebe: multa lume foloseste Johnson-Nivea n-am prea vazut.Eu am luat pt bebe GAIA (organic)-pt ca eu am inceput sarcina cu o eczema de toata frumusetea,am teren alergic cat cuprinde si si astm,si stiu ca are ceva probleme si domnul Firicel.Asa ca nu riscam.Plus ca am un sapun lichid(incolor,inodor,ph neutru de care v-am mai spus) pe care l-am luat la o cutie de 1 litru dar pe care-l folosim intre timp.Oricum il vom folosi si pt bebe pe post de sapun/sampon.

Dupa-amiaza mergem sa luam scaunul de masina pt pitic si sa va arat carutul de care m-am indragostit:
http://www.mamasandpapas.com/product-sola-2-in-1-truffle/103589500/type-i/
Nu stiu cand il vom cumpara(pe carut)dar pana una alta alt carut nu m-a impresionat.

Va pup pe toate fara exceptie ma retrag ca nu sunt in apele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata, sunt tare adormita azi
brambu multumim pt cafea
mariuca felicitari pentru bebelina
luny ce matinala esti
firicel , ai grija de tine..imi place caruciorul

si eu am poftit mai mult la fructe, dulce parca am mancat mai putin..nu exagerat dar nici nu pot sa stau fara
ce nu am mancat deloc a fost pestele..nu intra deloc..numai cand ma gandesc la el..caaah..bine ca nici inainte de sarcina nu prea mancam

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Brambu mersi de cafea! O beau la propiu in momentul asta !

Moniqq uite crema pt picioare umflate de care iti ziceam:
http://www.femina.fr/Forme/Bien-etre/Jambes-lourdes-shopping-contre-la-mauvaise-circulation/Cremes-gels-et-tisanes-contre-la-mauvaise-circulation/RAP-phyto-gel-jambes-legeres-40ml

Apropo de creme (pt noi nu pt bb) eu am descoperit gama asta:
http://www.labo-svr.com/index.php
Toate cremele sunt super bune, intra repede in piele, nu sunt parfumate, am devenit mare fan. Deocamdata utilizez o crema de fata cu factor 50 dar dupa nastere vreau sa incerc cremele antirid care se pare ca sunt miraculoase ...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput

salut, Firicel , bine ca aia aparut ca ma intrebam ce-i cu tine... multu ptr reteta, chiar o sa o fac, suna super! acasa ma uit si la poze.. cu spatele, asa si eu, am zile si zie, dar ramneo indispozitie constanta.. mai ales ca fac exact ce nu trebuie: stat pe scaun 8 ore la calculator, la munca.. mi-a recomandat masaj, kinto ceva,aqua gym.. dar... nu stiu daca voi reusi sa fac, costa destul de mult, mai ales ca trebuie sa te tii de ele ca sa aiba efect, si nici cu timpul liber nu stau f bine..
asta e tara asta... sa vad daca la Medlife or acoperi astia ceva, prin asigurare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Neata si de la noi! (mai rarut ca-i mai dragutz), dar avem mult#259; treaba la scarbici

cu kg noi cred ca stam bine...la 25 sapt avem 6+, de la 65,la 71, la 1,70m

am vazut ca discutati de creme pt picioare umflate, eu folosesc mustela si e ok,e si racoritoare,se absoarbe usor,nu e lipicioasa...

In rest,bb e miscacios,da bobarnace la greu, e cam dolofan,zic eu, la 23 sapt avea 625 gr...sapt viitoare mergem sa Facem toleranta la glucoza,test de 2 ore,la control la 28 sapt

pupici la toate fetele

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Firicel arata tare bine dulceta ta ...deja o vad pe un croissant cald langa o cafea cu lapte aburinda....

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput