Aspirante optimiste > 20 ani (705)
Raspunsuri - Pagina 20
DenyAnd spune:
Lore, si celelalte fete care avem "alergie" de rusi ca vrem bebe acuma![]()
Pur si simplu nu va mai ganditi la rusi. Da-ti-l la maseala!![]()
Relaxati-va si ganditi-va NUMAI la
din burtica voastra
.
Fiti atente la voi si la cel mic. Bucurati-va de fiecare clipa cu el! Indiferent daca va inteapa sau nu pe burtica, sau pe stanga, sau dreapta, sau ca nu sunt sanii tari, sau ca nu vii greata, sau etc.
Fiti vesele si optimiste!
Pline de viata!![]()
Cu cat mai mult va ganditi la rusi/la rosu, cu atat mai mult il si atrageti!
Faceti invers: cu gandurile voastre nu mai atrageti rusii, ci bebele!![]()
Fiti pline de pace in suflet si pastrati-va optimismul, increderea ca el e acolo si "totul e bine!". Vorbiti zilnic cu puiutzul din burtica, chiar daca el abia se coboara in uter pt implantare sau abia se implanteaza.
Hai capul sus
, daca nu e luna asta, SIGUR va fi luna viitoare! 
Eu asa faceam cu al meu bebe
, dar mai ales tati, il si saruta zilnic pe burtica, cu toate noi inca nu aveam confirmarea.![]()
Eu va 

ca sa va molipsesc cu optimismul meu![]()
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
lorena_86 spune:
fetelor...eu nu mai pot
va las
incerc sa ma culc

sper sa nu comenteze socrela
ca la noi e santier in lucru
renovam putin apartamentul ca vrea sa-l vanda si sa se mute cu noi la sibiu
sotul si un unchi incearca sa schimbe caloriferul, gletuiesc, dau cu lavabil.....etc
iar eu ma culc![]()
![]()
rusinica sa-mi fie![]()
ne auzim maine
sper cu vesti bune

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor...eu nu mai pot va las incerc sa ma culc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sper sa nu comenteze socrela ca la noi e santier in lucru renovam putin apartamentul ca vrea sa-l vanda si sa se mute cu noi la sibiu sotul si un unchi incearca sa schimbe caloriferul, gletuiesc, dau cu lavabil.....etc iar eu ma culc rusinica sa-mi fie ne auzim maine sper cu vesti bune ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Noapte buna si odihna placuta Lore.

Nu trebuie sa-ti fie rusinica, ca tu ai acuma prioritate in fata familiei tale, pt ca trebuie sa te odihnesti bine ca ai un bebe
in burtica ta
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
Fetele, unde ati disparut? 
S-a facut asa liniste pe aici 
M-a "prins" si pe mine oboseala si ma duc si eu la 
Ce program dat peste cap mai am si eu![]()
O zi mai devreme ma bag la
, alta zi mai tarziu, si alta iar mai devreme si alta iar tarziu...
Parca mai am ceva hormoni de sarcina in mine ![]()
Noapte buna!![]()
Sa ne auzim maine numai cu vesti bune! 

gabyv spune:
buna,
hai, ca va spun eu cum faceti vizibile mai multe grafice pe home page la FF. Trebuie sa va duceti la setup si jos de tot aveti 2 casute, acolo unde scrie Published charts. Ce apare in casuta de Selected charts apare si pe pagina voastra, ce apare la cealata casuta de Available chart sunt toate CM urile pe care le aveti pe FF. Ca sa adaugati un CM dati click pe el in casuta din dreapta si el se selecteaza, apoi cat timp este selectat apasati butonul de Add de sub casuta. Va aparea in casuta din stanga. La sfarsit nu uitati sa apasati si butonul de SAVE care se afla putin mai sus.
Sper ca v-a fost de ajutor.
Mai tarziu va spun si cum gasiti grafice ca ale voastre si va zice si cat la suta sunt ovulatorii ai cat la suta sarcina.
La mine mereu a avut dreptate.
PUP
YLARI spune:
Ati fugit la nani deci...
Sorry la mine a venit o prietena sa-mi lipeasca coronita care cazuse de dimineata cand ma spalam pe dinti asa ca n-am mai putut posta.
Noapte buan si linistita scumpelor sa ne ajute bunul Dumnezeu sa ni se implineasca dorinta, sa ne aduca bebe in burtik sanatos si frumos.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot