bratara de siguranta
![](images/user_woman.png)
Ne pregatim de plecare la mare si cum baietelul nostru de 3 ani jumate nu sta locului o clipa,as vrea sa iau o bratara de "siguranta" pe care sa trec datele noastre de contact. Aveti idee de un magazin in Bucuresti, unde pot gasi asa ceva? Am dat o cautare rapida pe net, dar
n-am gasit decat magazine online.
Vreau ceva simplu si nu exagerat de scump, in locul biletelului care nu e practic pe plaja.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Gasesti la mare la tot pasul bratari din silicon, colorate, pe care se insira litere (cu numele lui, de exemplu). Pe siliconul ala se poate scrie cu un marker (dar si cu pixul) numarul tau de telefon.
Desigur, poti lua doar bratara, fara litere...
Ana mea a purtat cam doi ani o bratara d-asta (ma rog, i-o mai schimbam...) si i-a folosit: s-a pierdut in Obor si m-a sunat Politia.
Cand gasesti, ia si tu cateva, sa fie...
Sunt sigur ca si in Bucuresti, pe la gablonturi, gasesti asa ceva.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CorinaDani/CorinaDani.jpg)
CorinaDani spune:
stiam ca la oficiile postale se gasesc bratari de silicon.
sau, in gama produselor TEX comercializate in Carrefour, imbracamintea pentru copii are o eticheta interioara, pe care poti scrie numele copilasului si un numar de telefon. poate gasesti un slip de genul acesta, cu eticheta, si scrii informatiile cu un marker permanent. dar trebuie sa-l inveti si pe cel mic sa spuna ca are numele scris pe eticheta, sau macar sa-l inveti sa spuna numele, prenumele si hotelul unde veti sta
o alta varianta ar fi sa apelezi la cineva care lucreaza la o maternitate, sa faci rost de o bratara din aceea, care se pune la mana mamei/copilasului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
xela, iti pot face eu o astfel de bratara cu un nr. de telefon (ca le-am facut alor mei si mi-au ramas cifre). nu te costa nimic, dar ti-o pot face abia maine dimineata si tre sa vii la mine sa o iei, ca sunt cam nedeplasabila momentan)
nu e indicat sa fie scris numele (au mai fost discutii pe-aici)
da-mi pm daca e ti se pare acceptabila ideea (ca am nevoie de amanunte tehnice)
edit: bratara de silicon e ok daca e copilul mai maricel - gasesti pe la farmacii, dar sunt destul de largi - marime copii eu n-am gasit
anca81 spune:
Uite aici www.tomybaby.ro/bratari-si-etichete-informative-85" target="_blank">bratari. Sunt si dragut colorate, fi-mea sigur le-ar purta cu placere (la 3 ani).Carla &
mami
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corap/corap.jpg)
corap spune:
a, chiar nu voiam sa sune asa nasol :( scuze, eram cu capsa pusa - consider ca e foarte dragut din partea ta ca ai cautat.
anca81 spune:
Corap
Mie chiar mi-a prins bine subiectul, aveam nevoie pentru fi-mea si efectiv mi-a iesit din minte. Sper ca si mamica care a deschis topicul a gasit in timp util.Carla &
mami
xelanoimis spune:
Din pacate inca nu am gasit nimic. Cele sugerate de anca81 in link sunt foarte dragute si seamana cu ceea ce vroiam.
corap, imi pare rau ca nu ai mai avut cifrele necesare dar ideea e foarte buna. Chiar ma gandeam sa caut si eu margelute cu cifre pentru iesirile viitoare. Daca poti sa pui poze/linkuri sa vad cum arata si cum se fac, ma apuc de impletit .
O sa fiu cu ochii pe tarabele de pe litoral si daca gasesc iau cu siguranta mai multe. Pana atunci raman la biletelul din buzunar si o sa scriu numarul de telefon cu markerul pe interiorul slipului(merci Corina). Chiar nu ma gandisem la varianta asta, desi la toate hainele de la gradinita ne-am obisnuit sa scriem numele. Copilul stie cum il cheama si adresa din Bucuresti, repetam si locurile pe unde mergem, dar cred ca daca se vede singur si se sperie nu va mai spune mare lucru.
Multumesc tuturor si daca gasesc revin cu informatii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xelanoimis O sa fiu cu ochii pe tarabele de pe litoral si daca gasesc iau cu siguranta mai multe. |
Asa sa faci. In Eforie Nord de ex. am vazut acum o saptamana astfel de bratari. Le cunosc bine, cum spuneam, de la Ana.
Rufus, Tora si iadele
![](foto.gif)