Bucurii de sept-oct 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Princess, ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui de voi! Felicitari lui Rares pentru progrese, Maria nu stie nici pe departe sa faca ce spui tu, dar nici nu fac nimic la gradinita, in 2 ani o poezie n-au invatat, asa ca ce pretentii sa am? Nu stiu cum ai avut tu timp sa te ocupi atat de rares si cu Denis prin preajma, felicitari! Sper sa reusesc si eu, macar putin .
Si eu imi fac o gramada de griji cu imbolnavirile, mai ales ca daca o tin pe Maria acasa si n-o mai duc la gradi ii fac un mare rau, din punct de vedere al limbii. Ea tot nu vorbeste germana, decat extreeeem de putin, desi o ducem de luni bune la program lung, daca as tine-o acasa ar uita si bruma pe care o stie. Iar la anul incepe scoala, deci e imperios necesar sa invete pana atunci. Imi fac foarte multe griji. E drept ca m-am gandit ca, cu cea mica sa vorbesc germana, astfel ar prinde si Maria mai repede poate. Acum nici nu vrea sa auda sa vorbesc cu ea germana, foarte rar imi da voie sa-i spun cum se numeste una-alta...
Hai ca m-am intins ca o peltea, m-am descarcat si eu.
Fug sa ma uit la pozici.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 22+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi Ani! Cosmina

Succes in noul an scolar tuturor celor care merg la gradi si la scoala.

Noi am inceput scoala si pot spune ca a fost foarte emotionant. Anii trec foarte repede si cand realizezi ca trec la alta etapa.

Duminica capul lui Victor a facut cunostinta cu un calorifer. Nu va pot spune prin ce emotii am trecut pana am ajuns la urgente si ca urmare are trei fire deasupra sprancenei drepte.

In rest intoarcerea la gradi a fost frumoasa si abia a asteaptat sa se intalneasca cu colegii, mai greu este cu trezitul dimineata.

Princess ma bucur ca ai intrat pe la noi si ca am vazut poze cu voi. Pozele sunt superbe.Rares a crescut tare mult si e frumos foc iar Denis.. ce sa mai spun are niste ochi superbi si e la fel de frumos, iar tu arati extraordinar de bine. pupici multi.

Beatrix- un pupic mare si pentru voi.

Ancuta - multumim de vizita si te mai asteptam. Pupici lui Ioana.

Lilina- poate e mai bine ca e la grupa pregatitoare pe de o parte dar pe de alta parte cred ca daca face de 2 ori grupa pregatitoare se plictiseste.

Yoanna- multa sanatate lui Mitzu si sper sa nu aveti probleme - eu am in casa eridiarom si cand incep problemele le dau fara incetare.

Alinamoro pupici Adelinei si pentru tine o .

Mergi la inceput

Uau, Alina ce bine arati si ce silueta ai!!! Iar ma apuca depresiile...
Foarte frumoase pozele, baietii sunt adorabili, Rares a crescut mult iar Denis are niste ochi superbi!
Si ca nasi ati fost foarte frumosi toti!
Cris, sanatate lui Victor!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi merci mult.

Abia acu am vazut ca tie nu ti-am raspuns.

Felicitari Mariei cea curajoase. Victor are 20 de kg. Deci Maria la 18 eu zic ca e bine. Victor are 118 cm si e tare inaltut si pare asa slab.

Si Victor a fost foarte cuminte cand l-a cusut la spranceana. Nu a plans deloc, a marait un pic cand a primit vaccinul antitetanos. A primit DIPLOMA de baiat cuminte de la spital.

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput