Bucurii de sept-oct 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
Crisnemes spune:
Lexi, multumim de cafeluta!
Lexi felicitari "deocamdata" pentru caruciorul roz. Tu ce ti-ai dorit? Stiu ca in mare nu conteaza dar asa de curiozitate.
Cred ca Cristi trebuie sa fie foarte fericit.
Crisnemes spune:
Acum imi dau seama ca am uitat sa-i uram "La multi ani!" lui David (Ignatica). Si cum niciodata nu e prea tarziu ii urez acum din tot sufletul multa sanatate si sa fie buccuros de cei dragi.
Va mai aduceti aminte cum acu 5 ani stateam si asteptam vesti....
Uite ca incet incet ne punem pe chefuit...
Sa aveti o zi minunata.
anangel_lexi spune:
Cris, ai dreptate, nu l-am felicitat pe David. La multi ani, David, sa cresti mare, fericit, cuminte si norocos! Si scuze pentru intarziere!
Cat despre bebe, recunosc ca mi-ar fi placut sa fie baietel, dar, pe de alta parte, cred ca pentru Maria e mai bine ca e surioara.
De cateva zile tot citesc subiectul de la generale, cu fetita oparita cu cafea, si nu-mi revin. Nu vreau sa-mi inchipui prin ce-a trecut bietul copil si parintii ei...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 17+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
xandrutza_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crisnemes WAW fetelor ati revenit! Cristina mamica lui Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) |
Like!! Like la postarea ta, Cris!
Si eu ma bucur sa vad animatie la subiect
xandrutza_76 spune:
La multi ani, draga David! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ii bucuri pe cei dragi! Scuze pentru intarziere!
Lexi, bine ai revenit! Imi pare rau ca nu te-ai intalnit cu Gety; de asemenea, imi pare rau ca ai avut si neplaceri in concediu.
Lakioana, felicitari pentru BB2!! Sarcina usoara, multa sanatate! Pupici lui Reby, ce mai face? O mai tin minte, ce fetita frumoasa!
Rox, felicitari pentru job! Sper sa ai parte doar de satisfactii! Am dat si eu like paginii. Ma bucur ca Daria e ok. Sper sa gasiti un laborator ceva mai ieftin.
Va tzuc!!
P.S. Noi suntem bine
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Va ofer , ceai sau cappuccino dar sa le beti incet ca eu m-am fript la limba.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 17+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Lexi, eu am crezut ca poate nu vrei sa ne vezi...
Nu, sincer, m-am gandit ca poate a fost timpul ramas prea putin sa ne putem intalni. Si eu te-am sunat cam tarzior. Am gasit nr. telefon "ascuns" prin memoria telefonului. Noroc ca l-am luat pe Sony E. care face poze bune.
Incerc sa incarc niste poze cu Maria la mare.
Asa creste Maria Diana
My weight
GETY spune:
Lexi, bobuletul tau a crescut, sau mai bine zis.... "bobuleata".
Asa creste Maria Diana
My weight