Schimbari de comportament

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

andru nu are un frate mai mic, in schimb face 90% din ce face ana.tropaie,tipa,loveste,varsa,imprastie si ...ma pupa
cand sunt odihnita, ma descurc de minune cu amandoi, invers, mult mai greu.
te pup

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Si eu am doi baieti cu diferenta de 2 ani intre ai.
Cand a aparut cel mic pe lume Dragos avea 2 ani, cel mic a fost foarte cuminte si linistit, el a beneficiat de atentie aproape 100%. Cam pe la 3 ani a inceput sa iasa la iveala gelozia, comportamentul crizelor de la 3 ani si o perioada foarte dificila pentru toata lumea.
Cel mic a inceput sa mearga si trebuia atentie maxima asupra lui, cel mare isi cerea si el portia de atentie, eu singura fara vreun ajutor incercam sa ma multiplic Acum au inceput regresele celui mare:
- a inceput sa faca pe el...."a fost un accident, mama"
- ajuta-ma sa mananc, nu pot singur
- ma doare burta, hai tine-ma in brate
A inceput cel mic sa vorbesca destul de repede pe la 1 an si 8-9 luni, cel mare a inceput sa vorbesca ca el, stalcit si deranjant pt un copil care mergea la gradi....
In cazul nostru a mers doar:RABDAREA si iar RABDAREA

Acum baietii fiind tratati la fel: adica mananca aceleasi tipuri de alimente, nu mai are niciunul pempers, vorbesc destul de corect amandoi, se joaca cam cu aceleasi tipuri de jucarii, au aceleasi activitati se inteleg foarte bine, nu mai sunt gelosi.

Cel mare rar mai are accese de frustrare (cel mic ii mai strica constructiile)dar incercam sa-i spunem ca David nu din rautate i le strica si in general il ajut imediat sa le reconstituim.
A devenit mai responsabil cu lucrurile lui (de ex. creioanele de ceara le strange imediat, sa nu i le rupa cel mic)
Cartile le pune in raft, nu le mai lasa la indemana lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

La ai mei nu am observat schimbari de comportament. Cel putin nu majore.

La inceput Anastasia , mi s-a parut ca a fost putin trista, abatuta si mai plangacioasa...plangea cam din orice.

Filip , parca a inceput sa fie un fel de "Gica contra" dar nu exagereaza. este in special asa in preajma altora. Probabil asa vrea sa iasa in evidenta.

Dar in rest, eu cred, ca sunt OK. SE joaca amandoi, il iubesc pe bebe, ma ajuta cand il schimb sau cand ii fac baita lui bebe .

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput