Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)
Raspunsuri - Pagina 16
Helenutza23 spune:
neata
vad ca multe din noi sunt coplesite de stari de lene ...
si eu, numai ca nu prea pot sta cu baietelul meu cel mare dupa mine.
el ma mentine in forma.
fetelor, lasati-o cu nasterea, mai stati un pic, nu va grabiti, cred ca mai sunt vreo 10 zile pana la primul DPN. stiu ca sunteti nerabdatoare insa bb e bine sa stea cat mai mult in burtica pt ca asa va fi puternic.
alyana ma bucur ca te-ai linistit. evident ca bebe e bine, o sa vezi, mai ai putina rabdare ![]()
am citit si mesajul tau hayat si ma bucur ca esti bine.
may, ma laudam zilele trecute ca sunt bine? mai bine taceam!
m-a cam suparat stomacul, nu stiu de ce ca nu am schimbat meniul meu "diversificat". decat ca nu am mancat seara ca mi-a fost teama de niste arsuri nocturne si asta cred ca mi-a daunat mai tare. mai bine cu arsuri decat cu dureri de stomac... cred!
didiana si eu am glicemia mica + anemie. citisem la un mom dat ca ar fi o legatura.
oanaiasi, tu intrebai ieri de miscari ale bebelusului? ca s-au mai potolit? la mine la prima sarcina la sapt 33 se dimiuasera brusc si dintr-o data incat am ajuns la eco ca imi era teama sa nu se fi intamplat ceva cu bb.
acum s-a intamplat la fel, acum veo sapt, doua bb s-a mai potolit si nu ma mai boxa asa tare. dar acum vad ca a revenit la obiceiurile lui.
aseara al meu cand m-a vazut ca ma miscam cu totul nu ii venea sa creada ca bb face asemea miscari puternice.![]()

am fost si am repetat analizele de anemie (sideremie, hemoglobina) si se pare ca sunt stationara(de vreo 2 luni). eu nu iau inca niciun trat cu pastile de Fe pt ca am problemele mele cu gastrita. desi medicul mi-a dat. am decis sa ma urmaresc lunar prin analize sa vad cum sta treaba. am hemoglobina 10, sideremia 45 ceea ce nu e chiar atat de rau, adica pt sarcina sunt admisibile valorile. eu nu imi fac sperante sa creasca valorile mai ales la cum mananc dar macar sa nu scada, asta e important.
o zi buna!
34
LenaC spune:
Seidana, o sa incerc. Oricum aflu rezultatul in vreo 2 saptamani
.
Dbunny, asa ziceam si eu... dar am urcat
.
Bujo, mersic. Eu am gasit la Miniblu, saltea cu cocos gen cea de la carefour cu 150 de ron e la reducere pana la sfarsitul lui august. Ma duc sa o cumpar dupa ce vine salariul, k deja sunt pe overdraft 

Lena -
31+
seidana spune:
eu dejan mi-am pus crocsii in geanta de spital, sincer nu ma inte de se va uita lumea cas la mine, eu ma duc la nascut nu impresionat...
Oare cate zile stam in spital? am inteles bine 3? adica cea in care nasi, una intreaga si in ultima mergi acasa? asta daca e natural si totul bine..
Lali te laudai ca tu adunai porumb? ei eu acu am trminat de sapat , greblat si plantat un stat cu margarette din jardiniera, a mai avea un stat dar nu mai pot, ca am tuns si iarba.. cu foarfeca de tuns...![]()
37+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Lali_mete spune:
Seidana e,uite de aia nu mi-am mai cumparat eu totul nou pentru spital,ci chilotii de ex,mi-am spalat 6 perechi "moartea pasiunii" din cei purtati acum in ultimele luni , le-am calcat si pus in gentuta,camasa pentru nascut e tot una veche,dar nepatata , papucii pentru dush sunt vechi,de guma, pentru salon am din intamplare o pereche noua, pijamale una noua,una mai veche ,halatul este acelasi de la Paul,pentru ca nu il prea port. Daca sunt curate,mai mult nu conteaza.Daca tot le am de ce as cumpara altele noi? Sora mea e setata pe nou,chiar m-a si certat,cum ,sa nu am eu totul nou-nout si pentru mine si pentru bebelusa? Ca doar ma duc la spital! Ma duc la spital,dar nu or sa ma primeasca daca nu am eticheta la camasa
?
Daa, adunam matasea de pe porumbul cules,si il puneam in cosuri
, ce-i drept ma miscam mai greu ca acum.Acum cred ca as fi mers si la cules
. Cand am fost acum la sora-mea am smuls fasole din gradina
, si m-a certat
.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
Lali_mete spune:
Eu am stat in spital 5 zile la prima nastere. Acum am vazut ca externeaza mai repede daca e totul in regula.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
didianana spune:
Sal fetelor. Eu azi ma simt mai bine de ieri in sensul ca nu ma mai apasa chiar asa burta acolo jos..
Sotu meu ma scoate din sarite, am gasit o masina si am vrea sa o cumparam.Acum e la verificari si eu habar n-am ce se intampla si nici nu ma anunta. E extraordinar cum ma lasa in suspans!!

31+ si mamica fericita de
3+ anisori
seidana spune:
Lali.. nici eu nu am cumparat mai nimik pt mine, chiloti am si noi si vechi( de ce sa cumpar chiloti noi care ii arunc si poate nici nu ii suport - eu nu suport moartea pasiunii- asa ca am scos niste boxeri mari si comozi de la naftalina), am o pija cu nasturi noua, 2 camasi de noapte recuperate de la mama , una nepurtata una purtata f putin- oricum nu o sa le mai port veci, halatul mi-i l-am confectionat singura dintr-o casama sin satin larga si lunga la carew i-am pus un cordon (nimeni nu stie ca nu w capot ) crocsi ii am , i-am spalat.. nici eu nu nu am vrut sa cumpar pe principiu sa ai haine noi de spital..
37+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
zubi spune:
hellouu
io sunt topita, pana acum am gatit si e crunt in bucatarie,acum stau sa imi revin un pic la racoare
ieri m-am apucat sa sun fetele care stiu cas au deja copii si sa le inteeb cum e cu nasterea asta,si mi-au zis toate ca nu e chair asa de speriat, pana la urma e ceva natural si GATA, nu mai imi e frica..pana la proba contrarie![]()
Zubi, mami
36+ cu 
minunea mea