Nu se poate asa!
Deascoperind ca in fuga editarii unui raspuns, am constatat ulterior, ca am facut o greseala de exprimare, mi se pare total nepotrivit sa nu pot sa o corectez.
Consider ca persistenta greselii imi strica imaginea aici si din acest motiv daca nu reveniti asupra acestui impediment ma voi retrage de pe acest forum!
Greseala mea poate schimba sensul raspunsului.
Desigur, puteti sa imi aduceti drept contraargument posibilitatea de a verifica raspunsul inainte de a-l trimite.Mergand pe aceasta idee puteti sa renuntati la multe dintre suculentele si acele spontane interventii postate pe acest Forum care il fac atat de original.
Asta explica si de ce adresarea catre Moderator nu are succes.
Presupun ca o analiza "la rece" imi va da castig de cauza si originalitatea acestui Forum va fi conservata.
Nu cunosc in amanunt politica Forumului.Pana acum am sezizat o anumita sinceritate si obiectivitate in abordarea unor subiecte sensibile.
DACA VETI LASA SA SE EXPRIME LIBER SI SPONTAN USERI CARE NU GASESC IN ALTA PARTE LOC DE EXPRIMARE,VA FACETI UN MARE BINE VOUA DAR SI UN MARE INTERS PENTRU ACEASTA OAZA DE AGORA,ADICA DE IMPARTASIRE A OPINIILOR.
Raspunsuri
marius spune:
Tocmai pentru ca am gandit la rece am constatat ca raportul beneficiu/risc intre a nu admite modificari ulterioare dupa o perioada de timp a unui topic este mai benefic decat dezavantajele gramaticale sau de exprimare cu atat mai mult cu cat exista functia "vizualizeaza" ina de la inceputurile acestui forum si care permite o previzualizare a unui raspuns inainte de a fi trimis si care poate rezolva in prealabil corectarea oricarei greseli de exprimare sau de sens sau de imagine si asa mai departe.
Desigur ramane la latitudinea utilizatorului daca doreste sau nu doreste sa reciteasca ceea ce trimite daca doreste sau nu sa utilizeze aceasta functie si personal ma gandesc ca o recitire a celor scrise inainte de a apasa trimite un raspuns ar putea sa elimine cu succes aceste inconveniente personale sau chiar sa ii aduca un serviciu personal descoperind ca in fapt nu de putine ori ceea ce a scris nu reprezita tocmai ceea ce ar fi dorit sa exprime.
Si eu recitind inainte de a trimite imi descopar gogomanii in exprimare pentru ca in rapiditatea tehnoredactarii gandurile imi merg mult mai repede decat scrisul.
Deci raspunsul la intrebarea pusa este negativ.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Am sters raspunsurile off topic. Intrucat este o sectiune de anunturi tehnice, probleme, sugestii as aprecia daca raspunsurile date de altii decat de administratie ar fi on topic fata de intrebarea,problema si sau sugestia ridicata de un utilizator.
Pentru noi aceasta sectiune este oarecum dedicata deoarece reprezinta in mod cert o legatura directa intre noi si utilizatori nu atat intre utilizatori. Nu am restrictionat posibilitatea de adaugare a unor raspunsuri de catre utilizatori, altii decat cel care a initiat topicul din considerente de deschidere, insa mentionez faptul ca rasunsurie off topic sunt in general de evitat in mod special la aceasta sectiune.
In final aas dori de asemenea sa precizez ca orice problema deschisa de un utilizator este tratata absolut identic, adica citita cu exact acelasi interes din partea noastra noi neavand clasificari predefinite a importantei lor. Pentru acel utilizator este o problema, pentru noi este o problema ridicata si care necesita un raspuns pertinent.
Multumesc pentru intelegere.
b.nica spune:
Marius,de ce nu intelegeti voi ce doream sa transmit!
Sunt un internaut modest adica nu ma plimb prin multe locuri,ceea ce ma leaga de Forumul DC sunt tocmai user-ii acestuia care sunt inteligenti,spontani si sufletisti.
Daca voi ne obligati sa ne autocenzuram raspunsurile inainte de a le trimite, stricati jumatate din mesajul simtit in acel moment.
Autocenzura asta imi aminteste de vremuri regretabile cand nu vorbeam pana nu imi cantaream cuvintele!
Edit.Na, am vrut sa verific daca pot si aici!
Stii de la ce m-am ambalat?De la "Bucatarie",pai nici acolo sa nu pot sa modific o greseala?Este absurd,cel putin acolo este greu de inteles!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Marius,de ce nu intelegeti voi ce doream sa transmit! Sunt un internaut modest adica nu ma plimb prin multe locuri,ceea ce ma leaga de Forumul DC sunt tocmai user-ii acestuia care sunt inteligenti,spontani si sufletisti. Daca voi ne obligati sa ne autocenzuram raspunsurile inainte de a le trimite, stricati jumatate din mesajul simtit in acel moment. Autocenzura asta imi aminteste de vremuri regretabile cand nu vorbeam pana nu imi cantaream cuvintele! Edit.Na, am vrut sa verific daca pot si aici! Stii de la ce m-am ambalat?De la "Bucatarie",pai nici acolo sa nu pot sa modific o greseala?Este absurd,cel putin acolo este greu de inteles! |
O sa modificam aceasta functiune la Bucatarie sa fie editabila.
b.nica spune:
Multumesc Marius!Poate extinzi si la "Casa noastra,dulce casa" ca sa fie pomana intreaga!
LaLa_20 spune:
asta e un abuz...eu chiar am nevoie sa imi sterg ultimul post de la subiectul meu...daca nu se revine la vechea forma,care ne permittea sa editam si sa stergem propriile postari cer inca o data inchiderea useri lor mei lala_20 si pink heart...Vreau doar daca se poate cumva sa paztrez propriile postari de la 2 subiecte ale mele.
admin spune:
Am modificat La Bucatarie si Casa noastra sa fie posibila editarea 20 zile in loc de 20 de ore. Cand l-am configurat am setat gresit.
Lala_20: la ce forum este subiectul la care faci referire sa verific.
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 cer inca o data inchiderea useri lor mei lala_20 si pink heart... [ |
???
Whatever happens don`t let go of my hand!
pink_heart spune:
hannen care e intrebarea ta?eu sunt si pink_heart si LaLa_20...nu mai folosesc decat primul cont mentionat...am vrut sa inchid contul lala_20 cand l-am deschis pe celalalt dar nu am stiut cum,mi-ar fi placut chiar sa pot cumva sa imi transfer punctele.Contul nou nu l-am facut asa de fitze...doar ca pe cel vechi imi citeau postarile anumite persoane care eu nu doresc sa fie la curent cu ce sa intampla in viata mea.
Admin la forumul in 1 sau in 2...
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe