Aspirante optimiste > 20 ani (704)
Raspunsuri - Pagina 15
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bettercy Mai sus obtinusem sarcina natural, fara stimulare. Ylari, am pierdut doua sarcini. La prima aveam programare cu doctorul la 8 saptamani si am pierdut-o spontan cu cateva zile inainte de 8 saptamani. Pe a doua am pierdut-o tot la 8 saptamani. Initial doctorii s-au gandit ca e ceva genetic dar testele genetice au iesit ok. Apoi au descoperit un MTHFR heterozigot pt care iau vitamine. |
Ce vitamine iei scumpa? Tot MTHFR am si eu doua heterozigote

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
| citat din mesajul lui DenyAnd si apropos de ovulat de 2 ori, nici eu nu cred asta, ca nu e posibil asa ceva. Nush' de ce am zis-o mai sus Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
Ce simpatica esti, Deny!
Fetelor stie cineva Fertility asta iti zice si cand sa ne testam?
POZE
Mami de Eva scumpa
DenyAnd spune:
Si de FF ce bine era daca era in romana, ca cu engleza asta ma cam chinui pe ea.
Treb de cautat mult prin FF daca se poate si de testat. Reuseam eu sa dau de capat daca era in romana![]()
Acuma ma chinui sa-mi fac o noua chart si nu stiu de unde
, si ma mia chinui sa dau de chart-ul care adeneori l-am facut.
Ufff cu FF

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
gabyv spune:
Buna 
Da FF spune jos sub grafic cand trebuie sa te testezi si arata si pe grafic numaratoare inversa la la 5 la 1 si ziua de test e marcata cu T.
Eu zic ca se poate ovula cu ambele ovare, am o prietena care are gemeni, iar cand avea 5 sapt a facut eco si se vedea clar primul bebe si un punct mai mic, venind din celalalt ovar si dr nu a stiut ce e. A zis ca poate e un alt bebe si peste 3 sapt asa era, 2 bebelini si distantati la eco. 
Ah si eu am ovulat cu ambele in prima luna de stimulare 
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Da FF spune jos sub grafic cand trebuie sa te testezi si arata si pe grafic numaratoare inversa la la 5 la 1 si ziua de test e marcata cu T. Eu zic ca se poate ovula cu ambele ovare, am o prietena care are gemeni, iar cand avea 5 sapt a facut eco si se vedea clar primul bebe si un punct mai mic, venind din celalalt ovar si dr nu a stiut ce e. A zis ca poate e un alt bebe si peste 3 sapt asa era, 2 bebelini si distantati la eco. ![]() Ah si eu am ovulat cu ambele in prima luna de stimulare ![]() |
Aha, cred ca de asta am zis eu ca de ovulat de 2 ori, ca mi-am amintit ca am vazut asa caz la tv, o gravidutza avea 2 copii in burtica ei, copii avea o diferenta de varsta 2 saptamani, daca nu gresesc.
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
DenyAnd spune:
Eu pe FF vreau sa bag TB din luna trecuta cand am ramas gravida. Si nu pot gasi unde sa deschid un nou grafic
Lasa ca incerc maine, ca azi sunt obosita rau.
Ma duc azi la
mai devreme![]()
Va pup pe toate si somn usor

Tin pumnii pt testarile de maine

Si saptamana asta sa ne auzim cu vesti bune![]()
YLARI spune:
Aoleu, la nani deja?
OK, noapte buna!
Mihaelafalt, pupici multi m-am gandit la tine acum.
Bettercy cand poti daca poti zi-mi si mie ce vitamine iei tu.
Doamne ajuta-ne
sa fim si noi gravidute 
POZE
Mami de Eva scumpa
Bettercy spune:
Ylari, eu am C677T genotip heterozigot. Iau vitamina B6, vitamina B12 si 1200 mg de acid folic. Mi-au facut saptamana trecuta un test sa vada daca dupa o luna de vitamine a scazut homocisteina dar nu am inca rezultatul. O aveam 10 inainte, doctorul zice ca i-ar placea s-o vada pe la 5. Daca nu a scazaut suficient, o sa mareasca doza de acid folic.
Nu stiu daca am mai zis, mi-au mai descoperit un polip pe uter si l-au extirpat acum doua luni...doctorul zice ca si ala posibil sa fi fost o cauza daca sarcina s-a implantat pe langa el.
Ce sa zic? Doctorul nu e convins ca mutatia mea e clar o cauza de pierdere de sarcina...de aia imi da si progesteron. O sa acopere toate semnele de intrebare, in speranta ca nu se va intampla din nou.
Bettercy spune:
Gaby, or exista si femei care ovuleaza natural cu ambele ovare. :)
Cand mi-au facut mie ecograful la spitalul ala de specialitate, au venit trei proesori in camera de ecograf, sa vada minunea lumii, femeia care ovuleaza natural cu doua ovare. Nu a fost sa fie.![]()
miky82 spune:
Neatza fetelor, poftiti la o 
Am reusit sa citesc din urma...asa imi place cand este activitate pe aici
Deny imi pare rau pentru cele intamplate dar nu iti pierde speranta fii optimista asa cum ai fost si pana acum.
Fetele care urmeaza sa se testeze le tin pumnii sa fie 
va
pe toate
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!