Nasterea la Arcadia - Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura13 spune:
DadaIna multumesc mult de tot, sper sa ma invrednicesc si eu si sa ma pun pe drumuri
debridat am primit eu la primul copil, tot pt ca nu avea scaun. el facea doar o data la 5-6 zile, ii puneam supozitor, singur nu a facut deloc pana la 6 luni cand am inceput diversificarea. desi pediatra ne-a spus ca e normal chiar si asa pt copiii alaptati exclusiv, pana la urma, deoarece il durea f tare burtica din cauza absentei scaunului, ne-a dat debridat. la noi nu a avut nici un efect.
noapte usoara
madline82 spune:
Eska, multa bafta maine! Iti tinem pumnii, sa fie totul bine si bebe sanatos!
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
ionelamaria spune:
Seara buna
Tot incerc sa-mi fac timp sa pun un link despre scaunul bebeilor cu poze . AVERTISMENT: arata ca.... scaunul... adica pentru cele mai sensibile ... cu grija.
www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging" target="_blank">AiciLinkul de care ziceam
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
lalic spune:
am gasit la carrefour hartie igienica cu hello kitty
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.
Ai grija de noi Doamne
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Seara buna Tot incerc sa-mi fac timp sa pun un link despre scaunul bebeilor cu poze . AVERTISMENT: arata ca.... scaunul... adica pentru cele mai sensibile ... cu grija. www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging" target="_blank">AiciLinkul de care ziceam Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu |
Ionela, multumesc pt site, f util, pe la poza 3-4 mi se parea ca incepe sa miroase in jurul meu:))..arata cam nasol cel cu alimentatie solida..uff..ma ia cu fiori!
madline82 spune:
citat din mesajul lui lalic am gasit la carrefour hartie igienica cu hello kitty deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi 35, 36 sau 37 sapt. Ai grija de noi Doamne |
Esti zapacita rau LAlic, intrebare, hartia o va folosi sophia?
bam98 spune:
[quote]citat din mesajul lui lalic
Buna seara fetiliAm fost azi la Arcadia la consultul preanestezic (povestesc pt burticile ce urmeaza).
Am avut trimitere de la medicul de fam dar pt gineco si n-am platit nik.
Dimineata exudatele, analize sange si EKG, super rapid si OK, la amiaza intalnirea cu medicul anestezist si medicul da garda, iar intrebari, discutii mi-a placut si la final consultul cu dr mea care mi-a facut eco.
Am 36 saptamani si voi naste pe 24 august la ora 11.00.data fixata!
A ramas sa revin cu detalii despre consultul preanestezic si intalnirea cu medicul de garda, dar se pare ca Lalic a fost mult mai promta
Lalic, la eco a verificat doar bataile inimii sau ti-a mai spus si altceva pe langa?
LenaC spune:
citat din mesajul lui lalic Buna seara fetiliAm fost azi la Arcadia la consultul preanestezic (povestesc pt burticile ce urmeaza). Am avut trimitere de la medicul de fam dar pt gineco si n-am platit nik. Dimineata exudatele, analize sange si EKG, super rapid si OK, la amiaza intalnirea cu medicul anestezist si medicul da garda, iar intrebari, discutii mi-a placut si la final consultul cu dr mea care mi-a facut eco. Am 36 saptamani si voi naste pe 24 august la ora 11.00.data fixata! deConstantin Octavian 12 ani deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi 35, 36 sau 37 sapt. Ai grija de noi Doamne |
Lalic, felicitari si multumim pentru informatii pretioase
Lena - 31+