Nasterea la Arcadia - Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 15
ionelamaria spune:
Ziua buna fetele,
Cam lenese in w-e. Probabil etreceti in familie
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black ce de-a mamici active pe acest forum, si ink din iasi, pe cel de garvidutze si mamaici din iais miscarea este slaba!!! am sa intervin si eu in discutiile voastre daca o sa-mi permiteti! o zi buna la toate!!! pupicii sunt pt bebelushi! |
Bun venit!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
DadaIna spune:
Neata fetelor!Noi ne pregatim sa iesim la plimbare in Copou.Mada vad ca la Pedlife fac eco de sold pana la 6 luni la bebelusi.
Uite:
http://www.pedilife.ro/Ecografie%20sold%20sugari.html
O duminica frumoasa!
ionelamaria spune:
Lena, practic putem incerca sa le cerem orice.... nu stiu cat vor respecta ei. Problema e ca, uneori sunt considerate mofturi neavizate parerile noastre. Nu stiu la Arcadia... abia astept sa vorbesc pe indelete despre nastere si bebe.... si deja ma si vad privita ca o ciudata
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu
madline82 spune:
DA, o sa sun maine sa ne programam.
Mamici si burtici, nu facem o intalnire in natura?
DAda, eu de mult eori am mers in copou si eram singurica, mi-era asa urat, ma uitam al alte mamici...ce sa fa, nu am nici o prietena cu copials mic cu care sa ies, am zis mereu ca imia udc o carte sa citesc, dar tot timpul uit;))
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
gravidacori spune:
buna fetelor
oana.irina m-a intristat vestea ta.iti doresc multa putere si rezolvarea problemei usor si repede.citind treaba asta la tine,ma bucur ca am facut si eu eco la ciresica mea..am facut-o la arcadia,costa120lei la dr botez catalin ,fata avea 7 spre 8 saptamani.la noi slava domnului totul e ok.
capul sus ca va fi bine
oana.irina spune:
Am iesit si noi ieri in parc. Am stat mai bine de o ora. A fost prima iesire. Nu stiu daca i-a placut, pt ca a dormit tot drumul. Din parc am mers pana la Metro si am asteptat in masina pana a mers sora-mea sa vada daca gaseste o chestie. In tot acest timp a dormit, iar acasa... a inceput distractia. A fost tare agitata si a tot plans din cauza colicilor. Ne-am cam panicat ca nu intelegeam ce are, ca nu a mai facut asa pana acum. Astazi i-am luat espumisan. I-am dat deja o doza. Sper sa ii mearga mai bine, sa o linisteasca.
oana.irina spune:
Cori, merci pt gandurile bune!
E bine ca ai facut-o. Nu stiu daca am inteles eu gresit, ca m-am zapacit total cand mi-a spus dr ca e o problema la piciorulsul drept, dar parca mi-a spus ca intre 2 si 6 sapt se face ecografie, dupa asta cica se calcifica oasele si nu se mai vede bine. Cred ca am inteles gresit si ma bucur pt ca la control, dupa 3 luni, nu vreau sa ii fac radiografie.
Intr-un fel m-am resemnat. A fost sora mea astazi si a luat trimiterea de la spitalul de copii, pe care o lasase dl dr acolo. Maine il sun sa imi spuna de unde sa iau dispozitivul si apoi sa mergem sa il montam.
madline82 spune:
Oana, ma bucur ca esti mai linistita..ai sa vezi ca va trece f repede timpul.Vezi sa respecti indicatiile referitoare la ore pt espumisan, eu nu ii dadeam fetitei mele cum scria pe prospect, uneori mai uitam si saream cate o doza si imi facea un show..Si scoate-o de acuma in fiecare zi la aer, ca lor le palce mult!
aditu_st spune:
Salutare tuturor, mamici si burtici...sunteti foarte active si sunteti si din Iasi...va citesc de prin ianuarie...atunci am nascut-o si eu pe fetita mea Sofia (la Arcadia); am alaptat exclusiv pana la aproape sase luni si am inceput intre timp diversificarea, binenteles continuam alaptatul (avem experienta de la Tudor...pe el l-am alaptat pana la un an si patru luni) ; sper sa ma primiti in clubul vostru.....si sa discutam diverse lucruri despre aceste minuni dragi...
de Tudor, 17.03.2008 si de Sofia, 31.01.2011
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aditu_st Salutare tuturor, mamici si burtici...sunteti foarte active si sunteti si din Iasi...va citesc de prin ianuarie...atunci am nascut-o si eu pe fetita mea Sofia (la Arcadia); am alaptat exclusiv pana la aproape sase luni si am inceput intre timp diversificarea, binenteles continuam alaptatul (avem experienta de la Tudor...pe el l-am alaptat pana la un an si patru luni) ; sper sa ma primiti in clubul vostru.....si sa discutam diverse lucruri despre aceste minuni dragi... de Tudor, 17.03.2008 si de Sofia, 31.01.2011 |
Bine ai venit printre noi..vad ca Sofia e acum un nume la moda..Cum ai nascut,cu cine, cate kg a avut bebe si cati cm, ca sa te trecem la mamici cand facem capitol nou!