Nasterea la Arcadia - Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ziua buna fetele,
Cam lenese in w-e. Probabil etreceti in familie

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

ce de-a mamici active pe acest forum, si ink din iasi, pe cel de garvidutze si mamaici din iais miscarea este slaba!!!
am sa intervin si eu in discutiile voastre daca o sa-mi permiteti!
o zi buna la toate!!! pupicii sunt pt bebelushi!

Bun venit!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!Noi ne pregatim sa iesim la plimbare in Copou.Mada vad ca la Pedlife fac eco de sold pana la 6 luni la bebelusi.
Uite:
http://www.pedilife.ro/Ecografie%20sold%20sugari.html
O duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lena, practic putem incerca sa le cerem orice.... nu stiu cat vor respecta ei. Problema e ca, uneori sunt considerate mofturi neavizate parerile noastre. Nu stiu la Arcadia... abia astept sa vorbesc pe indelete despre nastere si bebe.... si deja ma si vad privita ca o ciudata

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

DA, o sa sun maine sa ne programam.

Mamici si burtici, nu facem o intalnire in natura?
DAda, eu de mult eori am mers in copou si eram singurica, mi-era asa urat, ma uitam al alte mamici...ce sa fa, nu am nici o prietena cu copials mic cu care sa ies, am zis mereu ca imia udc o carte sa citesc, dar tot timpul uit;))

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetelor
oana.irina m-a intristat vestea ta.iti doresc multa putere si rezolvarea problemei usor si repede.citind treaba asta la tine,ma bucur ca am facut si eu eco la ciresica mea..am facut-o la arcadia,costa120lei la dr botez catalin ,fata avea 7 spre 8 saptamani.la noi slava domnului totul e ok.
capul sus ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Am iesit si noi ieri in parc. Am stat mai bine de o ora. A fost prima iesire. Nu stiu daca i-a placut, pt ca a dormit tot drumul. Din parc am mers pana la Metro si am asteptat in masina pana a mers sora-mea sa vada daca gaseste o chestie. In tot acest timp a dormit, iar acasa... a inceput distractia. A fost tare agitata si a tot plans din cauza colicilor. Ne-am cam panicat ca nu intelegeam ce are, ca nu a mai facut asa pana acum. Astazi i-am luat espumisan. I-am dat deja o doza. Sper sa ii mearga mai bine, sa o linisteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Cori, merci pt gandurile bune!

E bine ca ai facut-o. Nu stiu daca am inteles eu gresit, ca m-am zapacit total cand mi-a spus dr ca e o problema la piciorulsul drept, dar parca mi-a spus ca intre 2 si 6 sapt se face ecografie, dupa asta cica se calcifica oasele si nu se mai vede bine. Cred ca am inteles gresit si ma bucur pt ca la control, dupa 3 luni, nu vreau sa ii fac radiografie.
Intr-un fel m-am resemnat. A fost sora mea astazi si a luat trimiterea de la spitalul de copii, pe care o lasase dl dr acolo. Maine il sun sa imi spuna de unde sa iau dispozitivul si apoi sa mergem sa il montam.

Mergi la inceput

Oana, ma bucur ca esti mai linistita..ai sa vezi ca va trece f repede timpul.Vezi sa respecti indicatiile referitoare la ore pt espumisan, eu nu ii dadeam fetitei mele cum scria pe prospect, uneori mai uitam si saream cate o doza si imi facea un show..Si scoate-o de acuma in fiecare zi la aer, ca lor le palce mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditu_st spune:

Salutare tuturor, mamici si burtici...sunteti foarte active si sunteti si din Iasi...va citesc de prin ianuarie...atunci am nascut-o si eu pe fetita mea Sofia (la Arcadia); am alaptat exclusiv pana la aproape sase luni si am inceput intre timp diversificarea, binenteles continuam alaptatul (avem experienta de la Tudor...pe el l-am alaptat pana la un an si patru luni) ; sper sa ma primiti in clubul vostru.....si sa discutam diverse lucruri despre aceste minuni dragi...

de Tudor, 17.03.2008 si de Sofia, 31.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditu_st

Salutare tuturor, mamici si burtici...sunteti foarte active si sunteti si din Iasi...va citesc de prin ianuarie...atunci am nascut-o si eu pe fetita mea Sofia (la Arcadia); am alaptat exclusiv pana la aproape sase luni si am inceput intre timp diversificarea, binenteles continuam alaptatul (avem experienta de la Tudor...pe el l-am alaptat pana la un an si patru luni) ; sper sa ma primiti in clubul vostru.....si sa discutam diverse lucruri despre aceste minuni dragi...

de Tudor, 17.03.2008 si de Sofia, 31.01.2011

Bine ai venit printre noi..vad ca Sofia e acum un nume la moda..Cum ai nascut,cu cine, cate kg a avut bebe si cati cm, ca sa te trecem la mamici cand facem capitol nou!

Mergi la inceput