frustrarea unei vieti pe care o doream altfel...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

chiar acum am intrat pe net si m am interesat de cursurile de masaj pe care mi le a recomnadat cineva aici si sunt extrem de incantata,valoarea cursului este de 600 de ron ma pot duce doar de 2 ori pe sapatamana si tine 10 saptamani.M am orientat spre masaj somatic(parca asa i zice)anticelulitic mai precis si eu zic ca acum se cauta asa ceva.Deja ma simt mai bine
luni am sa ma interesez despre ce e vorba si in septembrie sper sa incep , va multumesc din suflet pentru idei ,pentru suport,pentru tot
Meritati 1000 de floricele din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bravo Nikol......e perfect ca si inceput.eu iti recomand sa faci si pentru probleme medicale....muschi,relaxare.....sa sti ca si cu 30 de ron sedinta si tt iti gasesti clienti mai ales ca poti sa mergi si la domiciliu.....la batrani,poti cauta clienti pe la aziluri,pe la caminele de batrani.......pe la saloane de osmetca si masaj....serioase nu de alea......ehe....ai multe posibilitati.Se castiga cat de cat ok in industria asta jocurilor...pastreaza-l deocamdata..stiu ca si sotul meu lucreaza tot in domeniu...ma refer la job-ul tau actual,poti face si suplimentar.Incearca si manichiura pedichiura iar se cauta....multe femei cauta pe cineva de incredere la care sa vina de cate ori au nevoie sau care sa vina acasa....etc.
pup

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ma bucur sa-ti vad optimismul si ma bucur cand membrii isi aduc aportul la bunastarea/fericirea cuiva!

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

singuratatea ma omoara si am si o fire dificila in sensul ca nu am incredere in oameni absolut deloc,sunt o fire deschisa si sociabila insa in adancul sufletului meu nu stie nimeni ce se ascunde,e ca o masura de precautie....
zilele astea am sa interesez despre cursurile respective sper sa fie seriosi ma gandesc ca dca au pagina pe net si diverse chestii nu au cum sa fie tepari cum inatnesti atat de des
m am gandit sa incep cu masaj de intretinere anticelulitic poate ma angajez la un salon ceva si in timp am sa fac si cel de terapie...
va multmuesc pentru suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

cineva a scris mai sus de asistenta la oftalmologie... la unele cabinete particulare angajeaza fara sa ai vreo specializare in domeniu... incearca asa.
eu am invatat optica medicala si am lucrat si in cabinet ofta... iar colega era inginer... cea ce a venit dupa mine lucrase la teatru, avea doar liceul terminat... deci se poate... incearca poate ai noroc, nu sti peste ce om dai
mult noroc iti doresc...
andacos , tu tare bine le zici... m-am mutat sg cu copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Claudia,ma bucur sa "te revad"si sper din suflet sa-tzi fie bine!Bafta multa in noul inceput!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

am citit mesajul tau si as vrea sa te incurajez altfel, pentru asta te rog sa imi dai adresa ta de email,vreau sa iti trimit ceva, daca doresti.

Mergi la inceput

nu stiu cum sa trimit mail ul pot sa l las aici sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Buna nikol, felicitari pentru BAC si pentru eforturile tale de pana acum.
As vrea sa-ti scriu despre oportunitatile care exista acum de a te califica in diverse domenii gratuit.La ora actuala sunt in derulare multe proiecte in cadrul POS DRU(Dezv Resurselor Umane) in cadrul carora se organizeaza cursuri pentru diferite grupuri tinta(someri,angajati,femei etc),cursurile sunt finalizate cu certificat CNFPA ,deci sunt recunoascute.
Eu una am facut in ultimii 3-4 ani mai multe cursuri de acest gen unele dintre ele m-au ajutat mai mult decat diploma de inginer pe care o am.
Iti trimit mai jos doua linkuri unde poti gasi astfel de cursuri:

http://www.re-start.ro/index.php/resurse-cariera

http://www.formare.info.ro/tags/fara-taxa.html

Mult succes in tot ceea ce iti propui.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikol24

nu stiu cum sa trimit mail ul pot sa l las aici sau cum?

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

scuza-ma te rog ca nu am mai intrat pe forum, adresa mea de email este kovacs.cristina@yahoo.com; scrie-mi tu ca sa aflu adresa ta.
Ciao

Mergi la inceput