Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
salutare si de la noi...
Natalia, sunteti superbi...am savurat pozele voastre...aia mica e o dulceata...de cele doua printese mari...ce sa mai zic...
mi-a placut mult tinuta ta...de unde ai achizitionat-o?![]()
ginette, mada, uff, pacatoasa otita asta...
Eric a avut una anul trecut, intre craciun si revelion(de fapt a durat mai mult vindecarea)...dar cu febra mare, 39.4...nu dormea bine, se trezea urland, nu manca, era pe antibiotice, program de urlete de la durere...ufffff...nici nu vreau sa-mi amintesc...
sanatate multa va doresc...
sanatate multa tuturor, mai ales gradinarilor...ca ei sunt tare expusi,saracii...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca.b spune:

Multumesc de urarile de ziua mea (de aici de pe FB)
N-am mai intrat de mult, vorba Roxanei, am primit mail de la Dc...![]()
Natalia, felicitari pentru fetele minunate, Ilinca e o papusa!
Elenutza, mama ce copil atomic ai! Bravo Evei pentru ca e curajoasa si independenta, chiar daca asta se lasa citeodata cu accidentari.
Roli, imi pare rau, condoleante! Iar legat de munca, nici nu mai am cuvinte...foarte nasol sa ti se intimple asa... 
Dany, Mada, Roxana, sanatate multa copiilor...sper ca deja sunt mult mai bine
Alinush, ce curajosi ati fost sa o luati de la capat! Felicitari si acomodare usoara!
Eliza, felicitari pentru sarcina si sa dea Dd sa fie totul perfect!
Despre noi, ce sa va mai zic, Stefan e un mare smecher. Merge la gradinita, program lung, e foarte fericit acolo, deoacamdata nu ne-au prins nici bolile...
Acum e la mama, de aseara, ma pregatesc sa merg sa-l recuperez. maine mergem la tara, la strabunica lui stefan, e ziua ei si ii facem o surpriza.
Pupici tuturor! si promit sa intru mai des...(daca o sa mai tina computerul...incerc sa-mi instalez unul nou, dar nu ma duce capul sa termin treaba
...asa ca luni dimineata mergem la doctorul de computere sa ne rezolve)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Buna zuzici,
Am putin timp si am intrat sa va mai citesc.
Am vazut pozele Nataliei...sunteti o familie perfecta cu 3 fete frumoase foc
Tare mandru cred ca se simte tati
!
Multa sanatate Sofiei si Adelei
. Tare nasoale sunt otitele astea...sa nu cedeze dupa atata antibiotic
.
Despre noi...Daria iar a stat acasa de marti incoace...luni seara dupa ce a venit de la gradinita a facut 38,8, luni noapte un frison puternic care a tinut-o vreo 40 de minute dupa care febra 40, iar marti pe la 11 iar febra aproape 40
. Am fost cu ea la dr si in afara de gat putin rosu nu i-a gasit nimic. I-am facut si analize la pishu si de sange care au iesit relativ ok..au indicat doar o infectie virala. A mai facut intr-o seara 38.3 dar in rest nu a aparut alt simptom. Pana aseara, cand spaland-o pe dinti, mi-a zis ca o doare jos in dreapta. Cand m-am uitat in spatele ultimei masele sangera, asa ca banuiesc ca ii apare una din maselele definitive, care ar trebui sa apara la 6 ani
. Acum ma gandesc ca din aceasta cauza o fi facut si febra...
Aaa si bineinteles ne mai confruntam cu ceva...stiu ca s-au mai plans si alti clopotei...cu dureri de picioruse, jos la glezna. S-a trezit azi noapte si a plans in hohote de durere. I-am dat niste nurofen si cu chiu cu vai s-a linistit si a adormit. Voi cum procedati in asemenea cazuri?
Hai ca am scris...sper sa aveti rabdare sa cititi
...
Va pup si voi incerca sa mai intru, mai ales ca saptamana viitoare, fiind vacanta, Daria va fi la tara.
kalosalina spune:
Gata, avem si confirmarea ca ne apare maselutza! Se vede deja un colt destul de maricel...acum nu stiu ce sa zic..o fi de bine, o fi de rau faptul ca i-a iesit cu 2 ani mai devreme
. Trebuie sa facem o vizita la dentist
. Pupici
irlandeza spune:
Buna seara la toata lumea.
Abia v-am mai gasit, ce mult a trecut de cand nu am mai intrat pe forum........... parca timpul nu imi mai ajunge.......
Sper ca toata lumea-i bine.....am sa citesc cate ceva , sa ma informez.
Si ma i vroiam sa urez celor ce poarta numele Sf. Dimitrie, un sincer La multi ani ! Si sanatate multa.
Va pupam
Ioanact spune:
Buna!
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Dumitrie (Dumitru), Izvoratorul de mir!
Acest Sfant sa va ocroteasca si multa sanatate!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
anca.b spune:
Alina, bine ca ati descoperit de unde veneau problemele. Nu cred ca e vreo pb ca ies mai repede maselutele...oricum cred ca va dura destul de mult pina sa iasa de tot...o vizita la stomatolog nu strica, totusi.
Irlandeza, bine ca mai treci pe aici! cum mai sunteti?
Eu ma chinui de citeva zile sa-mi instalez un nou computer...greu cu tehnica asta! si cu know-how-ul de acum 15 ani! sper sa reusesc intr-un final...![]()
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
fetelor, azi m-am intors de la Roma. Coplesitor...asta este cuvantul! Recomand celor care merg hotelul ROMAE, in zona Termini (partea curata), unde una din fetele de la receptie este romanca...ne-a fost de mare ajutor si in plus a contat mult ca am avut siguranta ca nu dispare ceva in camera (cameriste tot romance - faceau o curatenie exemplara)
Am stat 4 nopti dar am prins pline doar trei zile asa ca prima am vazut Vaticanul si biserica Sf. Petru, a doua galeriile Borghese, Fantana Trevi, Pantheonul, Pt Spaniei, Pt Navona si a treia Forumul roman, Colosseumul si seara un pic de shopping. Sunt convinsa ca nici intr-o saptamana nu aveai timp sa vezi piesele importante...
De maine incepe si Tudor gradi...in vacanta asta a stat cu buni. La Roma nu l-am luat...
Va pup acum...descarc pozici!
miky_mamica spune:
Buna seara,
Dupa un timp indelungat dam si noi semne de viata ... am primit un mail ca n-am mai trecut de ceva vreme pe aici si ....
Pot sa va spun ca suntem in casuta noua
, numai a noastra, ca baiatul meu s-a acomodat f bine in noul nostru camin (pe care abia am terminat de amenajat), ca ne merge binisor cu gradinita .... am mai cules si noi virusi de acolo dar a fost darnic tare si i-am imprastiat peste tot ... la mami, la tati,la bunici ....
Vad ca pana acum a rezistat destul de bine si vroiam sa va intreb ce tratamente de imunizare folositi???
In rest la mine jobul merge bine, sunt multumita, putin cam lung programul dar nu ma pot plange ...
Luca e pe zi ce trece mai nazdravan, tot timpul culege "perle" de peste tot si le reda acasa si cateodata imi face parul maciuca de ce aud ... dar toate trec ...
Merge cu placere la gradi, coloreaza cu spor, poate cu prea mult spor, stie o multime de poezii si cantecele si cand avem musafiri toata lumea trebuie sa auda repertoriul si abia apoi putem sta de vorba ...
Cel mai frumos lucru din ultimele zile auzit de la el a fost: " chiar daca tu ma tot certi eu tot te iubesc mami!" - asa ca nici sa-l mai cert nu mai pot ca ma uimeste cu niste replici de om mare ....
Va pup pe toate dragele mele mamici de clopotei si promit ca revin curand si cu poze.
cristacoman spune:
Buna seara, dragi zuzici.
Ieri am nascut-o pe Anastasia Elena. Datele sunt identice cu ale Antoniei, 3300 greutate si 51 cm. Este sanatoasa si mancacioasa. Maine plecam acasa. Eu ma simt minunat, am nascut usor, cu 3 zile inainte de data aproximata.
Va pup si intru in curand sa va dau de veste.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 3 + Ani si bebe Anastasia in burtica, 31 sapt.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."