Iul-Aug 11-Bv Morenna,Anca,Miha!Hai Lulu&Feli!(82)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Cred ca mi am dat seama in ce conditii apare poza de profil. Apare in conditiile in care esti logat la profil personal intr o alta pagina. Cum iesi de pe profil personal, cum dispare si poza!!! Roberta, parca tu cereai clarificari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Babyblue, eu de fiecare data cand ma scol noaptea sa o alaptez pe madam a mea, sau sa o alin de durerile colicilor ma gandesc ca acolo undeva poate multe mamici din odiseea noastra sunt treze si alaptam la unison, ceea ce ma face mai puternica! Asta e unul din primele ganduri ale mele cand ma scol! Ma gandesc la fiecare mamica care e treaza in acelasi moment si i transmit toata dragostea!!

A propos, nu v am spus, iubita mea Imi s a nascut cu un extra digit la degetul mare de la mana stanga. Se poate vedea in una din pozele de pe forum. O s o programeze curand la operatie estetita, cica pe la 4 luni e programarea si pe la 1 an o opereaza! Sotul a poreclit o DEGETZICA!!! Si avea niste talpitze imense cand s a nascut si tot sotul a poreclit o si Hobbit feet!!! Adica pentru cine a vazut 'Lord of the rings' acolo sunt personajele alea numite Hobbits si au picioarele mari mari!! Ce a mai fost si in capul sotului asta al meu!!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

esti o dragutza. diseara iti transmit si eu pupici knd o sa a alaptez hiena.:)

n o sa va vina sa credeti, dar eu alaptez uitandu-ma tot la filme coreene. la acelasi serial la care ma uitam si in spital.:))) si asa urmaresc si cat a supt. pe minute.:))

eu din pacate nu mai pot vedea pozele de pe forum. nu mi se mai deschide la mail, sectiunea photos. m-as fi uitat cu placere la degetiza ta si la noii veniti.
ma bucur mult ca sotul tau o iubeste asa mult pe cea mica.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Lissa si eu sunt cu hemoroizii ..adica ei cu mine Am unul capos (pe langa alti 2 ) care nu vrea sa se retraga deloc .

Despre:
- pampers Premium care...noi am avut la inceput, dar nu mi-au placut pt ca am avut impresia ca-l strangeau...ii ramaneau toate dungile de pe el pe fundulet si pe picioruse de la elasticul ala.

-tinut in brate: - cred catoti copiii vor sa stea in brate O sa se dezobisnuiasca ei incet incet...De fapt nu cred ca este "dezobisnuiala" mai mult cred ca o sa gaseasca activitati mai interesante de facut decat sa stea in brate si sa doarma/sa se uite pe pereti

Ramona ai incercat sa il iei pe Iustin cu tine in pat.Poate se linisteste...zic si eu

Incearca si crema de galbenele pt fundulet...este f buna (daca n-ai incercat-o pana acum)

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

pai cu mine in pat doarme, mai ales dc l tin lipit de mine. doar ca e atat de mic, ca eu dc adorm in somn profund, cred ca dorm pe el si-l sufoc. mama nu ma lasa deloc sa dorm cu el, ca bunica ei si-a omorat asa in somn un copil, l-a sufocat si e f paranoica. eu as dormi cu el;)) sincer vorbind. ca mi-e tare drag si e super dulce.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna dimineata de la noi! Wow mamicile ce de-ati ciripit, ma apuc acum sa fac capitol nou si mai vorbim dupa, pe crenguta noua!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 38+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Poftiti la capitolul nou!

Mergi la inceput