Iul-Aug 11-Bv Morenna,Anca,Miha!Hai Lulu&Feli!(82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy
Crisspy, si eu zic sa nu te stresezi cu vestile despre dimensiunile si cresterea bebelinei, in luna a 9-a biometria e foarte relativa. Situatia fiind asa de "aglomerata", acuratetia masuratorilor lasa f mult de dorit, deci relax! Ma bucur ca o ai pe mami langa tine, stiu ce bine e, si sunt sigura ca va face bine si uneia si celeilalte! Sanatate multa lui Razvan, imi pare rau ca e bolnavior!

Multumesc pt incurajari fetelor

Nu prea imi e mie de greutate, ca o sa creasca ea si in afara, ma sperie dilatatia aia a intestinelor ...

Ma enerveaza ca stau pana joi cu sufletul pe jar

Hai ca nici tu nu mai ai mult Krissy , bafta multa!

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE LAURA, SA FII FERICITA SI IUBITA SI SA-TI TRAIASCA FECIORASII !!

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

A fost vreuna dintre voi la echo la Iosup in sarcina asta? Sau puteti sa-mi recomandati un dr bun pe echo?

M-a pus necuratul sa citesc pe net de dilatatia intestinelor si ma ia cu lesin

Crisspy, fericita de Razvi si 37 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Crispy, nu mai citi nimic inainte sa vb cu doctorul. Iti amintesti de Ireth cu femurul si de Laura cu meconioul? Au citit pana au innebunit de ce au citit, si nu s-a adeverit nimic la nastere. Mergi la Iosup daca te-ai programat si vezi ce zice el! Hai, curaj, o sa fie totul bine!

Wow, tin sa le felicit pe fetele determinate sa nasca astazi: Lulusor, Morena, si surpriza zilei, Felicia Sa stii Felicia, nici nu ne asteptam Sa aveti nastere usoara si rapida!

LMA Laura si sot de Anaemi, sa fiti sanatosi si fericiti!

Krissy, pai tu umbli asa, dilatata? Banuiesc ca nu ti-ai dat seama deloc.

Adra, multa sanatate piticutei, sa ii treaca burtica. Si tie raceala, sa te faci bine, caci acum ai o perioada solicitata si sistemul imunitar cred ca este incercat bine.

Eu ma rog de bebe sa mai stea putin. Sa se rezolve si la noi cu maternitatea. Maine merg la dr, o sa aflu daca se deschide sigur pe 15 sau nu.
Pana la urma, nici daca nasc la alt spital nu e bai. Maica-mea nu a mai ajuns unde trebuia sa nasca, s-a oprit la spitalul de nebuni ca doar pana acolo au tinut-o picioarele la travaliul ei de maxim o ora.
Si in plus, plicul este gata pregatit, asa ca.... asta-i Romania.

Va pup si asteptam vesti bune bune!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Bine v-am regasit si noi, fete dragi si bebici frumosi!
Nu am putut intra pe net in aceste doua saptamani de cand lipsim....dar, iata-ne dinnou aici.
Suntem si noi acasa, dupa o nastere prin cezariana cam nashpa - nu voi da detalii acum, pt. ca nu vreau sa speriem gravidutzele care asteapta la rand, pot doar sa spun ca Ii multumesc lui Dumnezeu ca a trecut si ca suntem bine amandoi, acasa, langa tati si bunici, luand fiecare zi asa cum vine. Poate mai tarziu imi voi aduna gandurile di voi spune cateceva despre aventura asta. Deocamdata ne acomodam unii cu altii si incercam sa trecem cu calm peste faza colicilor care ne supara puiutul.Suntem pe Infacol, dar am impresia ca asta il determina sa eructeze si ii da flatulatii puternice, care il sperie si cred ca-l doare tare, ca plange de-mi smulge inima din piept.
Nu am apucat sa citesc din urma - e si f.f.mult
Multumesc din suflet, Anaemi pentru mesaje si urari! Esti o scumpa.
Pupam cu tot dragul toate mamicile si bebelashii si gravidutele.
Revenim cand om mai putea.

width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie First Birthday tickers"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Crispy, nu mai citi nimic inainte sa vb cu doctorul. Iti amintesti de Ireth cu femurul si de Laura cu meconioul? Au citit pana au innebunit de ce au citit, si nu s-a adeverit nimic la nastere. Mergi la Iosup daca te-ai programat si vezi ce zice el! Hai, curaj, o sa fie totul bine!

38+

Crispy sunt 200% de acord cu florina ... zau, eu am plans o zi intreaga inainte de cezariana cu meconiu ala, nu eram buna de nimic, am plans in drum spre maternitate si dupa nastere aflu ca de fapt nici nu a fost.
please, incearca sa te linistesti, mai mergi la un dc daca simti nevoia, dar nu mai citi pe net!!!!! please.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

eu mi-am permis sa editez sub, krissy de acum trebuie si tu sa fi trecuta acolo ... sus :)
, ma duc sa ma asez in pat daca ma lasa alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Hello mamici, ne-am intors si noi ieri acasa cu un bebe super cuminte si mancacios Luca Pavel, 2820 kg, 48 cm, nota 9, data nasterii 5 aug 2011, sarcina 38 sapt, nastere cezariana Spitalul Judetean Ilfov.
Eu am ramas cu niste dureri groaznice de cap si spate de la anesteie si in afara de algocalmin nu stiu ce sa mai iau....sunt groaznice imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
daca ma intind in pat nu m mai doare nimic, cum ma ridic incepe calvarul............ce sa fac?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Ah. dar sa nu uitam:
La multi ani, Laura!Sa fii fericita si iubita!

Mergi la inceput

maria2mami, bine ati venit si felicitari pentru bebe cumintel. Sa fiti mereu fericiti si impliniti.

Mie pentru dureri mi-au spus sa iau paracetamol simplu, pana la 4 pe zi, ca cica algocaminul, in doze prelungite poate da pb.la bebe, daca alaptezi.
Multa sanatate!

PS: am pus poze in contul comun.Va pup.

Mergi la inceput