Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

noi diversificarea am inceput-o la 4 luni. a acceptat fff bine fiecare legume..la fel ca surioara lui, am 2 mancaciosi. dar nu mai stiu ce combinatii sa ii fac....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns si_monna spune:

e carte de bucate aici pe site. poate te inspira ceva...

Simona, mamica Dianei (08.02.2011)

Cum iarba poate creste prin asfalt, asa dragostea te poate gasi in orice moment al vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata si de la noi

fuseram ieri in baneasa, pe iarba verde
frumos fuse, s au intins peste tot, numa pe patura nu
la un mom dat Robi a luat o la pas prin iarba si frasu dupa el
au mancat apoi au tras un pui de somn in scoici si masa s a intins si ea pe patura la umbra

ieri noapte m a urlat Robert de m a lasat de urat, de ce? din cauza lui dinte 2
Razvi s a trezit ieri la ora 4 dimineata, azi la 5 si cum face ochi cum se agata de barele de la patut sa se ridice in picioare, apoi il apuca povestitul

copii mei au innebunit, nu mai vor sa stea in cur sa se joace, nu ei vor in picioare
sunt ca maimutele,se agata de tot ce prind, dovadaexploratorul lui peste

in patut e balamuc, le pun jucarii si nu i mai intereseaza,se agata de barele de la patut si incepe nebunia
Robert trage de tot ce prinde, langa patutul lui e masuta cu bibi si cutia cu LP, tre sa le gasesc alt loc, ca ieri le a trantit pe toate

in rest sunt mult mai bine, adik n au mai varsat, numai Robi a avut ieri vreo 4 scaune moi
le am dat porcaria aia de LP fara lactoza, pe care de voie de nevoie l au baut si nu prea, oricum am aruncat la chiuveta litri de lapte
asta e

gabiv colega mea de varsaturi si alte boriciuni, si mie mi esti tare draga, intra mai des mama, lasa cenzura, ca daia muri mandria tarii la revolutie
e tare aiurea fara tine, simo, lori si alte fete
m am tot gandit de la ce au facut gastro sau ce naiba au avut, ca branza cum o fac cum o manca, ou nu au mancat in ziua aia si si ala, cum il fac cum li l dau, plus ca s oua de la mama, peste nu a fost, cine stie
bine ca s a dus

legat de SZ, daca mai retin bine
pe alcaline sunt si ai mei, in special Razvan, care da din maini si din picioare si cand e rupt de somn, tot mai da sa se intoarca si sa se apuce de zabrelel patului, spre disperarea mea, plus ca in timp de manca bibi se trage de urechi
lapte papam si noi la ceva timp dupa ce mancam fructe/legume, in special cand ii pun la nanii, suntem certati cu apa, in special Razvan, de asta si faptul ca e deshidratat, mai nou refuza si laptele

ulei de masline le pun cand imi aduc aminte,oricum tacsu nu e de acord cu nici un fel de grasime in mancare copiilor (gen ulei, unt, smantana, margarina...etc)

de obicei dorm de noapte de pe la 9, mai nou de pe la 10, cum le vine si cum au chef, ca mai nou tre sa i legan in brate, doamne ei care dormeau asa de usor........se vede ca au crescut s au schimbat si obiceiurile,plus ca ne sctrica programul balaurii luati de pe nush unde
acum unul doarme in patut si altul, Razvi,a dormit 40 de minute in patut si l am mutat in scoica si doarme in sufra leganat

ce sa va mai spun??nu mai stiu
mai citesc si revin
pupici fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

neaaaaaaaaaaaataaaaaaaa!!

vazut motanel batos, ce bine sta el in picioare...bebelusii nostri cresc mari...acus alergam dupa ei...si gata si cu vremea bebeluseniei...ce repede trece timpul...sunt nostalgica azi nu ma bagati in seama:)

acus raspunsuri: io ii dau ioanei 3 mese solide fara laptic imediat dupa...ne mai alintam dupa vreo ora doua cu un adormit la titi dar asta nu mereu...ca si cantitati fructele de dimineata si iaurtul cu branzica si fructul de dupa masa papa in jur de 200-250...la legume mai putin, pana in 200...depinde de zi...de legume...de stare generala...ulei ii mai pun in legume dar nu de fiecare data...la fel si smantana...dar cum am zis nu pun mereu...mai era ceva, ca nu mai stiu...

noi suntem tot la bunici...maine venim spre bucuresti si abia astept marti sa merg la doctor cu ea...aseara era fornaita...i-am scos mucisorii si apoi a dormit bine...febra a facut pana in 38, nici nu stiu daca sa o consider febra, dar cred ca daca ii opresc antitermicele sigur sare...in rest e bine, nu da semnne de boala.

pup fetele...duminica frumoasa!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

La multi ani Angie! Sa fii sanatoasa, implinita si fericita!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Felicitari motanelului Mirela! Super tare!! Eu ma laudam ca Stefan sta in fundulet iar altii o iau la pas! Dar crestem noi mari si va ajungem imediat.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Angie!
Sanatate si bucurii!

La multi ani buburuze de 7!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai, creca' va imaginati de ce n-am mai intrat. Am socrii pe cap, e nebunie mare.
Vrusai numa' sa spun:
Io am facut exact cum zice Fragrant cu somul lui bubu! Si a mers si merge in continuare! Numai ca la mine nu era exact " no cry " ca uneori il mai lasam sa vocalizeze in ideea ca adoarme singur. Dar cand o dadea in plans adevarat trebuia neaparat sa ma duc ca nu se mai linistea singur. A durat o sapt. Timp in care am petrecut muuuult timp in genunchi langa patutul lui.
De o luna jumate nu a mai trecut pe la noi prin pat. Si daca se scoala noaptea, ori readoarme singur ori bag eu suzi si cade lat.
Sunt de acord cu tot ce a zis Lavinia despre dormitul cu bebe. Io ma mai uit la tv, vorbesc cu tati, citesc cu lampa aprinsa, nici nu-mi imaginez cum as putea sa fac astea cu bubu in pat. La noi problema era in miez de noaptea cand se scula si nu mai inchidea ochii decat adus la noi in pat. Dar si aia ma deranjeaza ca tre' sa-l pazesc sa nu-l striveasca tasu'.
In fine, nu sunt de acord cu dormitul cu bebe, oricat de bine ar pune Doloress problema . Si sunt pregatita sa sufar pt. asta...
Gabi, nus' ce vrei sa zici cu cenzura aia autoimpusa. Io uite n-am nici o greata sa-i zic lu' Doloress ca, dupa mine, nu are dreptate. Si asta n-o sa-l schimbe nici pe bubu nici pe Patrick, tot cum vor ei or sa faca. Iar noi parintii o sa ramanem cu teoria si printzipul.
Io una ma tin tare de printzip, ca am dormit cu mama pana la adanci batraneti. Creca din cauza mea nici n-au mai facut alti copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Eu nu am zis niciodata ca as avea dreptate. Eu intotdeauna am zis ca trebuie ascultati, atat copilul, cat si parintii. Daca si mama si tata si copilul vor co-sleeping, nu inteleg de ce ar trebui sa facem invers numai ca asa scrie in carti, in teorii si ca ne e frica ce se va intampla peste 20 de ani. La o adica omul doarme cu partenerul lui cam 80% din viata, deci va dormi teoretic intotdeauna cu cineva, exceptie facand anii de copilarie-adolescenta.
Dar normal, daca mama si tata nu se simt OK cu asta, normal ca nu are rost sa se chinuie. Eu daca nu eram OK cu dormitul cu ei, normal ca as fi insistat sa doarma in patuturile lor, as fi stat langa ei acolo in genunchi ore intregi, etc, 4
Voiam doar sa asigur mamele care sunt ok cu treaba asta ca nu cred, dupa mine, ca facem o imensa defavoare copilului daca il luam cu noi in pat, cata vreme suntem ambele parti implicate de acord, incusiv tati, bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

catal_ina, sa raspund si eu:
1. intotdeauna laptic in completare, daca nu atunci, peste o ora sigur.
2. si eu cred ca mesele diversificate nu-i tin mai mult de foame, desi era speranta mea secreta...
3. mai des pun unt 85% (de-ala mai gras)

roxx, iti trimit un pm imediat, ca acu s-a trezit

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput