Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 6
gabivalceanu spune:
SAL!
TUNDE, un pup pt tine! Eu m-as duce la mare, de ce crezi c-o chinui pe Sonia? Sunt terase umbrite, hoteluri cu Ac... Eu as merge!
CATALINA, ii dau Ilincai asa sa manince (asa i-am dat si Ioanei la indicatia pediatrului): dimineata lapte, la 12-1 ii dau legume si imediat dupa lapte cit vrea, apoi la 4 lapte si la 8 lapte (plus ce doreste ea noaptea), dar pe viitor la ora 4 ii voi da fructe fierte si apoi imediat lapte. Ii pun o picatura de ulei de masline, habar n-am daca e bine. Daca fata ta maninca si vrea iar la 2 ore (dar esti tu sigura ca ii e foame?), da-i. Fiecare copil/ om cu felul lui: unii maninca mult si rar, unii putin si des... ca sa nu mai zic, nu-i asa Doloress si Lorich, ca unii maninca putin si rar!
De intrat, nu prea mai intru pt ca m-am autocenzurat. Pe linga asta, exista si cenzura impusa p-acilea conform careia nu avem voie sa ne contrazicem ca pare imediat cearta cu straturi / substraturi/ adresari directe voalate. Ori eu, daca nu scriu ce gindesc... mai bine tac. Ca altfel ma trezesc spunindu-i Mirelei ca puii n-au facut gastro amindoi odata de la iarba ci mai degraba de la vreun virus, vreo brinzica veche, vreun biberon nesterilizat; ma trezesc spunindu-i lui Magnetism ca (de fapt reamintindu-i, ca stie si ea sigur) ca 2 ciini din parc sunt de trei ori mai inofensivi din punct de vedere al parazitilor decit un ciine care merge la vinatoare si ia contact cu tot ce se implica) si ca de asemena 7 ciini tinuti ziua in padoc nu inseamna un copil ferit de oua microscopice de echinococus sau toxocara. Si ma trezesc spunindu-i lui Loutzy ca cine omoara un ciine poate omori la fel de senin si-un copil care-l deranjeaza... Ei, fara sa am ceva anume cu fetele, Doamne-feri!, dimpotriva! (de exemplu, Mirela mi-e extreeeem de draga!!!, e colega mea de greturi). Dar, na, eu asa cred! Si mai bine tac. Si va pup. Mai intru, cum nu!
Pupici,
G
catal_ina10 spune:
Tunde, , nu vrea nici cartof dulce? Nici a mea nu e prea prietena cu legumele, dar daca ii pun si cartof dulce, mananca .
Irinukaaa, asa deci, razi de o biata mama obisnuita cu binele. N-o sa te iert . Saru' mana de raspunsuri . Doar atatea intrebari. Deocamdata .
Irinukaaa spune:
Gabi ce scumpica esti... Mai zi-ne, mai zi-ne ca nu se supara nimeni (asa ar fi normal)! Cezureaza-te mai putin te rugam!
Catalina te obisnuiesti mami... prea te invatasei cu binele a ?
A nu se intelege ca ma bucur de "problema" ta (Doamne Fereste, departe de mine vre-un gand), doar incerc sa-ti transmit ca se poate si altfel... si nu e atat de rau.
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
http://www.pediatricblog.info/2011/08/rahitismul-carential-comun.html Ce lucruri interesante spune de vit D si de Ca... asta e de retinut!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Tunde, , nu vrea nici cartof dulce? Nici a mea nu e prea prietena cu legumele, dar daca ii pun si cartof dulce, mananca . |
nu se gasesc la noi..nici la Kaufland nu aduc
pufoasalaura spune:
fetele,nu sunt lamurita!!! ii pot lua sange din vena ilincai fara pb.inainte sau dupa vaccin? si daca da cu cat timp inainte/dupa?
alinushali spune:
Hello mamici
o cisterna de cafea
semnez si eu condica si declar ca fii'mea practica sporturi extreme, astazi a cazut pentru a 9- a oara . I'm the best mother of the year .
duracel am si eu, disperata dupa tastatura, robinet.Eu ii dau la 1,5-2 ore laptic, dupa masa solida- acum nu mai cere ca stie ca vine lapticul.am pus unt-bleah acum astept sa vina uleiul de masline-imi trimite cineva plasmon.
gluten am introdus si eu fara sa vreau, am cercetat si intrebat medicul, a spus ca momentan e bine daca nu a facut nici o bazaconie, dar daca doloress spune ca este bine de introdus intre luna 4-6 , o cred si eu .
pup buburuzele bolnavioare si sarbatoriti zilei de azi,care nu mai dau nici un semn de viata.
a si mai avem un dintisor , urmeaza lateralii , traiasca camilia si lavi
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze
loutzy spune:
Hello again.
Azi ne-am plimbat de-a busile prin iarba din parc. Da, da acolo pe unde circula toti cateii si isi fac toate alea. Era f incantat. Pun poze zilele astea sa-l vedeti.
Gabiv te rog eu sa nu mai pui nici o cenzura. Pana acum nu m-a deranjat nimic din ceea ce ai spus. Eu deobicei sar ca arsa cand sunt chestii care tin de meseria mea si nu mi se par corecte.
Ne preagtim de baie. Pupici si ne vedem maine.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
gabivalceanu spune:
ALINUSH, si Ioana a luat trinte muuulte, oho! Asa fac unii copii, nu-i vina ta!
LOUTZY, stiu ca tu corectezi bazaconiile noastre si ffff bine faci! Multe lucruri bune am invatat de la tine. Chiar multumesc!
In alta ordine, copilul tau e clar cel mai precoce: merge de-a busilea, merge in picioare... Brava!
Pup,
G
Mimo spune:
Gabi,
Azi mi-a cazut si mie bebe din pat, direct pe parchet de la vreo 50-60 cm. Am stat cu morcovu'toata ziua. Pare s anu aiba nimic. Sper
Cata_lina, si eu i-am dat ulei de masline. Pediatra mi-a zis sa introduc treptat de la o picatura pana la maxim 20 (cred ca asta e o lingurita). Dar nu-i dau zilnic. Si al meu mananca lapte dupa masa de fructe/legume. Nu imediat, dupa o ora sau doua, depinde cat mananca.
Luca Alexandru, mica mea comoara