Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(67)
Raspunsuri - Pagina 4
fragrant8 spune:
nu mai stiu cine vb de luat sange - parca tu, pufoasa; e intr-adevar stresant;lui sophic i-au luat pana acum de 3 ori din vena - o data pt hemoglobina, o dat ala testul genetic, si apoi in spital pt o gramada de alte chestii; iar in spital i-au luat si din deget si din calcai;
prima oara a fost cel mai rau, ca nu ii gaseau vena, au intepat-o la ambee maini, si la a doua intepatura nu curgea sange, asa sa ii misca acul pe sub piele ca sa ii nimereasca vena; ce sa zic, a plans si ea de s-a invinetit, si mai aveam si eu un pic si plangeam acolo;
a doua oara le-am zis din prima care era mana cu vene mai bune si a mers mai repede; iar in spital, era o asistenta in varsta f simpatica, sophia doar a scancit un pic;
ce vreau eu sa zic e ca da, nu e deloc placut nici pt ei nici pt noi, dar daca trebe, trebe;
eu zic ca si de la analizele astea nu a mai plans sophia la intepatura de la vaccin, ca se obisnuise.
cand i-au luat din degetel, la fel, nu a zis nimic.
deci curaj, te maimutaresti pe langa ea, pe acolo, si poate ai noroc de o asisteta indemanateca si trece repede;
Doloress spune:
Of biata Sophic, cate a mai patimit! Sa speram ca astea au fost ultimele.
Eu vreau sa ii iau astuia mare cand merg in tara pentru prima data niste analize, ma obsedeaza hipercolesterolemia asta genetica, pe sora-mea au descoperit-o la 7 ani, deci vreau sa-mi iau si grija asta de pe creier. Pe Kevin nu-l intep inca, il mai las.
IRINUKA- adevarul e ca daca nici pe tine nu te deranjeaza, nici pe el, de ce sa va faceti griji? Uite asa imi faceam eu o mie de idei si probleme si nu dormeam noptile incercand sa invat copilul in patutul lui si ma trezeam de n-spe ori pe noapte, eram zombie. Si la un moment dat am cedat si dupa vreo 2-3 zile de dormit tun cu mici treziri de tzitzi, si el si eu, mi-am zis ca le dau incolo de idei si teorii, eu fac cum mi-e mie mai bine si copilului. Si uite asa nu regret deloc ca dorm cu ei. Si de atunci tot dupa criteriile astea m-am ghidat si a fost foarte bine - nu-mi fac griji pentru ce va fi peste 2 luni, 2 ani, 20 de ani. Cand am mers la servici - o mie de ganduri- daca nu adoarme la pranz fara tzatza? A adormit foarte bine din prima zi. La gradi la fel, daca nu adoarme in patul lui? A adormit din prima zi, pe jos, pe salteluta, cum se doarme aici. Fara nici un fel de motocuri. SI apoi radeam de una singura ce probleme imi mai faceam. Eu sunt sigura ca un copil normal si sanatos are capacitatea de a se adapta destul de repede schimbarilor. Deci daca va e bine acum, go ahead! Iti spun eu ca la un moment dat va dormi si singurel in patutul lui daca asta o sa vreti.
LA noi singura problema e biberonul, dar numai cand nu mananca. Daca mananca bine, nici biberonul n-ar fi o problema. I-am luat din ala care nu curge decat cand sugi, deci nu are cum sa-i ramana lapte in gura sa-i strice dintii ca am citit ca asta e singura chestie naspa. Si doctorul mi-a confirmat, in afara de chestia asta, ca adoarme cu laptele in gura si zaharul din lapte ataca dintii, alta contraindicatie nu e, deci din partea lui pot sa-l las cu biberon pana la scoala. Dar pe mnine ma stresseaza ca nu mananca din cauza asta.
TUNDE- oare li se trage ca-s nascuti in aceesi zi? S-au aliniat planetele impotriva legumelor pe 10 februarie? Tu la ce ora ai nascut? Eu la 2.26 PM, deci 9.26 seara la voi. Si eu am renuntat la gandul de mare anul asta din aceleasi motive. Nu ii place caldura, nu mai adoarme oriunde si oricum, deci mai mult as sta cu el in camera. Eu nu pot sa-mi scot sotul inainte de 10-11 din camera de hotel, si singura cu 2 puradei nu ma vad carand galetuse si carucioare. Apoi ar trebui sa astept pana seara sa ies si eu la o plaja. Deci zicem pas, poate cand mai cresc.
pufoasalaura spune:
din fericire,ilinca are niste vene proeminente,dar,totusi,a dobandit un tignal de o sa ma suie pe pereti.ptr.faptul ca noua nu ne plac fructele,dr.nr.2,m-a pus sa le introduc in masa de legume,asa ca ieri, ilinca a mancat legume+portocala+mar copt(o porcarie)dar,a papat.
asta mi-a zis sa nu ma cramponez de faptul ca nu ia fructele si sa merg mai departe.adica,mi-a dat liber la carne de pui/curcan si branzica de casa 2-3ori/sapt.vad ca de cereale nimic.aaa,si ieri am incercat in supa rosia,pe care am scos-o inainte de pasare,azi o s-o las.
legat de intepat! o ruda de-a mea cu copiii cat casa imi spune,ieri,ca nu ar fi bine sa intepi copilul dupa vaccin! cica sistemul imunitar este slabit...nu prea inteleg! stiti ceva de chestia asta??
Magnetism79 spune:
Neatza si de la noi!!!!!
fetelor de aseara de la 10.20 sunt matusica , s-a nascut nepotelul meu Christian la ora 10.30 , are 3kg si50g si 50 cm si a primit nota 9 la maternitatea din Brasov.E f. frumos, e alb si blondutz asa zicea soramea si are niste falcutze!!!!! De-abia astept sa-l vad!!!!
Nu va zic cat l-am injurat pe doctor!!!!!!
I-am dat sa manance numai proteina pana m-am racorit!!!!!!!!!!
Va pup
pufoasalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Magnetism79 Neatza si de la noi!!!!! fetelor de aseara de la 10.20 sunt matusica , s-a nascut nepotelul meu Christian la ora 10.30 , are 3kg si50g si 50 cm si a primit nota 9 la maternitatea din Brasov.E f. frumos, e alb si blondutz asa zicea soramea si are niste falcutze!!!!! De-abia astept sa-l vad!!!! Nu va zic cat l-am injurat pe doctor!!!!!! I-am dat sa manance numai proteina pana m-am racorit!!!!!!!!!! Va pup Mami de Bogdanici Pogonici si pisicutza Teo |
bebelu86 spune:
Neata buburuze
noi am avut inca o noapte alba, cu dureri d burtica, agitatie, kk moale. dr mi-a zis sa ii dau lp fara lactoza pana isi revine, probiotice si calmab. probl e k nu vrea laptele asta nici batuta.mai mult d 50ml nu mananca. luni cred k mergem la dr sa o vada si poate ne da sa facem ceva analize si investgatii k se vede p ea k o doare si nu poate mana si dormi.
Magnetism sa iti traiasca nepotelu.sa fie sanatos c am ras la faza cu proteinele
Irinuk la noi nu e de la dinti. cand au spart nici nu am stiut.a fost un pic agitata urm 2-3 zile in sensu k rodea tot ce prindea si era nervoasa. in rest nu a plans, nu diaree, nu febra.
si sunt p aici cu maraila. sper sa o conving sa pape ceva
aa aveti idee ce legume pot sa ii dau sa nu o deranjeze si mai rau burtica?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
Irinukaaa spune:
Neataaa!
Sa va traiasca nepotelul Magnetism! Sanatos si norocos sa fie ca restul sunt amanunte!
Doloress multu' mult pentru ce ai scris in legatura cu tzitzi si culcatul lui bb. Sincer eu nu ma stresez si imi place la nebunie sa doarma cu noi dar am in cap o idee tampita ca bb trebuie sa doarma la el in patut si cand mai aud si lumea... "vaiii dar nu e bine mama...!" Eu tot intreb "nu e bine pentru cine?" Nimeni nu are respuns.
Ideea cred ca o am din cauza mea ca eu am dormit pana la vre 14 ani cu ei si atunci dezlipita cu ranga si nu vroiam sa dorm singura sau cu sora-mea. Si acum urasc sa dorm singura. Mai bine nu mai dorm.
Oricum nu iau masuri si fac in continuare cum iese... adoarme la tzitzi la noi in pat, il mut la el, doarme vreo cateva ore la el, apoi il iau cu noi pana dimineata in pat. Mi-e bine asa - recunosc.
Te pup inca odata pentru sfaturile tale si felul cum descrii/ abordezi "problema".
Un weekend minunat va doresc!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
Ralu' da-i dovlecel ca e usor. Poate chiar si morcovas.
Poti incerca dovlecel fiert/ aburit cu mar copt. La mine are mare succes. In nici un caz cartof, brocoli, spanac, conopida...
Pupam fetele sa treaca si sa nu fie nimic grav.
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
bebelu86 spune:
Irinuk asa ma gandeam si eu. dar am zis sa mai intreb..
off grea mamicitia asta mai ales cand bb e bolnavior si nu sti ce are si ce sa-i faci sa ii treaca mai repede
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
loutzy spune:
Neatza fetele.
Raportam si azi un maraici care nu vrea sa pape. Era treaz de la 6 juma si la 10 nu voia se adoarma, desi se vedea pe fata lui ca e mort de somn. Acu a adormit.
Pufoasa eu ti-as recomanda sa lasi rosia pe mai incolo. E alergizanta plus ca irita si stomacul. Noua pediatra ne-a scpus ca dupa vaccinul antipoliomelitic sa nu faca nici o intepatura intramuscular, intravenos, nu exista restrictii.
Magnetism felicitari pt nepotel, sa creasca mare si voinic.
Irinuka nu e de la dinti. Se vede unul in gingie, dar nu iese inca. E super marait inainte de culcare si daca nu-l lasi sa faca ce vrea el.
Pupici si un weekend placut.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.