Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io tot cu net in pioneze..trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai bine nu se poate:(.
Va las niste poze din mini si unica vacanta :

https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/BalteniiDeSusAugust2011?authkey=Gv1sRgCJ_l6vS_6cfb3AE#slideshow/5641091329972091874

Luca a venit bolnavior din Delta...azi este mai ok..

poate maine sa va citesc si eu ..am vazut de pe ultima pagina ca v-ati intors din tabara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Insanatosire rapida lui Luca! ce a patit in Delta? a racit?

Gioana, o sa fac o poza ghiozdanului sa-l vedeti cum e, oricum de fete nu prea e potrivit...cat despre trening am zis ca daca tot nu-i iau eu cum au altii de marca-marca gen nike, adidas etc., macar sa-i iau unul mai calitativ, pt ca din nefericire in sectorul vestimentar am cam experimentat toate ieftinaciunile si dupa 2 spalari si 2 purtari majoritatea pantaloneilor la noi se descos intre picioare, jos la manseta, sau fac genunchi, sau ies culorile etc. Nu stiu cum sunt preturile la voi dar aici treningurile chinezesti din magazinele de gen nu costa mai putin de 50 de ron jacheta+pantalon. Mai sunt in Selgros de la Nehoiu ceva treninguri bunicele, insa culorile cam lasa de dorit, rar gasesti un bleumarin, sau negru predomina violet, roz, verde crud, mov, rosu, pretul lor e pe la 70 de ron, doua piese. Pt joaca pe afara normal ca nu-i cumpar ceva ce depaseste 10-15 lei piesa, de asta poti fi sigura, de fapt mereu pe masura ce se uzeaza hainutele devin "pt joaca" :) Anul trecut avea doar treninguri in dotare Danu si la un moment dat cand sa mergem in vizita la nasi imi zice "auzi mami da` eu n-am si ceva mai sexi de imbracat, un blug, o camasa, ceva, ca Deea are o gramada de iegari si de fuste tot felul de modele, eu n-am decat treninguri si tricouri?" M-am conformat si i-am luat si vreo 3 perechi de jeans, 3 camasi sport, desi nu sunt f comode pt el, dar na, cand mergem undeva sa se simta "mai sexi"...ce-o mai fi insemnand si asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata ladies!
Oliv bine ati revenit! v-am sunat de cateva ori, nu aveati semnal....
Robi sanatate multa lui Matei!! imi pare rau de situatia voastra... oare nu puteti gasi o bona pentru cateva saptamani cate mai sunt pana la inceperea scolii?
Lia, am vazut ghiozdanul ala... Patrick nu il vrea ca e cu urs . deci azi fac excursie in selgros sa vedem oferta.
la intersport sunt treninguri la oferta la fiecare inceput de toamna, merita urmarit - anul trecut i-am luat adidas cu 80 de lei ( se vede in pozele de la Sinaia) si e super.
la trebi cu mine.. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, ai facut fotografii de exceptie mi-au placut tare-tare mult

O zi frumoasa tuturor si multa sanatate

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Olivia, frumoase poze, era sa lesin la cea cu ciorba de peste Ce a patit Luca in delta? probleme cu stomacul cumva?
Noi diseara pregatim ghiozdanul nu stiu exact ce putem pune in el pt maine dar e clar ca o va insoti pe Eva in prima zi de scoala chiar daca o sa contina numai un mar
Am niste emotii, nici nu am prea dormit din cauza asta, sa nu radeti de mine

Mergi la inceput

Corina, daca nu pui poze cu scolarita inainte de plecare, nu mai vb cu tine
cred si eu ca ai emotii.
si giulik si a pregatit ghiozdanul: penar si carnetel sa si noteze sa nu uite
si eu am emotii uriase.
Lia, Danut e un dragut vrea sa fie elegant, mey
Roberta, cum sunteti azi ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Corina, bafta! eu te inteleg, deja am emotii pentru prima zi de scoala!

Olivia, foarte frumoase pozele, ce a patit Luca?

Daria, multumesc de intrebare, e Ok ca stare generala, azi, dar are sigur ceva, aseara se tot plangea ca ii vine sa verse... Azi avem programare la medic toata familia, eu vreaui sa ajung la endocrine, Petro si el cu diverse...

Mergi la inceput

Bafta la medici, sa nu fie nimic ingrijorator cu voi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Vivia foarte frumoase pozeinsanatosire grabnica lui Uka stirbul
Corina tinem pumnii pentru prima zi de scoala,musai sa faci poze cu Eva...sa inteleg ca voi nu aveti uniforma la scoala,nu?....noi am cotrobait tot orasul dupa ghiozdanel,am vazut unul fain de la Herlitz da' era 2 milioanemai erau unele usoare si bine compartimentate de la Gabol da' nu-i placeau mandrei...cand in sfarsit mi-a placut si culoarea si modelul cand il intorc cu fata era cu naruto pe elsper ca pana in prima zi de scoala se gasim si noi unul pe toate gusturile
Robi iti tinem pumnii la doctor, eu cred ca ar trebui sa-i faci niste investigatii serioase lui Matei!
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tuturor sarbatoritilor! sa fiti sanatosi si norocosi
multumesc pt urari, cu intirziere o felie de tort si sampanie, le-am tinut la rece;)) eh, a mai trecut un an, nu stiu cind. de ziua mea, am mers la nudisti, printre atitea babe zbircite m-am simptit ca papusa barbie, tinara si infloritoare;)) drept urmare voi repeta iesperienta cu nudistii si la anu` sa vad daca mai tine figura:D
am vazut pozele de la busteni, super, chiar mi-a placut mult ce am vazut pe acolo, va felicit pe toate dar in primul rind pe andries, felicitari pt initiativa. vorba lu` cristal, poate la anu nu mai ratez
corina, bafta la scoala, de ce asa repede? clar, nu mai emigrez;))
olivia, frumoase poze iar tu arati f bine. mai fumezi?
in concediu a fost super misto, poate reusesc sa pun poze zilele astea. cu cititu` aici sunt in urma rau, sper ca steti bine cu toatele
va pupesc

Mergi la inceput