Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bai! deci io stiu ca-s afurisite, si mai stiu si ca baietii is scoliti de mame sa calce/spele, etc.. na, daca n-am fugit in suedia, sau ma rog, scandinavia, cand trebuia?? oricum is frumosi rau, si ele la fel. ceea ce va doresc si voua
Andries, welcome back!!! ce bine imi pare ca v-a placut in corfu... si noua la fel, enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu la turci nu am fost niciodata, iar anul asta am fost pentru prima data la greci, taman in Corfu ca asa a vrut husband. Noi am fost cu masina, daca ai sofer de cursa lunga in familie sau daca sofati amandoi e foarte bine. De obicei la noi sofeaza sotul meu pentru ca eu nu pot sa merg cu mai mult de 100 - 110 km/h nici chiar pe autostrada, iar in localitati daca am limita 50 nu depasesc 60 nici sa ma pici cu ceara si el se enerveaza nu mai spun ce flashuri imi luam pe DN urile romanesti... La anul vrem poate in Creta sau in Spania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, matei, cu sanatate si mult noroc! gabi, sa`tz traiasca baietu`, sa va aduca multe bucurii
vazut pozili din suedia, brei da` i`ati sedat, ce stau asa cuminti?;))
andries, sa va fie de bine concediu` si reacomodare usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

De mine si de Mara zici, nu?? Lasa tu, ca sunt al naibii de frumoase suedezele pana la 30 de ani apoi se rideaza si se ofilesc :p zice vulpea cu strugurii si ca barbat o pui cu ele ca sunt foarte afurisite, tot e juma-juma sa-i vezi pe bietii svenssoni ce spala, calca, gatesc, lustruiesc, au grija de copii, si la sfarsit se mai si trezesc lasati cu kuru-n balta cand blonda trece printr-o criza de personalitate si vrea sa fie singura ca sa se regaseasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sunt restantiera rau si la urat de la multi ani si la poze - dar la servici suntem in focuri...
La multi ani pentru Rares si Luca!!
Roberta, sa-ti traiasca Matei, sa iti aduca numai bucurii!!!!

Va pup pe toate!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare
La multi ani Matei,multa sanatate si mult noroc!Robi sa-ti traiasca voinicul!
Corina,mi-au placut tare mult pozele de la partyda' vorba Carmencitai a fost cam discriminare sa n-aveti nici un baiat invitat(la noi in romanika,raportat la generatia mandrei sunt mai multi baieti fata de fetela gradi de exemplu erau 8 fete in grupa si 19 baieti....io-s nerfoasa ca cupchilu meu s-a batut azi in parc cu un baiat,asa ca si-a luat cearta si pedeapsa de rigoare....desi el a inceput...dar io-s pacifista asa ca aplic regulile din rugby,cel mai pedepsit este cel care riposteaza la violenta nu cel care incepe)
Andries sa va fie de bine concediu,mai povestete-ne si vrem si poze
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

La multi ani sarbatoritilor, si numai bine parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neataaa
Ioana buna regula aia, se cam aplica si la noi , nu stiam ca e din rugby.
avem o saptamana plina de tot... nu mai apuc sa fac nimic acasa, dar tot e bine.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Multumesc de urari

Am incheiat sarbatorirea intinsa pe 3 zile, duminica party, luni ceva musafiri, ieri am fost si am cumparat rechizite, ghiozdan, apoi la Mac, apoi la un loc de joaca, sunt zombie total azi si am o durere de cap ...
Noroc ca am doar 3 zile de munca, apoi 3 de stat acasa (luni e liber in UK, deci beneficiem si noi). Si stam si eu si Matei pe capul lui Petro sa fugim un pic la munte.

Corina, eu gandesc asa: suedezele, dupa ce ca-s si frumoase si bine traite, sunt si destepte foc daca isi tin asa Svenssonii la calcat, spalat, gatit, nu? Am de invatat inca

Andries, sa va fie de bine concediul, anul viitor Grecia sau Turcia scrie si pe noi... Eu as vrea insa avion, eu sunt blonda la volan, Petro nu-i sofer de cursa lunga...

Fug sa vad poze din Suedia, eu inca nu le am, nu dati cu parul, promit sa le postez :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi ma bucur ca si tu aplici regula asta(la mine din pacate si bona si tati spun ca mandra-i prea moale si o pregatesc pentru batalii
Robi asa da petrcere ca-n povesti trei zile si trei noptiasteptam pozele!
Azi i-am mai cumparat un sarafan mandrei sa aiba de schimb,o camasa si doua perechi de dresuri si am dat 130 de ron pe ele
Cam asa va arata mandra din toamna
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/august%202011/?start=all
Andreacum scap si eu de cutia de jucarii si hainute din balcon?
hai pupicei

Mergi la inceput